România: Top 7 vedete urât îmbrăcate în toamna asta

În principal, trăiesc din imagine. Majoritatea sunt plătite în funcţie de audienţa pe care o fac, iar asta ţine evident şi de felul în care se prezintă. Vorbim despre vedetele de la noi care, aşa cum se întâmplă şi în cazul celor din străinătate, fac uneori greşeli atât de mari în domeniul vestimentar încât acestea le urmăresc foarte mult timp.

Multe dintre exemplele pe care le vom prezenta astăzi nu sunt la prima abatere şi oricât de mult li s-ar atrage atenţia tot nu reuşesc să-şi îmbunătăţească stilul.

1. Oana Zăvoranu, în costum de baie în oraş

Vedeta este vestită pentru alegerile nonconformiste pe care le face, indiferent că vobim de stil vestimentar sau stil de viaţă. Pe Zăvo n-ai să o vezi niciodată îmbrăcată în deux-piece-uri sau rochiţe romantice, iar de când a divorţat parcă îndrăzneala este şi mai mare. Bunăoară, iată un exemplu elocvent. La una din ieşirile publice recente, Oana Zăvoranu s-a arătat în costum de baie, şalvari şi şlapi. Din câte ştim, nu se ducea la plajă.

2. Oana Roman, cu buricul la vedere

Fiica cea mică a fostului premier Petre Roman este deşteaptă, şi-a făcut studiile în Franţa, are întotdeauna vorbele la ea, dar când vine vorba de stil vestimentar, este de speriat. Puţine au fost dăţile când Oana Roman a apărut într-un top al vedetelor bine îmbrăcate, de cele mai multe ori apariţiile ei soldându-se cu un dezastru din punct de vedere vestimentar. Iată un exemplu întâmplat la sfârşit de vară, într-un club de pe litoral. Departe de a avea o talie de viespe, Oana Roman a găsit potrivit să-şi arate buricul, purtând o bluză mult prea scurtă pentru dimensiunile ei. Chiar şi fusta a fost prost aleasă pentru că nu reuşea să-i ascundă nici măcar o jumătate de defect, mai mult decât atât, reuşind să le accentueze pe toate.

3. Oana Lis nu poate fi altfel

Uneori mă întreb cât de multe poţi împrumuta de la partenerul de viaţă? Dacă ar fi să mă ghidez strict după modelul Oana Lis, aş putea spune foarte mult pentru că în stilul vestimentar al doamnei Lis se citeşte vârsta soţului. Mă îndoiesc că aceasta este o chestiune impusă de fostul primar, constat doar că Oana Lis merge din rău, în mai rău. Într-una dintre vizitele recente pe care blonda le-a făcut în redacţia unui tabloid, Oana Lis a purtat o rochie sac, fără formă, care nu o avantaja absolut deloc. Centura, în loc să-i mascheze talia îngroşată de kilogramele în plus, nu a făcut decât să-i scoată în evidenţă acest defect. Elementul care a pus capac a fost, fără doar şi poate, accesoriul roşu din cap, accesoriu care nu se potrivea cu nimic, nici măcat cu părul neîngrijit al soţiei lui Lis.

4. Daniela Crudu, în furou în club

Asistenta lui Capatos pare să fi uitat într-o seară să-şi pună şi rochia, mergând în club numai în furou. Bine că nu a uitat totuşi să-şi pună accesoriile, şi să-şi ia telefonul mobil. Oricum, din poză, asistenta TV pare binedispusă, iar asta dă ca sigur faptul că nici la plecarea din club nu a realizat că e îmbrăcată total aiurea.

5. Iulia Albu şi rochia buclucaşa

Este imposibil să nu fi auzit de scandalul de proporţii în care sunt implicaţi Iulia Albu şi Alin Gălăţescu. Ei bine, iată că tocmai rochia din imagine i-a încăierat. Este piesa despre care soţia lui Mihai Albu spune că şi-a creat-o singură, iar Alin Gălăşescu spune că este o apariţie hilară. Cert este că, îi place sau nu, şi noi înclinăm spre părerea specialistului, că doar e specialist.

6. Aura Dura, o ţinută nepotrivită

Luate separat, persoana, rochia, plicul şi încălţările, toate şi fiecare dintre ele sunt o apariţie. Însă combinate, aşa cum a ales să le combine, culmea, designerul Aura Dura, capătă un aspect de vechi, de prăfuit. Cel mai probabil culorile nu se potrivesc cu blondul din părul designerului şi de aici toată problema.

7. Dana Rogoz, mai tare decât semaforul

Chiar dacă în luminile semaforului nu găseşti culoarea pe care a ales-o Dana Rogoz, putem spune sigur că dacă am fi într-o competiţie a culorilor țipătoare, primul ar pierde. Este drept că vara aceasta s-au purtat nuanţele neon, însă acest albastru electric este mult prea puternic. Poate că şocul nu ar fi fost atât de mare dacă pielea personajului nu ar fi fost atât de albă. Pe o piele bronzată, altfel se "aşează" o nuanţă neon.