Horoscopul săptămânii viitoare. Ce-ţi pregătesc zodiile în perioada 13-19 ianuarie?

Pentru oricare dintre noi sunt importante sănătatea, iubirea sau banii. Şi pentru săptămâna următoare, astrele au mari planuri pentru fiecare dintre noi. Ele sunt dispuse să-şi împărtăşească din surprizele pe care ni ţi le-a pregătit. Doar ascultă-le!

Vărsător (21 ianuarie - 18 februarie)

Rezistă tentaţiei de a-ţi risipi toate economiile pe lucruri inutile. Trebuie să ai grijă de plata datoriilor înainte de a începe să cheltuieşti. Dacă asta înseamnă să renunţi la unele plăceri pentru o scurtă vreme, păi aşa să fie. Îţi preţuieşti independenţa mai mult decât orice. Datoriile băneşti faţă de o persoană sau o instituţie te demoralizează. Dacă ai ajuns la un anumit nivel profesional, s-ar putea să-ţi fie destul de greu să treci la următorul nivel. Aşteaptă, va sosi şi timpul tău, dar nu forţa norocul.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Vei atrage o mulţime de atenţii nedorite. Cineva nu va accepta să-l refuzi. S-ar putea să fie necesar să te înconjori de un grup de prieteni, pentru a respinge această persoană plictisitoare. Oamenii nu par să realizeze că propria persoană şi viaţa ta sunt entităţi independente, deci s-ar putea să nu-ţi poţi întreprinde nimic fără să ai în jurul tău un grup întreg de prieteni. Vei căuta singurătatea şi liniştea, dar nu este sigur că le vei găsi.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Fereşte-te de un coleg care se va întoarce împotriva ta şi ai grijă să nu încalci teritoriul altor persoane. Toată lumea ştie că poţi munci cât trei oameni la un loc, insă dacă vei încerca să îndeplineşti şi sarcinile altora, în curând vei avea probleme. În ziua de astăzi, nimănui nu-i place să simtă că poate fi înlocuit, de aceea concentrează-te doar pe responsabilităţile tale. S-ar putea să fii nevoită să aştepţi ceva mai mult pentru un document sau o aprobare, dar în final răbdarea ta va fi răsplătită.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Nu vei obţine sprijinul de care ai nevoie, fapt ce este într-adevăr frustrant. Tu întotdeauna ai depus toate eforturile să oferi celor dragi o mână de ajutor, iar atunci când aceştia nu încearcă să facă acelaşi lucru pentru tine te scoate din sărite. Poate că este un semn că ar trebui să faci mai puţin pentru ceilalţi şi să acorzi mai multă atenţie nevoilor tale, de aceea programează-ţi o serie de activităţi diverse. Du-te la cumpărături, vizionează o piesă de teatru sau un film, întâlneşte-te cu prietenii şi lasă responsabilităţile pe locul doi. Dacă cineva se va plânge de felul în care te porţi, pune-l imediat la punct.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Acum, nu te simţi chiar foarte confortabil în propria piele. Poate că ai neglijat prea mult aspectul tău fizic sau poate că te recuperezi după o boală. Oricare ar fi motivul, este timpul să te orientezi către o nouă direcţie. Moralul tău va începe să crească imediat cum te-ai hotărât să preiei controlul asupra vieţii tale şi a spaţiului în care locuieşti. Elimina dezordinea din viaţa ta, fă-ţi ordine în documente şi fă-ţi planuri de viitor.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Oamenii nu-ţi înţeleg punctul de vedere. Simt că eşti ca un observator nedorit ce a intrat în viaţa lor. În loc să încerci să transformi persoanele din jurul tău, mai bine adaptează-te planurilor lor. Este singura modalitate de a evita necazurile. Un vecin certăreţ sau o rudă va încerca să te ademenească într-o controversă. Rămâi surdă la comentariile lor provocatoare. Pe de altă parte, o persoană influentă îţi va oferi un angajament extrem de profitabil. Acum vei avea şansa să-ţi demonstrezi calităţile tale de conducător.

