Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Scorpion cu bărbatul din Balanţă

Sunt două semne care se potrivesc foarte bine în plan amoros. Cei doi parteneri reuşesc să se completeze şi pot avea o relaţie stabilă, de durată şi pasională. Scorpionul este un semn de

Sunt două semne care se potrivesc foarte bine în plan amoros. Cei doi parteneri reuşesc să se completeze şi pot avea o relaţie stabilă, de durată şi pasională.

Scorpionul este un semn de apă, guvernat de Marte şi Pluto, iar Balanţa este un semn de aer, guvernat de Venus.

Atracţia dintre aceşti doi nativi se manifestă adesea din primele clipe. Bărbatul din zodia Balanţei este atras de caracterul puternic al nativei din Scorpion.

Îi place capacitatea ei de a lua decizii corecte, fără să stea prea mult pe gânduri, pentru că este întotdeauna hotărâtă şi ştie exact ce vrea.

Iar toate acestea îi lipsesc nativului din Balanţă, care cântăreşte cu grijă toate opţiunile pentru ca în final tot nehotărât să fie.

Femeia din zodia Scorpionului este foarte încântată de devotamentul de care poate da dovadă nativul din Balanţă.

Îşi doreşte o relaţie extrem de puternică, în care persoana iubită să i se dedice total. La rândul său, va oferi la fel de multă iubire, devotament şi fidelitate.

Aceşti doi nativi se completează perfect într-o relaţie amoroasă.

Balanţa aduce armonia şi echilibrul, iar Scorpionul oferă stabilitatea şi pasiunea

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.