Horoscop. Aspectele astrale ale săptămânii. Cum te afectează

Este o perioadă marcată de Luna Nouă în zodia Gemeni, un aspect benefic pentru începerea unor noi proiecte, şi solstiţiul de vară, care va avea loc duminică. Descoperă principalele aspecte

Este o perioadă marcată de Luna Nouă în zodia Gemeni, un aspect benefic pentru începerea unor noi proiecte, şi solstiţiul de vară, care va avea loc duminică. Descoperă principalele aspecte astrale ale săptămânii 15 - 21 iunie 2015.

 


Marţi, 16 iunie - Luna Nouă în Gemeni conjuncţie Marte

Luna Nouă în Gemeni în conjuncţie cu Marte îţi va oferi inspiraţie şi te va stimula la nivel mental astfel încât să găseşti acea idee nouă şi revoluţionară pe care o cauţi de ceva vreme.

Acest aspect este excelent pentru a demara un nou proiect, pentru a iniţia o conversaţie importantă, pentru a lua o decizie care îţi poate schimba viaţa, pentru negocierea unui contract sau a unei înţelegeri.

Conjuncţia cu Marte îţi va oferi curajul de a începe discuţii pe care altfel le-ai evita. Vei avea mai multă încredere să abordezi teme delicate.

Duminică, 21 iunie - Solstiţiul de vară; Soarele intră în zodia Rac

Zodia Rac reprezintă familia şi căminul, iar prezenţa Soarelui în acest semn pune în valoare aceste aspecte.

Este o zi excelentă pentru a petrece timp alături de cei dragi şi pentru a te relaxa alături de familie.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.