Ce pantaloni sa alegi in acest sezon?

Aceasta este o intrebare pe care si-o pune orice femeie. Extraordinar de comozi, pantalonii ne scot din "criza" indiferent de situatie.
Aceasta este o intrebare pe care si-o pune orice femeie. Extraordinar de comozi, pantalonii ne scot din "criza" indiferent de situatie. Fie ca mergem la birou, fie ca alegem o plimbare in parc sau atunci cand trebuie sa onoram o invitatie la petrecere. Nu mai vorbesc de o iesire in club -  pantalonii sunt prima optiune la care ne gandim.

Pentru barbati, lucrurile sunt foarte simple, isi pun o pereche de pantaloni si ies pe usa. Atunci cand vine vorba despre noi, femeile, lucrurile se complica pentru ca trebuie sa fim atente, in primul rand, la tendinte si apoi la celelalte piese care ne completeaza outfit-ul. Si, pentru ca tot vorbeam de tendinte, haideti sa vedem ce ne recomanda creatorii de moda, pentru acest sezon, in materie de pantaloni.

La capitolul material putem alege fie unul lejer, matase, tul, pentru ca vorbim despre un sezon cald, sau vesnicul denim care nu o sa se demodeze niciodata. Asadar, la o petrecere cu staif ne putem pune o pereche de pantaloni vaporosi, cu o sanda cu toc inalt, un top simplu si un plic, iata ca, astfel, tinuta este completa.

Pentru club, fie mergem tot pe principiul pantalonilor lejeri sau, mai simplu, recurgem la denim. O noutate, in ceea ce priveste acest gen de vestimentatie, este revenirea la moda anilor '80. Asadar, case de moda ca Marc Jacobs, Proenza Schouler sau Lanvin si-au prezentat colectii in care pantalonii trei sferturi cu talie inalta, au fost vedete. Bufanti sus, usor conici, cu talie inalta si taieturi rigide, usor masculine, "cropped pants", asa cum sunt ei denumiti, vor face senzatie in sezonul cald.

De asemenea, pantalonul model salvar, va fi foarte cautat anul acesta. Este usor de purtat, ascunde imperfectiunile, iar temperatura crescuta de afara nu o sa fie o bataie de cap.

Ca si culori, poti sa mergi tot pe mana... sezonului cald. Astfel ca iti recomand cat mai mult alb, dar si cat mai multe culori pastelate.