Planeta Mercur intră în zodia Peşti. Spune ce ai pe suflet!

Începând cu 5 februarie, Mercur intră în zodia Peşti, unde va sta până pe 14 aprilie. Este un tranzit perfect pentru stimularea creativităţii, iar cei care activează în domenii de

Începând cu 5 februarie, Mercur intră în zodia Peşti, unde va sta până pe 14 aprilie.

Este un tranzit perfect pentru stimularea creativităţii, iar cei care activează în domenii de creaţie vor fi foarte inspiraţi. Nu este la fel de încurajator pentru cei care au obiective exacte, care lucrează cu cifre şi informaţii stricte.

Imaginaţia şi intuiţia vor fi în expansiune acum şi vom avea tendinţa de a vedea realitatea cu alţi ochi, chiar dacă am putea să ne pierdem în detalii sau să nu privim lucrurile cu obiectivitate.

Este posibil să apară probleme de comunicare.

Ai putea să uiţi detalii esenţiale, să întârzii la evenimente sau să spui lucruri care par să nu aibă sens.

Toate astea se întâmplă pentru că vorbim din suflet şi pentru că partea raţională a fiecăruia dintre noi este ceva mai estompată acum.

Dar există şi beneficii. Îţi poţi "goli" sufletul de cele mai profunde şi neliniştitoare sentimente. Poţi comunica prin gesturi, limbajul corpului şi acţiuni care să te elibereze de emoţii apăsătoare.

Pentru că zodia Peşti reprezintă instictele şi sentimentele, bazează-te pe ceea ce simţi în toată această perioadă de tranzit a lui Mercur.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.