Cristalele Swarovski, acum in voga si in Romania

Daca iti place sa epatezi, daca vrei ca cei din jurul tau sa iti acorde toata atentia, sa te bucuri de complimente si sa stralucesti la propriu, este la moda sa te "cristalizezi". Cu un telefon...

Daca iti place sa epatezi, daca vrei ca cei din jurul tau sa iti acorde toata atentia, sa te bucuri de complimente si sa stralucesti la propriu, este la moda sa te "cristalizezi". Cu un telefon incrustat in cristale Swarovski, un tatuaj facut din nestemate sau o "rochie bijuterie" in adevaratul sens al cuvantului vei iesi cu siguranta din anonimat.

Vorbim despre lux, rafinament si bani multi in perioada de criza, dar a aparut si in Romania o firma care se ocupa de personalizari in materie de cristale Swarovski.

Dupa o experienta de ani buni, acumulata peste hotare, un tanar afacerist s-a gandit sa aduca si la noi conceptul de "cristalizare".

De la Hollywood la Bucuresti  


Vedetele de la Hollywood sunt deja familiarizate cu acest trend si cu greu mai gasim una careia sa ii lipseasca un cristal Swarovski din casa. De teama ca gadgetul preferat sau chiar rochia pregatita pentru covorul rosu sa nu isi gaseasca pereche in randul concurentei, vedetele, dar si oamenii mai putin cunoscuti, aleg personalizarea cu cristale.


Trendul a ajuns incet, dar cu pasi siguri si pe meleagurile noastre. Odata ce s-a auzit de acest concept nou, cererile nu au ezitat sa apara. Prima comanda a constat intr-o inimioara aplicata pe un telefon mobil, au urmat apoi telefoane cristalizate integral, ceasuri, ochelari de soare, diverse gadgeturi, haine si chiar tatuaje temporare. Un DJ respectabil isi doreste casti potrivite cluburilor, o vedeta viseaza la un microfon, iar un impatimit al tuningurilor auto, la o masina incrustata cu Swarovski.