Horoscop: Planeta Mercur intră în zodia Taurului. Vezi ce efecte are asupra ta

Începând cu 1 mai, Mercur, planeta comunicării, va intra în zodia Taurului, unde va sta până pe 15 mai. Pentru că Taurul este un semn de pământ, solid și "așezat", grăbita planetă

Începând cu 1 mai, Mercur, planeta comunicării, va intra în zodia Taurului, unde va sta până pe 15 mai.

Pentru că Taurul este un semn de pământ, solid și "așezat", grăbita planetă Mercur va găsi aici un moment de răgaz și ne va influența pozitiv pentru următoarea perioadă.

Acest tranzit va inspira valori solide, idei concrete și perspective practice care vor avea o importanță majoră pentru noi toți.

Mercur imprimă de obicei flexibilitatea, dar Taurul este unul dintre cele mai puțin flexibile semne ale zodiacului.

Este posibil acum să adopți o poziție rigidă față de idei diferite de ale tale, față de concepte noi sau schimbări. Este important să nu-ți pierzi abilitatea de a vedea și cealaltă latură a lucrurilor.

Mercur în Taur ne ajută să ne conectăm cu tot ceea ce înseamnă idei practice, cu inițiative care presupun progresul lent, dar sigur. Iar conversațiile pe îndelete aduc un plus de valoare, soluții și rezolvări pragmatice.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.