7 vedete care au purtat ținute scandaloase

La Gala MTV din 2010, Lady Gaga a purtat o rochie realizată din carne, declanșând un val uriaș de critici din partea asociațiilor pentru protecția animalelor. Și Nicki Minaj a șocat la un eveniment pe covorul roșu când a purtat o rochie cu conotații religioase și a fost însoțită de un bărbat îmbrăcat ca Papa.

Lady Gaga

În 2010, la Gala MTV Video Music Awards, Lady Gaga a reușit să producă un val imens de critici. Cântăreața a purtat o rochie realizată în întregime din carne, spre groza tuturor celor prezenți. Asociațiile pentru protecția animalelor, în special PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) au condamnat vehement gestul vedetei și au numit-o iresponsabilă.

Katy Perry

Ținuta pe care a purtat-o cântăreața americană Katy Perry pe covorul roșu la Gala Met din 2013 a fost considerată o insultă de numeroși creștini din întreaga lume. Rochia, o creație Dolce & Gabbana, avea imprimată pe piept o icoană, iar vedeta purta în urechi cercei sub forma unor cruci.

Nicki Minaj

Nicki Minaj a șocat la Gala Premiilor Grammy din 2012 atunci când a sosit pe covorul roșu purtând o ținută de inspirație religioasă, fiind însoțită de un bărbat îmbrăcat precum Papa.

Marilyn Manson și Rose McGowan

În 1998, Marilyn Manson și iubita sa de la acea vreme, actrița Rose McGowan, au fost o apariție cât se poate de șocantă pe covorul roșu la Gala MTV Video Music Awards. Rose a venit la eveniment aproape dezbrăcată, purtând o rochie realizată din plasă și șnururi.

Madonna

Madonna nu s-a sfiit să apară la Gala Premiilor Grammy din 2015 într-o ținută sumară, care imita o uniformă militară, dar nici să-și ridice fusta pentru a le arăta fundul fotografilor prezenți.

Miley Cyrus

Miley Cyrus a fost o apariție șocantă pe covorul roșu de la Gala MTV Video Music Awards din 2015. Cântăreața, recunoscută pentru ținutele sale cât se poate de rebele, a purtat o rochie formată din câteva curele de culoare argintie, care îi acopereau o mică parte din sâni, și o fustă realizată din lanțuri decorate cu cristale.

Madonna

O altă ținută controversată a Madonnei, pentru un pictorial, a inclus un accesoriu ce a provocat numeroase discuții aprinse. Vedeta a purtat pe față o mască din lanțuri care amintește de vălul islamic pentru femei care poartă denumirea de Niqab.
MAI MULT DESPRE: vedete, moda, tinute