Horoscop. Aspectele astrale ale săptămânii. Cum te afectează

Este o perioadă excelentă pentru a găsi soluţii ingenioase şi pentru a-ţi pune ideile în valoare datorită conjuncţiei dintre Mercur şi Uranus. Iată care vor fi principalele aspecte ale

Este o perioadă excelentă pentru a găsi soluţii ingenioase şi pentru a-ţi pune ideile în valoare datorită conjuncţiei dintre Mercur şi Uranus. Iată care vor fi principalele aspecte ale săptămânii 6 - 12 aprilie 2015:

 

Luni, 6 aprilie - Mercur în Berbec trigon cu Jupiter în Leu. Soarele conjuncţie Uranus
Este o zi perfectă pentru a-ţi pune în valoare cele mai bune idei. Aceste aspecte te vor ajuta să semnezi favorabil un contract, să iei o decizie foarte importantă sau să te exprimi exact aşa cum simţi, să fii autentică, să fii tu însăţi.

Marţi, 7 aprilie - Mercur cuadratură Pluto
Acest aspect te-ar putea face să te îndoieşti de ceea ce spun unele persoane.

Încrederea în comunicare este la un nivel scăzut, dar această zi te-ar putea ajuta să descoperi informaţii importante pe care nu le ştiai. Nu implică neapărat alte persoane, pentru că ai putea să afli mai multe despre tine şi despre motivaţiile tale interioare.

Miercuri, 8 aprilie - Mercur conjuncţie Uranus. Jupiter direct
Este o zi propice ideilor extraordinare, datorită aspectului benefic dintre Mercur, planeta raţiunii şi a inteligenţei şi Uranus, astrul inovaţiilor şi al schimbării.

De asemenea, Jupiter, planeta norocului şi a abundenţei îşi reia mişcarea directă în zodia Leu, după câteva luni de retrogradare, ceea ce îţi poate oferi şi oportunitatea de a-ţi pune ideile în practică.

Vineri, 10 aprilie - Mercur conjuncţie Soare
Acest aspect pozitiv te ajută să găseşti metode inedite de a-ţi exprima personalitatea şi de a te dezvălui exact aşa cum eşti tu cu adevărat.

Sâmbătă, 11 aprilie - Venus în Gemeni
Venus, planeta iubirii şi a relaţiilor va intra în zodia Gemeni pe 11 aprilie, ceea ce va face ca atenţia să cadă mai mult asupra raţiunii decât asupra sentimentelor în ceea ce priveşte viaţa de cuplu şi chestiunile amoroase.

Vei dori acum mai mult ca de obicei de la partenerul tău să te stimuleze din punct de vedere intelectual, iar dacă nu reuşeşte, simţi că îţi pierzi interesul.

Foto: Megatruh

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.