Zodiile bărbaților care înșală „în serie”. Nu se pot abține!

Infidelitatea este de mai multe tipuri: poate fi o scăpare, care este apoi regretată profund, dar poate deveni și un adevărat viciu de care unii bărbați nu pot scăpa.

Citește și: Trăsătura toxică pe care o poate avea partenerul tău, în funcție de zodia lui


Iată care sunt zodiile bărbaților predispuși să înșele iar și iar, fără mustrări de conștiință:

Pești (19 februarie - 20 martie)

Pare greu de crezut, dar nativii din zodia Pești sunt cel mai predispuși să înșele în serie. Fiind persoane sensibile și foarte emoționale, chiar dacă de multe ori nu lasă să se vadă această latură a lor, Peștii cedează cu ușurință impulsurilor de moment. Dau dovadă de instabilitate emoțională și au tot timpul nevoie de aventuri care să le ofere fluturi în stomac. Zodia Pești este guvernată de Neptun, planeta viselor, fanteziilor și iluziilor, ceea ce înseamnă că nativii acestui semn pot să cadă pradă cu ușurință unor scenarii pe care și le fac în imaginația lor. Au senzația că pot înșela fără să fie prinși și repetă aceeași greșeală de multe ori.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Zodia Gemeni este un semn mutabil, ceea ce înseamnă că persoanele născute în această zodie sunt schimbătoare și au un comportament imprevizibil. Bărbații din zodia Gemeni se plictisesc repede și au nevoie tot timpul de ceva care să îi stimuleze mental. Iar dacă nu au probleme în relație, le vor crea singuri. Pentru că nu se gândesc prea mult la consecințe, bărbații din zodia Gemeni pot să înșele în repetate rânduri. De asemenea, uneori dau dovadă de egoism și nu iau în calcul efectele acțiunilor lor asupra celor din jur. Având înclinație către comunicare și tehnologie, aventurile lor încep de obicei în mediul online.

Leu (22 iulie - 22 august)

Bărbații din zodia Leu simt nevoia să fie întotdeauna în centrul atenției și cedează cu ușurință atunci când primesc atenție din partea unei alte femei. Fiind guvernați de Soare, acești nativi își doresc să strălucească și adoră să fie măguliți. De ce le mai multe ori găsesc un astfel de comportament la începutul unei noi aventuri, motiv pentru care nu vor rata ocazia de a înșela. Riscă să distrugă o relație frumoasă doar pentru a se bucura de acea senzație că se află în centrul Universului.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă în general Scorpionii sunt foarte fideli și se dedică trup și suflet persoanei iubite, unii nativi ai acestei zodii cedează foarte ușor în fața ispitelor. Fiind guvernați de Marte, planeta acțiunii și a impulsivității, dar și de Pluto, astrul secretelor și al sexualității, bărbații din zodia Scorpion îmbina perfect trăsăturile acestor planete. Pentru că se pricep atât de bine să ascundă lucruri, este posibil să descoperi foarte târziu sau poate chiar niciodată că partenerul tău din zodia Scorpion te-a înșelat nu o dată, ci de mai multe ori. Iar dacă descoperi și îl confrunți, te va face să îl ierți, pentru ca apoi să repete iar greșeala. Manipularea este un alt talent ascuns al acestor nativi.