Horoscopul săptămânii viitoare. Ce spun astrele pentru perioada 20-26 februarie

Ultima săptămâna din februarie vine cu surprize pentru fiecare zodie în parte. Schimbări, transformări, vise, bani, noi oportunităţi. De toate pentru toată lumea. Află ce ţi-au rezervat astrele ţie.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Un capitol al vieţii tale profesionale este pe cale să se încheie, iar sentimentele tale vor fi destul de amestecate în legătură cu acest lucru. Pe de-o parte, te bucuri că ai reuşit să tai de pe lista ta acest proiect, pe de altă parte îţi lipsesc acţiunea şi colegii. Unele relaţii vor trece odată cu timpul, dar una sau două nu se vor termina niciodată. Toată lumea este ocupată în aceste zile, dar prietenii adevăraţi, oricât de departe s-ar afla, vor veni la tină să vadă dacă eşti bine şi prosperi.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Acum există cu certitudine ceva în tine care te face să te simţi irezistibilă în toate domeniile din viaţa ta. De la dragoste şi romantism, unde vei străluci, până la orice chestiune financiară şi profesională unde poţi încheia sau negocia cu succes orice lucru pe care ţi l-ai propus. Cu atât de multe calităţi s-ar putea să fii tentantă să-ţi forţezi norocul. Oare ar fi o greşeală din partea ta? Cu siguranţă, da.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

O problemă de familie va fi una dintre priorităţile tale. Pur şi simplu nu mai poţi ignora aceasta situaţie, oricât de ocupată ai fi cu munca ta. Din fericire, îngerul tău păzitor îţi va proteja interesele şi vei găsi pe cineva care se va ocupa în locul tău de sarcinile profesionale, în timp ce tu vei încerca să rezolvi această dilemă casnică. S-ar putea să fii nevoită să aduci câteva schimbari în viaţa de fiecare zi, în aşa fel încât să poţi uşura o situaţie stresantă. S-ar putea să-ţi vină idei să-ţi schimbi locuinţa cu una mai mare.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Din cauza excesului de informaţii, în capul tău va domni agitaţia. Va trebui să iei o pauză, să amâni toate sarcinile şi responsabilităţile asumate şi să-ţi calmezi mintea agitată. O parte a problemelor tale o constituie faptul că nu-ţi împarţi responsabilităţile cu cei care ar trebui să te ajute. Dacă oferi oamenilor o şansă să facă ceea ce toată lumea aşteaptă de la ei, vei fi mult mai relaxată şi populară. Nu este nimic rău să împarţi din volumul tău de muncă şi altora care sunt dispuşi să te ajute.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Banii vor începe să vină la tine, dar trebuie ca, pentru un timp, să ţii secret acest lucru. Dacă nu, tot felul de persoane vor încerca să obţină diverse împrumuturi. Chiar dacă îţi face plăcere să ajuţi tot felul de oameni şi persoanele dragi ţie să-şi rezolve problemele financiare, obligaţia ta este să ai grijă întâi de tine. Plăteşte-ţi cât de multe facturi poţi, după care încearcă să pui şi ceva bani deoparte. Eşti genul de persoană care nu se simte bine decât atunci când ştie că are ceva economii. Fereşte-te să faci achiziţii pe care ştii că nu ţi le poţi permite.

Leu (22 iulie - 22 august)

Ai obosit şi te-ai săturat să stai la dispoziţia unui partener autoritar. Să stai pe margine nu este stilul tău, te simţi în largul tău doar în lumina reflectoarelor. Este recomandată o schimbare a stilului tău de viaţă, lucru ce îţi va aduce satisfactii. Eşti sigură că poţi face o impresie bună în orice situaţie te-ai afla, fiind cunoscută pentru dinamismul şi energia ta. Cumpără-ţi câteva haine noi, roşul şi auriul semnifică un stil regal, împachetează câteva haine groase şi pregăteşte-te să pleci într-o excursie.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Un secret va ieşi la lumina. Cel mai bun lucru pe care îl poţi face este să recunoşti că ai greşit. Pe unii îi vei intimida, din cauza unor asemenea aptitudini impresionante şi a standardelor tale înalte. S-ar putea să remarci că cei din anturajul tău devin mai prietenoşi faţă de tine şi îţi va face plăcere să descoperi că eşti tratată aşa cum meriţi. Este posibil să primeşti o mică moştenire, foloseşte-o pentru a-ţi cumpăra ceva frumos.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Ieşirile în oraş cu prietenii îţi vor aduce numeroase satisfacţii. În ultima vreme, ai stat prea mult în casă, preferând să-ţi petreci timpul liber de una singură. În timp ce te vei amesteca în mulţime, ideile şi perspectivele tale se vor îmbunătăţi sau, cel puţin, îţi vei prezenta ideile celor care vor să asculte şi astfel vei şti cum sunt acestea percepute. Dacă nu ai nimic planificat, organizează o petrecere.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

O problemă profesională este în cele din urmă clarificată. Poţi să primeşti o mărire de salariu, o promovare sau o poziţie mai înaltă, dar câteva aspecte ale aceste oferte vor fi neplăcute. Discută această propunere cu partenerul tău, înainte de a lua o decizie. Împreună va trebui să faceţi câteva modificări în rutina de fiecare zi a vieţii voastre de cuplu, dacă accepţi această ofertă. Dacă eşti singură, ai grijă pentru că această nouă poziţie care ţi se oferă îţi va lăsa foarte puţin timp liber.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Rezultatele unui test sau a unui proces vor veni unul după altul Chiar dacă nu vei primi în totalitate ceea ce-ţi doreşti, încearcă să nu fii dezamăgită şi caută partea luminoasă a lucrurilor. S-ar putea să fii nevoită să-ţi cauţi o nouă slujbă. Cea din prezent îţi consumă prea mult timp şi energie. Chiar acum preferi să stai mai aproape de cei dragi şi în căminul tău, astfel încât să poţi participa la nevoile persoanei iubite sau a unei rude apropiate. Alăturându-te unei organizaţii caritabile poate că îţi va oferi un ritm de viaţă mai liniştit.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

O relaţie de dragoste va ajunge la un punct critic. Este momentul să-ţi asumi un angajament sau să vă despărţiţi. Eşti puţin îngrijorată, pentru că tu şi partenerul tău aveţi atât de puţine interese comune. Totuşi, sunteţi amândoi senzuali şi vă bucuraţi fiecare de compania celuilalt. Pentru început, este suficient să începeţi să construiţi anumite lucruri ce vă vor lega mai mult unul de celălalt în timp. Dacă eşti singură, s-ar putea să cunoşti o persoană cu totul specială la un concert, o galerie de artă sau într-un club.

Vărsător (21 ianuarie - 18 februarie)

Un partener intim sau de afaceri a obosit să-ţi tot cerşească atenţia. Să nu fii surprinsă dacă cineva se va hotărî să treacă la acţiune, în aşa fel încât să îl observi. Acesta este modul său de a se face remarcat. În ultima vreme ai fost atât de preocupată de problemele tale, încât ai uitat de lumea de afară. Nu te mai scuza pentru lipsa ta de concentrare, ai fost într-adevăr ocupată, ca toată lumea dealtfel.  Oferă-le celor dragi şi apropiaţi ţie respectul pe care îl merită.