Horoscopul săptămânii viitoare: Ce-ţi rezervă astrele în perioada 26 decembrie 2011 - 01 ianuarie 2012

Ultima săptămâna a anului 2011 ne poate aduce surprize de proporţii. Haide să vedem ce au pregătit astrele pentru noi în carieră, sănătate sau dragoste. Poate ne facem o idee, de ultim moment, pentru Revelion.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Vei avea o şansă minunată de a pleca într-o călătorie frumoasă. Pregăteşte-ţi paşaportul şi fă-ţi bagajele. Nu trebuie să te îngrijoreze responsabilităţile pe care le vei lăsa în urmă. Un prieten bun va avea grijă de animalele şi plantele tale, iar un coleg se va ocupa de responsabilităţile pe care le ai la locul de muncă. Nu te supăra dacă te vei confrunta cu practici şi obiceriuri ciudate. Fii cu mintea deschisă şi vei vedea cum trăiesc alţii şi cum se aşteaptă să te comporţi. Priveşte această călătorie ca pe o oportunitate de dezvoltare personală şi un bun început în noul an.

Vărsător (21 ianuarie - 18 februarie)

O întâlnire amoroasă te va face să-ţi dai seama cât de mult ţi-ai suprimat pasiunea. De prea multe ori te-ai bazat pe raţiune ca să treci prin viaţă. Dacă ai măcar puţină încredere în corpul tău, vei fi plăcut surprinsă. Prin intermediul unui prieten poţi cunoaşte un scriitor, muzician sau un pictor. Implică-te în munca lui, bucură-te de talentele acestuia pentru că el îţi va inspira propria creativitate. Nu asculta criticile unei persoane care crede că eforturile tale sunt inutile. Acestea te vor ajuta să păşeşti cu dreptul în noul an.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Un partener iubitor îţi va inspira curajul de a-ti urma visurile. Fie că îţi doreşti o nouă locuinţă, un nou hobby sau să-ţi continui pregătirea şcolară, acum este momentul potrivit. Lasă un prieten sau chiar pe partenerul tău să-ţi preia din sarcini, în aşa fel încât să te poţi concentra asupra ţelurilor tale. Şeful tău poate că nu va fi încântat de planurile tale, dar nu te opri din cauza părerii sale. Adevărul este că aştepţi de prea mult timp o schimbare şi nu ai nevoie de aprobarea nimănui pentru a-ţi atinge obiectivele. Un nou an, poate fi pentru tine un nou început.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Activităţile profesionale vor deveni foarte plăcute atunci când vei primi o misiune provocatoare ce te va stimula. Fii tot timpul în alertă şi cât mai eficientă, pentru că nu se ştie niciodată cum şi cine îţi va aprecia eforturile. Poate că ar trebui să cedezi puţin teren în faţa unui coleg mult mai experimentat decât tine, dar numai dacă este corect. Urmându-i cu stricteţe instrucţiunile vei fi pe drumul spre obţinerea unei promovări. Ţi se pregăteşte o călătorie în străinătate, poate în interes de afaceri, poate în interes personal, ceea ce ar însemna un minunat început de An Nou pentru tine.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta se va dovedi una dintre cele mai interesante săptămâni din ultima vreme. Când cineva special îţi face o invitaţie de primă mână, te simţi minunat pentru că ţi-au fost recunoscute talentele, dar de asemenea ai nevoie să te simţi apreciată pentru ideile şi mintea ta, dacă vrei ca această relaţie să prospere. O nouă oportunitate de afaceri ţi se poate prezenta în curând sau poate vei obţine o promovare sau vei ocupa o nouă funcţie care te va ajuta să-ţi îmbunătăţeşti poziţia socială şi situaţia materială. Începe un nou an, nu-i aşa?

