Planeta Venus intră în zodia Berbec. Vezi cum te afectează

Planeta Venus a intrat în zodia Berbecului, unde va sta până pe 15 aprilie. Pregăteşte-te pentru o perioadă incendiară în viaţa ta amoroasă! Pentru că Venus este planeta iubirii, iar

Planeta Venus a intrat în zodia Berbecului, unde va sta până pe 15 aprilie. Pregăteşte-te pentru o perioadă incendiară în viaţa ta amoroasă!

Pentru că Venus este planeta iubirii, iar Berbecului este una dintre cele intense zodii de foc, planul sentimental va fi puternic afectat de acest aspect. Berbecul este de asemenea semnul războiului, iar asta înseamnă că prezenţa lui Venus aici poate aduce şi multe conflicte şi tensiuni în dragoste.

Viaţa sexuală are cel mai mult de câştigat.

Vei primi un suflu nou, apetitul tău sexual este posibil să ajungă la cote înalte, iar dacă visezi să-ţi reîmprospătezi relaţia, acum este ocazia ideală.

Fii îndrăzneaţă în pat şi cu siguranţă vei avea de câştigat. De asemenea, acum ai curajul de a-ţi mărturisi iubirea dacă ai o pasiune ascunsă pentru cineva.

Ai grijă la spiritul de aventură pe care ţi-l oferă Venus în Berbec! Ai putea distruge o relaţie solidă din cauza unei pasiuni de moment care să-ţi întunece gândirea.

Eşti mai predispusă ca niciodată să calci strâmb şi apoi să suferi consecinţele.

De asemenea, ai putea să iei decizii pripite în amor. Încearcă să te gândeşti de două ori înainte de a spune ceva şi ai grijă să nu fii prea impulsivă.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.