Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Peşti cu bărbatul din Leu

Relaţia dintre aceşti doi nativi poate fi dificilă, dar are şanse de reuşită dacă partenerii învaţă fiecare ceva de la celălalt. Zodia Peşti este un semn de apă, guvernat de Neptun, iar

Relaţia dintre aceşti doi nativi poate fi dificilă, dar are şanse de reuşită dacă partenerii învaţă fiecare ceva de la celălalt. Zodia Peşti este un semn de apă, guvernat de Neptun, iar Leul este un semn de foc, guvernat de Soare.



Echilibrul este elementul cheie de care au nevoie aceşti doi nativi pentru ca relaţia lor să se dezvolte armonios. Femeia din Peşti este o visătoare sensibilă, având adesea stări oscilante, dificil de descifrat.

Este afectată puternic de tot ceea ce se întâmplă în jurul ei, privind totul din prisma emoţiilor şi a sentimentelor.

Bărbatul din Leu, în schimb, este un lider înnăscut, care ştie întotdeauna ce vrea şi nu renunţă până ce nu obţine. În plan sentimental, în schimb, poate fi reţinut.

Îi este dificil uneori să-şi exprime sentimentele, iar când o face, pune o doză serioasă de dramatism în asta.

Părerea celorlalţi este importantă pentru acest nativ. Îi place să fie admirat, lăudat şi se simte cel mai bine atunci când este în centrul atenţiei.

Femeia din Peşti va trebui să înveţe de la partenerul său necesitatea efortului susţinut pentru a obţine ceea ce îşi doreşte. De asemenea trebuie să înveţe să-şi lase la o parte emoţiile atunci când vine vorba de chestiuni care nu le implică în mod normal.

Pe nativul din Leu, în schimb, relaţia cu o femeie din zodia Peşti l-ar putea învăţa să acorde o atenţie mai mare celor din jur, să renunţe într-o oarecare măsură la egoism pentru a-i redescoperi pe cei dragi.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.