10 cele mai sexy rochii purtate de vedete pe covorul roșu

Modelul Bella Hadid a întors toate privirile la Festivalul de Film de la Cannes din acest an purtând o rochie roșie cu o crăpătură adâncă pe o parte. Descoperă și alte staruri care au arătat fabulos de-a lungul timpului pe covorul roșu și inspiră-te din ținutele lor:

Bella Hadid

Modelul Bella Hadid, sora mai mică a mult mai celebrei Gigi Hadid, a fost senzația serii la petrecerea de deschidere a Festivalului de Film de la Cannes din acest an. Bella a arătat uimitor într-o rochie lungă de un roșu aprins, cu o crăpătură laterală foarte adâncă. Deși extrem de sexy, ținuta i-a creat câteva probleme modelului, care s-a străduit toată seara să-și ascundă zonele intime, expuse la fiecare pas în rochia cu crăpătură până deasupra coapsei.

Anne Hathaway

Frumoasa actriță Anne Hathaway a întors toate privirile pe covorul roșu la ediția Globurilor de Aur din anul 2010. Anne a purtat o rochie din paiete cu spatele gol, o creație semnată Armani Prive.

January Jones

Starul din serialul de succes "Mad Men" a purtat pe covorul roșu la Gala Premiilor Globurile de Aur din 2011 o rochie uimitoare, în care arăta extrem de sexy. Frumoasa actriță a asortat rochia de un roșu aprins cu o coafură retro și un machiaj clasic.

Charlize Theron

La Gala Premiilor Oscar din anul 2013, superba actriță Charlize Theron a pășit pe covorul roșu purtând o rochie albă cu o croială deosebită. Topul de tip corset, cu o mică deschizătură în formă V, continuata printr-o zonă evazată în zona taliei, a fost elementul central al acestei ținute semnate Christian Dior Haute Couture.

Sarah Paulson

Actrița Sarah Paulson arătat uimitor într-o rochie Prada verde smarald cu paiete la Gala Premiilor Emmy 2016, care a avut loc pe 18 septembrie, în Los Angeles. Decolteul adânc și culoarea bogată a rochiei au fost elementele centrale ale acestei ținute.

Rita Ora

La petrecerea Vanity Fair, care a avut loc după Gala Premiilor Oscar din 2015, cântăreața britanică Rita Ora și-a făcut apariția purtând o rochie foarte sexy lungă, neagră, cu zone mari transparente pe lateralele corpului.

Robin Wright

Robin Wright a arătat senzațional într-o rochie Reem Acra cu paiete la Gala Premiilor Emmy 2016. Actrița în vârstă de 50 de ani a impresionat prin ținuta sa îndrăzneață, extrem de sexy.

Jennifer Lopez

Actrița și cântăreața Jennifer Lopez face senzație prin alegerile sale vestimentare foarte sexy de fiecare dată când pășește pe covorul roșu. Dar una dintre aparițiile sale memorabile este cea de la Gala Met din 2015. Artista a purtat o rochie vișinie realizată din material transparent pe laterale, care i-a lăsat coapsele și șoldurile la vedere.

Kendall Jenner

Sora mai mică a lui Kim Kardashian, modelul Kendall Jenner, a purtat o rochie Balmain foarte sexy, de culoare neagră, asimetrică, la Gala MTV Movie Awards din acest an. Elementele originale ale ţinutei sale au fost şnururile lungi ale sandalelor, înfăşurate pe tot piciorul, până peste genunchi.

Gigi Hadid

Supermodelul Gigi Hadid a făcut senzaţie la Gala American Music Awards din 2015 într-o ţinută formată din fustă albă largă, cu talie înaltă şi top scurt alb decupat, cu şnur în dreptul bustului.
MAI MULT DESPRE: vedete, moda, rochii