Hot list 2016! Ce nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba anul acesta!

La inceputul fiecarui an ne facem o lista de rezolutii, dar si un “wish list” de haine si de accesorii care sa aduca un “suflu” nou garderobei! Vorbim despre acele piese “must-have”, fara de care nu putem intra in actualitate, daca vrem cu adevarat sa tinem pasul cu trend-urile!

Inca din toamna anului trecut, casa de moda britanica Burberry a trasat prin linii precise tendintele pentru anul 2016. Prin colectia “Functionregalia”, Christopher Bailey (Chief Creative si Chief Executive Burberry) a mixat croieli si elemente “ce respira prin toti porii” mostenirea britanica a brand-ului britanic, cu functionalitatea unor accesorii tineresti.  

Pastreaza in garderoba ta jachetele military piesele din dantela, fie ca vorbim de rochii maxi sau de trench-uri, si adu o nota actual prin accesorii inovative.

Propunerile anului viitor sunt rucsacul din gabardina, sandalele sport cu talpa plata si elemente decorative aurii, ce au “defilat” deja pe catwalk.

Tot pe hot-list-ul anului 2016 se afla si noile genti “Bucket Backpack”, disponibile in magazinul din strada Luterana nr. 4 si manufacturate in Italia, dupa un design realizat in Londra. Sunt prevazute cu curele ajustabile si au detalii metalice realizate manual, ce pastreaza aerul boem al colectiei.