Leu (22 iulie - 22 august)

Este greu să-ţi plăteşti datoriile atunci când nimeni nu se oboseşte să te plătească. Asta să-ţi fie o lecţie pentru ca în viitor să nu-ţi mai împarţi veniturile cu alţii; rudele şi prietenii tăi profită de prea mult timp de pe urma generozităţii tale. Dacă vei continua să împrumuţi bani oricărei persoane ce îţi cere acest lucru, îţi vei pune în pericol securitatea financiară. Învaţă de la un prieten prosper care, de exemplu, locuieşte în altă ţară. Adoptând aceeaşi atitudine faţă de finanţele tale te va ajuta să prosperi în viitor. Ai tot dreptul să te bucuri de ceea ce ai câştigat.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Cineva nu va reuşi să-şi onoreze promisiunea faţă de tine, fapt ce te va înfuria. Vei începe să te întrebi dacă merită să păstrezi asemenea prieteni de neîncredere. Ţine cont de sfatul unei rude. Ai obosit să-ţi risipeşti timpul alături de persoane care iau întotdeauna, dar nu dau nimic în schimb. Din fericire, eşti pe cale să cunoşti persoane noi, chiar la locul de muncă. Abordarea lor directă şi precisă va fi destul de reconfortantă. Veţi avea multe de învăţat unul de la celălalt.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Munca ta poate deveni destul de dificilă din cauza faptului că situaţia îţi scapă de sub control. Oricât de mult ai încerca, întotdeauna cineva reuşeşte să-ţi submineze eforturile. Poate că ar fi mai bine să faci mai puţine, până când aceste vremuri vor trece. Fii conştientă de puterile tale şi consolează-te cu faptul că nu eşti tu cea care a creat aceste probleme. Continuând să-ţi faci apariţia la timp şi să te pregăteşti pentru sarcinile viitoare, vei reuşi să treci peste furtuna care este pe cale să se dezlănţuie.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

În ultima vreme, te-ai răsfăţat cu tot felul de lucruri bune pe care ţi le-a oferit viaţa, dar toate acestea sunt pe cale să dispară. Este timpul să-ţi reintri în formă şi să scapi de toate kilogramele acumulate în plus. Având mai multă grijă de sănătate, vei reuşi să acumulezi mai multă energie. Trebuie să recunoşti că te-ai săturat să te simţi bolnavă şi obosită. Fă mai multe exerciţii fizice, chiar dacă asta înseamnă să te trezeşti mai devreme sau plimbări în aer curat în fiecare după-amiază. În curând îţi vei recăpăta entuziasmul şi energia.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei fi obligată să-ţi asumi un rol care te va face cu adevărat nefericită. Cel mai tare ai urât să te lupti cu un competitor extrem de agresiv. Eşti plină de talente şi, mai degrabă, ai încerca să-l convingi să-şi schimbe părerile, decât să intri într-o demonstraţie de forţă cu acesta. Din păcate, un rival are intenţia să te discrediteze. Ridică-te în apărarea ta cu toate mijloacele şi vei ieşi învingătoare. Atitudinea ta curajoasă va fi recunoscută de toate persoanele din anturajul tău.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Va trebui să te confrunţi cu unele evenimente neplăcute. Cu cât mai devreme vei înfrunta o relaţie dificilă, cu atât mai repede o vei rezolva. Cineva care tot a încercat să te controleze te va face să te simţi nefericită. Trebuie să iei atitudine în faţa acestei situaţii, chiar cu riscul de a pierde dragostea lui. Din fericire, cu puţin efort vei reuşi să treci peste această situaţie. De fapt, se pare că ai la dispoziţie mai multe resurse decât te-ai gândit. Gândeşte-te de ce eşti atât de reticentă la renunţarea unui angajament atât de jalnic.

MAI MULT DESPRE: horoscop, zodii, astre, previziuni