Horoscopul săptămânii viitoare: Ce ţi-au pregătit astrele în perioada 16 - 22 aprilie

Citeşte previziunile astrale pentru săptămâna 16 - 22 aprilie 2012, ca să afli cum vei sta cu banii, dragostea sau sănătatea. Află viitorul pentru a lua cele mai bune decizii!

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

O aventură se poate îndrepta către final, iar tu vei fi prima care va dori să iasă din această situaţie cu capul sus. Doar aminteşte-ţi că există mai multe modalităţi sau opţiuni, deci încearcă să fii inventivă. Fii pregătită să-ţi schimbi tacticile si pregătită să ocoleşti obstacolele, decât să te confrunţi în mod direct cu ele. Un prieten sau persoana iubită se gândeşte la tine şi îţi pregăteşte o surpriză plăcută, deci nu cerceta prea adânc în cazul în care ai impresia că are este prea secretos sau acţionează într-un mod misterios.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Niciodată nu ai fost genul de persoană care să rişte inutil o sumă de bani, cu intenţia de a recupera o pagubă, deci opreşte-te. Nu toată lumea merită generozitatea pe care o oferi. Este momentul să fii mai atentă şi să-ţi reevaluezi situaţia. O cauză nobilă îţi va câştiga cu uşurinţă inima. Fă o investigaţie amănunţită, înainte de a-ţi dedica prea mult din timpul tău şi din energia ta acestui proiect special, iar după ce vei fi sigură că totul este aşa cum ar trebui să fie, vei obţine numeroase satisfacţii în urma acestei activităţi.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Când trebuie să te joci cu cuvintele, nimeni nu te poate întrece. Să nu fii surprinsă dacă vei fi căutată pentru acest talent al tău de către o instituţie locală sau de către un prieten, pentru a-l ajuta să compună o scrisoare sau un email mai delicat. Nu te lăsa condusă de sentimente într-o situaţie dificilă. O persoană nouă poate intra în vederile tale, iar ceea ce vei face poate să genereze destule bârfe.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

O atmosferă fericită în căminul tău este aproape tot ce ai nevoie pentru a fi mereu motivată. Deci, să nu te surprindă dacă vei alege să-ţi petreci timpul liber cu tot felul de sarcini casnice, cum ar fi să găteşti, să deretici prin casă sau chiar să faci mici reparaţii. Lumea ta, de obicei liniştită, va fi puţin dată peste cap atunci când un vizitator inopinat va suna la uşa ta. Deşi te bucuri, atunci când cei din familia ta şi prietenii se distrează, de data aceasta ai prefera ca această vizită să fi fost anunţată din timp. Poate că nu îţi va fi uşor să explici acest lucru, dar în final mesajul tău va fi înţeles.

Leu (22 iulie - 22 august)

Se pare că toată lumea din jurul tău caută distracţie şi aventură, iar tu simţi că trebuie să te alături lor. Nu este un secret, eşti o prietenă generoasă şi o companie plăcută şi de multe ori te-ai oferit să fii tu cea care acoperă cheltuielile. Chiar dacă acest lucru te face să te simţi bine, totuşi ar fi înţelept din partea ta să fii mai atentă cu timpul şi banii tăi, înainte de a depăşi anumite limite. Indiferent de planurile tale, trebuie să fii sigură că dispui de toate mijloacele necesare pentru a le îndeplini.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Dacă te întrebi ce gândeşte o anumită persoană despre tine, eşti pe cale să afli cât de curând, dar nu de la ea, însă ar fi bine să nu iei de bun chiar absolut tot ce auzi de la alte persoane. Chiar dacă nu ştii exact în ce situaţie eşti, îţi va fi şi mai greu dacă vei da ascultare oricărei bârfe. Fie că această persoană are legătură cu cariera sau cu viaţa ta sentimentală, este mult mai bine să-ţi faci curaj şi să o abordezi direct.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Revenirea la un hobby sau o altă activitate care te-a bucurat în trecut, te va umple de o plăcere nostalgică. Chiar dacă ai renunţat la această activitate din lipsă de timp sau alte motive, vei cunoaşte din nou aceeaşi plăcere deosebită. Lucrând alături de un prieten entuziast te va inspira, mai ales dacă la sfârşitul acestui proiect vei primi anumite recompense financiare. Acum este momentul să accepţi noi provocări, doar pentru a te stimula şi a atinge noi culmi de realizări.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Critica poate fi greu de suportat, dar trebuie să fii extrem de onestă cu tine. În cazul în care aceste comentarii cu care te confrunţi în prezent au un sâmbure de adevăr, merită să le asculţi. Cum altfel ţi-ai putea spori calităţile? Dacă tu crezi că aceste critici sunt menite să te ajute, atunci ţine cont de ele şi fă câteva schimbări benefice în viaţa ta. Cineva apropiat aşteaptă veşti de la tine. Gândeşte-te cine ar putea fi şi fii tu cea care face primul pas şi ia legătura cu această persoană.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Eşti una dintre persoanele norocoase care, însă, au parte din plin de compania celor care nu împărtăşesc multe dintre opiniile, valorile şi crezurile tale. Îţi va face plăcere să afli ce gândesc ceilalţi, ce le place sau nu şi de ce. Pentru că eşti un filozof înnascut, eşti gata să asculţi orice. Lucrul acesta te va pune într-o poziţie curioasă, iar dacă te gândeşti mai atentă, poate că vei trata această situaţie ca pe o oportunitate profesională ce trebuie luată în considerare.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Chiar dacă în ultima perioadă ai fost extrem de precaută cu privire la exprimarea nevoilor tale, în această săptămână te-ai putea aprinde precum un fulger, deci ai grijă să-ţi exprimi clar dorinţele. Din nefericire, acest lucru poate însemna pentru tine un schimb de prea multe informaţii efectuat foarte repede. Abilitatea ta de a te conforma normelor sociale este micşorată sau deteriorată de influenţele astrale din această săptămână. Doar pentru că îţi doreşti să aduci puţină culoare în viaţa ta, asta nu înseamnă că cei din jurul tău vor dori să ţi se alăture.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vei descoperi ceva cu totul neaşteptat şi, luată prin surprindere, nu vei şti cum să reacţionezi. Nu este nevoie să răspunzi repede într-o asemenea situaţie, deci procesează informaţiile primite înainte de a lua o decizie. Este bine să iei în considerare toate aspectele acestei probleme, să ţii cont de toţi factorii care au declanşat-o şi de sentimentele celor implicaţi. Cu siguranţă că în trecut ai făcut mai multe anunţuri surpriză, acum când eşti de cealaltă parte a baricadei îţi vei da seama prin ce au trecut ceilalţi.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Se pare că te vei bucura, împreună cu cei din anturajul tău, de fiecare zi a acestei săptămâni, totuşi bucuria ta poate fi umbrită de o problemă familială. Vei fi nevoită să alegi între păstrarea sau menţinerea stilului de viaţă actual sau să faci unele schimbări începând cu unele evenimente din trecut care se vor reflecta în viitorul tău. Chiar dacă eşti nerăbdătoare să găseşti o soluţie care să te ajute să progresezi, află că nu-ţi va fi uşor să renunţi la ce ai acum. Poate că va trebui să-ţi transformi cu totul stilul de viaţă, pentru a păşi în viitor. Dacă începi cu paşi mici, îţi vei putea atinge obiectivele mai repede decât ţi-ai propus.