Poveste adevărată: "Cumnata se dă la soţul meu şi cred că el va ceda în curând"

Am auzit şi eu de cazul taximetristului violat de o clientă şi m-am contrazis cu colegele mele la serviciu pe tema asta, pentru că ele consideră că tot bărbatul e vinovat întotdeauna, că nu are femeia cum să-l constrângă pe un bărbat să facă sex, dacă el nu vrea.
Am auzit şi eu de cazul taximetristului violat de o clientă şi m-am contrazis cu colegele mele la serviciu pe tema asta, pentru că ele consideră că tot bărbatul e vinovat întotdeauna, că nu are femeia cum să-l constrângă pe un bărbat să facă sex, dacă el nu vrea. Eu nu ştiu care e adevărul în cazul acela, dar vă pot povesti prin ce trec eu în familie, cu o cumnată care îi tot face avansuri soţului meu şi cred că nu va mai dura mult până când o s-o prind la mine în pat. Pentru că până la urmă şi bărbatul ăla e un om, şi dacă ţi se tot trece pe la nas o prăjitură apetisantă, imposibil să nu vrei măcar să guşti din ea o dată.

Concret, cumnata Lia este soţia fratelui mai mic al soţului şi este mai tânără decât noi cu vreo zece ani. Ea abia are 22 de ani şi e măritată cu cumnatul George de doi ani, el fiind mai mic decât ea cu un an, dar foarte îndrăgostit. E foarte frumuşică şi fâşneaţă, studentă în ultimul an la psihologie, şi extrem de lipicioaseă.
Se bagă pe sub pielea tuturor, e prietenoasă sau doar pozează în aşa ceva, îl călăreşte în văzul tuturor pe George, mezinul familiei, de parcă ar fi tot timpul excitată şi gata să se culce cu el în orice clipă.

La început am zis că aşa sunt tinerii ăştia crescuţi după 89, mai dezinhibaţi, nu au reţineri în a se afişa, pupa sau în a-şi etala pasiunea faţă de oricine. Însă de la o vreme ea a început să-l atingă cam des şi pe Tudor, soţul meu, şi să bată tot felul de apropouri. Că Tudor este o variantă matură a lui George, că atunci când va îmbătrâni George, ar vrea ca el să semene cu Tudor, soţul meu. „Nu că tu eşti bătrân, Tudor, să nu mă înţelegi greşit, te consider foarte sexy, ba chiar dacă nu ai fi cumnatul meu m-aş da la tine, dar ziceam că atunci când George va avea cu zece ani mai mult decât acum mi-aş dori să fie ca tine. Aşezat, matur, împlinit profesional, şi iubit de o femeie ca mine!”.


Când am auzit-o că i-a zis asta lui Tudor, apoi a râs cu poftă şi l-a pupat pe obraz, dar foarte lasciv aşa, îmi venea s-o iau de ciuf. O mucoasă care se dădea la soţul meu de faţă cu mine, fără nicio ruşine. Tudor a rămas un pic stânjenit, dar l-am surprins mai târziu când se uita cu coada ochiului la fundul ei.

Vă spun, mi-e şi jenă să iau atitudine, dar mă întreb şi ce aş putea să fac? Să-i zic ei ceva? Să-i zic lui ce? Că până la urmă ea e aia care se bagă în sufletul lui, îl serveşte cu băutură sau mâncare ori de câte ori mergem în vizită la socri, se aşează pe braţul fotoliului pe care stă el, când ne bem cafeaua în sufragerie, de parcă n-ar mai fi locuri de stat, dar o face ostentativ ca să-şi pună şi corpul în valoare, care ce-i drept arată foarte bine. Doar are 22 de ani. Ce mai, ne manipulează pe toţi.

De fapt îi manipulează mai mult pe bărbaţi, pentru că interacţiunile cu femeile (cu mine, soacra mea şi cumnata cealaltă, sora lui George şi a lui Tudor) sunt minime.
Ea întotdeauna preferă să aleagă tabăra bărbaţilor când suntem în familie, în loc să vină la bucătărie cu femeile. Noi gătim sau spălăm vase, ea stă de vorbă cu băieţii în sufragerie, de parcă subiectele discutate nu ar fi de interes şi pentru noi celelalte, sau de parcă nu am putea să le discutăm toţi după masă.   

Am atins la un moment dat subiectul comportamentului Liei, de faţă cu Tudor şi de faţă cu sora lui. Amândoi au zâmbit şi au zis că e un copil, care se alintă. Dar eu, sincer vă spun, sunt cam geloasă. Mai ales că ştiu că după şapte ani, câţi avem noi de căsnicie, pasiunea şi dorinţa cam pălesc şi orice tentaţie e privită cu interes. Nu am motive să-l bănuiesc pe Tudor de infidelităţi, căsnicia noastră merge bine, încercăm să facem şi un copil, dar ştiu că un bărbat nu e de fier în faţa tentaţiilor de acest gen. Cum să fac să îi bag minţile în cap Liei să stea departe de soţul meu? Pentru că nu vreau să par nici că mă tem de ea în faţa lui, dar nici n-aş vrea să-mi strice o târfuliţă casa, doar pentru că o mănâncă pe ea între picioare şi vrea să vadă cum ar fi soţul ei peste 10 ani, când ar avea vârsta bărbatului meu.
Ce mă sfătuiţi?


Nota redacţiei. Această poveste este adevărată. Subiectele sunt alese în urma mesajelor trimise la redacţie sau a problemelor ridicate de cititoarele eva.ro pe forumul site-ului. Numele personajelor au fost schimbate din motive ce ţin de protejarea intimităţii celor implicaţi.
Vă rugăm, dacă aţi trecut printr-o experienţă de viaţă puternică şi exemplară şi credeţi că merită să o împărtăşiţi cu cititoarele noastre, scrieţi-ne pe adresa redactie@eva.ro.