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Un împrumut generos te poate ajuta să-ţi cumperi o casă sau să achiţi ratele maşinii. Este minunat să-ţi sporeşti independenţa. Dacă ai ceva bani puşi deoparte, profită de această oportunitate şi acordă o mână de ajutor unei rude. Oferindu-le ajutorul şi sprijinul de care au nevoie celor dragi, vei avea, la rândul tău, numeroase satisfacţii. O diferenţă de opinie între partenerul tău şi cei din familie îţi va provoca unele momente stresante. Fii pregătită să-ţi aperi dragostea sau vei stabili un precedent periculos şi nu vrei să începi noul an într-o astfel de atmosferă.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

S-ar putea să fii obligată să joci un rol dominant într-o relaţie ce are nevoie de cineva care să preia controlul şi să aibă initiaţive. Lucrul acesta va fi deosebit de important atunci când neînţelegerile ameninţă să-ţi strice finalul acestui an. Trebuie să stabileşti o linie călăuzitoare şi anumite limite, în aşa fel încât toţi cei implicaţi să ştie exact ce se aşteaptă din partea lor şi care sunt consecinţele în cazul în care nu se ridică la nivelul aşteptărilor. Ai grijă la un proiect ce se pare că este mai scump decât ai preconizat. Nu trebuie să păşeşti în noul an cu datorii.

Leu (22 iulie - 22 august)

Mulţumită unei sarcini îndeplinite cu succes sau a unui bonus de An Nou, banii nu vor mai fi o problemă pentru a-ţi cumpăra anumite lucruri de calitate. Aceste venituri te vor ajuta să-ţi extinzi planurile festive, dar chiar şi aşa nu ar trebui să te laşi dusă de val şi să cheletui mai mult decât este înţelept pentru astfel de vremuri. Într-o problemă etică, ţine cont de ceea ce-ţi dictează conştiinţa, altminteri un copil îşi va pierde respectul faţă de tine. Dacă nu vei adopta atitudinea corectă, acelaşi lucru va face şi tânărul tău prieten, atunci când se va confrunta în viitor cu o problemă similară.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Acum eşti în centrul atenţiei. Oamenii speră să te adauge pe lista lor de invitaţi şi te vor căuta pentru sugestii de cadouri. La un nivel oficial, poate că este o oportunitate să-ţi îmbunătăţeşti perspectivele profesionale, dând dovadă de iniţiativă şi adoptând o linie independentă. Pe la sfârşitul săptămânii, poţi fi surprinsă de o propunere romantică din partea unei persoane pe care nu ai mai văzut-o în asemenea lumină până acum. Cum vei reacţiona? Probabil vei încerca doar să-l ignori, totuşi, pare un final de an fericit şi ...cine ştie ce-ţi va aduce viitorul!

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Ai încredere în instinctele tale, atunci când vine vorba de un proiect creativ important pentru tine. Ai fost înzestrată cu numeroase abilităţi artistice, dar nu prea ai avut şansa să le şi pui în practică. Acum roata s-a întors în favoarea ta. Chiar dacă programul tău este foarte încărcat în acest sfârşit de an, fă-ţi timp pentru mai multe activităţi artistice. Nu trebuie să-ţi justifici comportamentul în faţa unui vecin indiscret sau a unei rude. Sunt geloşi pe talentele tale. Orice remarcă răutăcioasă este de fapt o dovadă că aceştia sunt invidioşi.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Acum este cea mai potrivită perioadă pentru a da dovadă de bunăvoinţă faţă de semenii tăi, dar asta nu înseamnă că dacă un prieten îţi cere un al doilea împrumut fără să-l achite pe cel anterior, trebuie să răspunzi afirmativ la cererea sa. Pe de altă parte, îţi place să faci diverse favoruri prietenilor şi familiei care are nevoie de putin ajutor din partea ta. Dacă nu ţi-ai făcut încă planuri pentru ultimele zile ale anului, ar trebui să începi chiar de luni. Timpul nu stă în loc, iar Anul Nou nu aşteaptă o veşnicie!

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

În această ultimă săptămână a anului poţi obţine o funcţie sau o promovare impresionantă, de aceea adoptă o atitudine cât mai flexibilă. Superiorii tăi vor căuta o persoană capabilă să se ocupe de toate situaţiile urgente, în timp ce ei se vor ocupa de responsabilităţile mai importante. Prezentându-te ca un angajat dispus să facă orice este nevoie pentru binele societăţii, vei fi câştigătoare. Nu te lăsa impresionată de o persoană autoritară, îţi testează doar temperamentul.

MAI MULT DESPRE: revelion, horoscop, zodii, astre