Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Berbec cu bărbatul din Peşti

Relaţia dintre o femeie din zodia Berbec şi un bărbat din Peşti este plină de provocări şi dificultăţi. Berbecul este un semn de foc, guvernat de Marte, iar zodia Peşti este un semn de

Relaţia dintre o femeie din zodia Berbec şi un bărbat din Peşti este plină de provocări şi dificultăţi.

Berbecul este un semn de foc, guvernat de Marte, iar zodia Peşti este un semn de apă, guvernat de Neptun.

În timp ce Berbecul reprezintă acţiunea, iniţiativa şi impulsivitatea, Peştii semnifică melancolia, visarea, sentimentele şi meditaţia.

Deşi cei doi pot resimţi o atacţie imediată, şansele ca o astfel de relaţie să reziste şi să fie una cu adevărat fericită sunt destul de mici.

Lipsa de iniţiativă a nativului din Peşti nu este deloc pe placul femeii din Berbec.

Iar dacă acceptă această tendinţă a nativului din Peşti de a lăsa totul pe mâine şi de a se refugia în lumea viselor, femeia din Berbec îi va prelua atribuţiile. Relaţia va fi atunci dezechilibrată şi frustrarea femeii din Berbec va creşte treptat.

Pe de altă parte, nativul din Peşti se va simţi agresat de dorinţele de schimbare şi de viteza cu care partenera sa din Berbec vrea să se întâmple lucrurile şi se va retrage şi mai mult în lumea sa interioară.

Compatibilitatea dintre cei doi este una redusă, dar posibilitatea ca un astfel de cuplu să fie rezistent în timp este dată de celelalte aspecte astrale ale partenerilor.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.