Slăbănoagele de la Hollywood: Top 10 vedete numai piele şi os

Deşi la Hollywood au început să fie promovate femeile cu forme sănătoase, precum Kate Winslet sau Michelle Williams, nu au dispărut încă vedetele cu siluete bolnăvicioase şi cu probleme de alimentaţie. Angelina Jolie, Demi Moore, Megan Fox sunt doar câteva dintre divele slăbănoage ale Hollywood-ului.

Angelina Jolie

Departe de diva care a cucerit cu formele generoase o lume întreagă, Angelina a rămas doar o umbră a celei ce a fost votată drept cea mai frumoasă femeie din lume. Angelina a apărut la decernarea premiilor Oscar 2012 într-o rochie superbă Versace care dezvelea o siluetă bolnăvicioasă, slabă, cu braţe înfiorător de subţiri. În loc de comentarii admirative, vedeta a stârnit îngrijorare cu privire la starea sa de sănătate.

Demi Moore


O femeie frumoasă, invidiată de mulţi pentru că reuşea să se menţină tânără, Demi Moore a ajuns să se autodistrugă prin înfometare şi supradoze de medicamente. Motivul decăderii actriţei pare a fi despărţirea de soţul său, Ashton Kutcher, după 6 ani de căsnicie. Demi Moore, în vârstă de 49 de ani, nu a putut trece încă peste durerea divorţului pe care l-a anunţat în noiembrie 2011.

LeAnn Rimes


Devenită cunoscută datorită rotunjimilor apetisante, LeAnn Rimes a început să se micşoreze pe zi ce trece. Cântăreaţa este bănuită că are probleme serioase de alimentaţie, pe care ea însă le neagă cu fiecare ocazie, declarând că este mai mult decât mândră de silueta sa.

Victoria Beckham


Soţia fotbalistului David Beckham este expertă în diete şi în a scăpa în timp rapid de kilogramele în plus. Ne-am obişnuit s-o vedem pe Victoria extrem de slabă, indiferent că este însărcinată sau nu. Mamică de 4 copii, cel mai recent fiind adus pe lume în urmă cu aproximativ 7 luni, Victoria se poate lăuda cu o siluetă de model.

Megan Fox


45 de kilograme la o înălţime de 1,63 de metri. Atât cântăreşte frumoasa actriţă. Silueta scheletică i-a determinat pe mulţi să o considere anorexică, însă antrenorul personal al vedetei i-a sărit în apărare. Harley Pasternak susţine că Megan Fox are un metabolism extrem de rapid şi din această cauză este slabă. Însă aspectul de acum câţiva ani al frumoasei actriţe îl contrazice pe antrenorul de fitness. În primul film Transformers vedeta era în plină formă, fără să dea semne că ar avea un metabolism accelerat sau probleme cu greutatea prea mică.

Tori Spelling


Nu demult a fost acuzată că este anorexică, însă actriţa a negat zvonurile susţinând că fotografiile o fac să arate slabă. Tori recunoaşte că este mai slabă "decât ar vrea să fie", însă asta se datorează faptului că este extrem de ocupată, având grija de copiii ei.

Calista Flockhart


Vedeta din "Ally McBeal" a avut grave probleme de sănătate din cauza anorexiei, pe care însă susţine că a reuşit să le învingă. Cu toate acestea, actriţa nu se poate lăuda nici în prezent cu rotunjimi şi continuă să facă parte dintre cele mai slabe vedete.

Kate Moss


Prin anii '90, când era în mare vogă, supermodelul britanic a inventat un termen care să o descrie perfect: "rexy", care este o combinaţie între "anorexic" şi "sexy". Nici acum Kate nu deţine o siluetă mai plinuţă.

Keira Knightly


Actriţa nu a recunoscut niciodată că ar fi anorexică, dar a demonstrat acest lucru în mai multe apariţii publice.

Portia de Rossi


Soţia prezentatoarei tv Ellen DeGeneres, actriţa Portia de Rossi, a recunoscut că în trecut a luptat cu anorexia şi că Ellen a ajutat-o să învingă boala.