Lady Gaga: 15 ţinute bombastice

Fie că este pe scenă, fie că se pregăreşte pentru o ieşire în oraş, Lady Gaga şi-a făcut un obicei în a şoca. Tocmai acesta este şi secretul succesului ei fulminant, într-un timp foarte scurt. De la ţinutele ciudate, scandaloase, la machiajul strident, până la coafurile ciudate, artista şi-a creat un stil inconfundabil şi nu ar renunţa la el pentru nimic în lume.

Stilul ei este excentric, original şi aproape imposibil de imitat pentru cei care nu au o personalitate puternică. Ea este o muză şi o dovadă că moda şi imaginaţia nu au limite.

Stefani Joanne Angelina Germanotta, pe numele ei adevărat, este câştigătoarea a cinci premii Grammy. Primul contract cu o casă de înregistrări l-a semnat la vârsta de 19 ani, însă la început a lucrat ca şi compozitor pentru mai mulţi artişti, precum Britney Spears, Fergie şi Pussycat Dolls. Cel care i-a descoperit vocea a fost Akon, oferindu-i un contract cu propria casă de discuri, Kon Live Distribution.

Până în prezent a vândut peste 15 milioane de albume şi 51 de milioane de discuri single în toată lumea. In vara 2010 artista a depasit recordul de 17 milioane de fani pe Facebook si numara nu mai putin de 6 milioane de followeri pe Twitter.

Pe data de 24 Octombrie, Lady GaGa a depăşit bariera de 1 miliard de vizualizări pe canalul oficial YuuTube, fiind prima artistă din Istoria Muzicii şi a YouTube-ului care a realizat un miliard de vizualizări, urmată fiind de Justin Bieber si Michael Jackson.