Modă. Colecţia Cristallini toamnă-iarnă 2014-2015

Ţinutele Cristallini impresionează prin atenţia pentru detalii, broderii manuale luxuriante, finisaje impecabile şi îmbinarea originală de materiale naturale cu croieli greu de realizat, elegante şi seducătoare.

Design-ul rochiilor Cristallini este conceput în aşa fel încât corespunde celor mai exigenţe preferinţe, punând în valoare calităţile femeii moderne: feminitate, independenţă şi rafinament.

Cristallini toamnă-iarnă 2014-2015 reinventează mătasea naturală, oferindu-i noi valenţe în combinaţii seducătoare: dantelă Chantilly cu vâscoză sau bumbac, realizată în case cu tradiţie de peste 100 de ani din Franţa sau Italia, ţesături naturale înfrumuseţate de broderii manuale excepţionale.

Pentru a păstra nota de ceremonie, paietele reapar şi în această nouă colecţie, în forme clasice, cât şi în tăieturi moderne cu suprafeţe 3D metalice.

Colecţia toamnă-iarnă 2014-2015 continuă într-o dimensiune stilistică pe care Cristallini o reinventează de la an la an, îndrumând-o însă spre croieli şi tonuri cât mai clasice dintr-un spirit al originalităţii incontestabil.
Direcţia în care se îndreaptă ţinutele este de a crea o tradiţie care să depăşească limitele impuse de tendinţele actuale: un stil care să îşi păstreze feminitatea şi eleganţa dincolo de ciclicitatea sezoanelor, garantând femeii un confort al finisajelor fără cusur, realizate din materiale naturale.