Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Săgetător cu bărbatul din Scorpion

Săgetătorul este un semn de foc, guvernat de Jupiter, iar Scorpionul este un semn de apă, guvernat de Marte şi Pluto. Aceşti nativi se potrivesc mai mult într-o relaţie strânsă de prietenie

Săgetătorul este un semn de foc, guvernat de Jupiter, iar Scorpionul este un semn de apă, guvernat de Marte şi Pluto. Aceşti nativi se potrivesc mai mult într-o relaţie strânsă de prietenie decât într-una amoroasă.

Bărbatul din zodia Scorpionului are o personalitate puternică, ştie foarte clar ce îşi doreşte şi nu renunţă până nu obţine. Este o fire secretoasă, are sentimente şi emoţii adânci şi puternice, dar pe care nu le exprimă cu prea multă uşurinţă sua în faţa oricui.

Îşi doreşte într-o relaţie sinceritate absolută şi are nevoie ca persoana iubită să i se dedice trup şi suflet.

Toate aceste necesităţi ale bărbatului din Scorpion îşi găsesc cu dificultate ecou în personalitatea nativei din Săgetător.

Este o femeie independentă, care se simte sufocată într-o relaţie de dependenţă totatlă faţă de partener. Are nevoie de mult spaţiu personal, de libertatea de a-şi urma visele şi dorinţele.

Nu poate fi constrânsă şi are tendinţa de a se plictisi foarte repede de un partener care vrea să-i ştie şi cel mai mic secret, emoţie şi tresărire, aşa cum este nativul din Scorpion.

Relaţia dintre reprezentanţi acestor două zodii poate fi foarte dificilă. Se potrivesc mai degrabă într-o relaţie de prietenie, care se poate dezvolta foarte frumos de-a lungul timpului.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.