Horoscopul săptămânii viitoare. Ce-ţi rezervă astrele în perioada 5-11 martie

Femeile sunt în centrul atenţiei în această lună. Sunt iubite mai mult, apreciate mai mult şi lăudate mai mult. Asta din partea bărbaţilor. Vezi ce spun astrele care sunt, de asemenea, la fel de importante în viaţa ta!

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Vei fi visătoare şi evazivă în această săptămână. S-ar putea să-ţi fie imposibil să afli exact ce îţi doreşti. Ai obosit să fii pusă tot timpul la colţ. Un coleg sau o rudă prea insistentă vrea să te implice într-un aranjament care nu serveşte intereselor tale. Evitându-i întrebările, vei câştiga mai mult timp. În curând vei primi o ofertă mult mai bună care te va ajuta să refuzi cu tact sugestiile lor neplăcute.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Vei intra într-o perioadă de vis, aproape nelumească, care va fi destul de dificilă pentru un spirit neliniştit ca al tău. Bucură-te de activităţile plăcute pe care, în ultima vreme, le-ai neglijat în favoarea muncii. Cititul, scrisul, meditaţia, dar şi orice fel de activitate care te ajută să te relaxezi este foarte bună. S-ar putea să te simţi marginalizată, atunci când telefonul nu sună şi nu ai primit nicio invitaţie. Nu te îngrijora, este doar o modalitate de a-ţi reîncărca bateriile. Profită din plin de această perioadă liniştită.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Realizarea unui obiectiv drag îţi va fi la îndemână în această săptămână, deci acum este momentul să te ocupi de el. Ar trebui să lupţi pentru ceva mare, mai bun şi măreţ. În ceea ce priveşte activitatea profesională, în loc să te prezinţi ca un muncitor harnic, mai bine promovează-ţi şi foloseşte-ţi forţa creativă. Ai fost binecuvântată cu o imaginaţie vivace şi un ochi bun pentru culoare, textură şi formă. Aceste calităţi te vor ajuta să obţii o slujbă în industria media, a modei sau în design.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Reputaţia ta de persoană binevoitoare şi plină de compasiune te va ajuta pe plan profesional. Acum este momentul propice pentru a te implica într-o activitate profesională caritabilă. Strângerea de fonduri pentru o cauză nobilă este o extensie naturală a spiritului tău generos şi grijuliu. În această săptămână, vei reuşi cu multă uşurinţă să-ţi stabileşti anumite planuri practice şi profitabile. Dacă eşti fan Twitter sau Facebook vei dori să-ţi împărtăşeşti gândurile şi experienţele unui public cât mai larg.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Vei fi într-o stare de spirit filozofică, punând la îndoială lucruri pe care de obicei le credeai sigure. Devine din ce în ce mai importantă descoperirea unui scop în viaţă. O excursie într-o ţară îndepărtată îţi va oferi numeroase căi pe care ai putea să mergi. Caută-te bine în buzuunare, poate mai ai ceva pus deoparte. Fiind înconjurată de oameni care nu au nici cea mai mică idee cine eşti, te va face să adopţi o atitudine mai tolerantă.

Leu (22 iulie - 22 august)

Gândeşte-te la moştenirea pe care vrei să o laşi în urmă. Fie că vrei să ai un copil, crearea unei opere de artă sau lansarea unei afaceri îţi este totuna. Lucrul cel mai important în această perioadă este să-ţi pui amprenta pe ceva semnificativ pentru întreaga ta viaţă de acum încolo. Începe încă de acum să-ţi pui bani deoparte pentru realizare unui vis. Dacă familia este prioritară pentru tine, fă economii pentru copiii tăi.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Un partener de afaceri, un colg sau cineva apropiat inimii tale este o sursă de mister pentru tine. Metodele sale par a fi nebuneşti, dar de fapt ele produc rezultate impresionante. Asta pentru că se bazează pe intuiţie ca fiind ghidul lor. Tu, pe de altă parte, preferi abordarea logică. Niciuna dintre aceste metode nu este mai valabilă decât cealaltă. Încetează să mai critici metodele acestui partener şi laudă-i realizările. Acest lucru va pune bazele unei relaţii mai vesele şi mai sănătoase.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Se prea poate să simţi nevoia unui nou look. În ultima perioadă ai fost atât de ocupată, încât ai optat pentru o imagine mai practică şi uşor de întreţinut. Acum, când sarcinile par că s-au mai redus, poţi să fii puţin mai pretenţioasă. Du-te la cumpărături şi alege-ţi haine frumoase şi elegante. Vei fi uimită de cât de diferit te tratează oamenii. Este posibil ca în această săptămână să fii tentată să reiei un proiect pe care l-ai abandonat de mult timp.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragostea te va invada din toate părţile. Mai mulţi admiratori se vor lupta pentru atenţia ta. În timp ce îţi face o deosebită plăcere să fii atât de populară, interesul tău este pentru cineva special. Când eşti împreună cu această persoană te simţi inspirată şi parcă pluteşti. Mergi mai departe şi fă-ţi cunoscute sentimentele. La început, acesta va fi surprins de atenţia pe care i-o acorzi, dar în final va fi încântat să formaţi un cuplu.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Căminul tău se va dovedi un adevarat paradis care te va ocroti faţă de lumea crudă de afară. Când atmosfera de la locul de muncă este prea stresantă, în sânul familiei vei găsi tandreţea şi dragostea de care ai nevoie. Rudele tale vor fi bucuroase să te ajute să depăşeşti astfel de momente şi să-ţi recapeţi buna dispoziţie. Pentru tine, este un lucru neobişnuit să ai asemenea stări, de obicei eşti o fire independentă, dar în ultima perioadă ai avut un şir de dezamăgiri greu de suportat. Profită de această ocazie şi vindecă-te într-un loc liniştit, confortabil şi controlat.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Oferă o ramură de măslin unui vecin sau unei rude cu care te-ai certat. La un moment dat, tot va trebui să vă împăcaţi. Continuând lupta cu acesta, îţi vei provoca doar un stres inutil. Nu trebuie să fii de acord cu nimic, cu excepţia faptului că amândoi sunteţi demni de respect. Onorând demnitatea unei persoane ţi se va deschide calea către o relaţie civilizată. Evită subiectele contencioase, cum sunt religia, politica şi dinamica familiei.

Vărsător (21 ianuarie - 18 februarie)

Ascultă-ţi intuiţia cu privire la o chestiune financiară. Donaţia unei sume de bani unei societăţi caritabile nu poate fi convenabilă, dar îţi va deschide câteva uşi în moduri neaşteptate. Deşi este adevărat că te lupţi să faci faţă problemelor financiare de zi cu zi, totuşi stai mai bine decât mulţi alţii. Alăturându-te unei cauze nobile, vei atrage câteva oferte de locuri de muncă profitabile. În acest mod te va răsplăti viaţa. Când emani energie pozitivă, atragi norocul de partea ta.

MAI MULT DESPRE: femeie, viata, horoscop, zodii, astre, previziuni