Horoscopul săptămânii viitoare. Ce spun astrele în perioada 26 martie - 1 aprilie

Berbecii trec printr-o perioadă liniştită care, însă, nu va dura mult. După această săptămână vor fi, iarăşi, în mijlocul acţiunii. Taurii, de asemenea, sunt sfătuiţi să o lase mai moale în săptămâna următoare, în timp ce gemenii vor avea cam multe pe cap.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Chiar dacă tot ce poţi să faci este să stai pe margine şi să priveşti, acceptă acest rol cu entuziasm ca şi cum ar fi o provocare extrem de activă. De multe ori, este mult mai dificil să stai şi să nu faci nimic, decât să te pui pe treabă şi să-ţi murdăreşti mâinile. În câteva zile vei fi în prim planul acţiunii, pentru un motiv care te va face să zâmbeşti, atât pe tine cât şi pe familia şi prietenii tăi, care întotdeauna au fost alături de tine şi ţi-au oferit tot sprijinul lor atunci când ai avut nevoie.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Dacă în această săptămână vei reuşi să-ţi moderezi ritmul de viaţă, vei avea numai satisfacţii, deci nu te mai gândi la termenele limită sau tot felul de presiuni, ci doar bucură-te de micile bucurii pe care ţi le oferă viaţa. Fii atentă la lucrurile mărunte, cum ar fi amabilitatea şi curtoazia, pentru că mai repede decât ai crede te vei trezi într-un loc minunat, alături de cineva care va juca un rol important în viaţa ta.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Chiar dacă îţi este greu să faci faţă la presiunea din această săptămână, poţi depăşi obstacolele ce îţi vor ieşi în cale, vei avea nevoie doar de concentrare şi determinare. Ar fi bine să te gândeşti bine înainte de a spune ceva, vorbele aruncate aiurea îţi vor aduce doar dureri de cap şi multe complicaţii. Alege un prieten de încredere care să te ajute să rezovi o problemă urgentă, de preferat o persoană mai în vârstă şi înţeleaptă.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Nu este minunat atunci când totul îţi merge perfect fără să mişti măcar un deget? Exact acest lucru ţi se va întâmpla în următoarele câteva săptămâni, deci nu-ţi fă griji. Vor exista câteva momente când te vei grăbi prea tare şi destul de haotic, încercând să rezolvi o situaţie dificilă. În timp ce alţii îşi manifestă din răsputeri sentimentele, este bine ca tu să stai deoparte şi să-i laşi să se desfăşoare aşa cum vor ei. Ai altceva mai bun de făcut cu timpul tău.

Leu (22 iulie - 22 august)

Nu eşti genul de persoană care să stea deoparte atunci când un prieten este atacat, fie chiar şi verbal, dar este bine să ai un plan, înainte de a sări în apărarea lui. O strategie stabilită prost poate fi în avantajul oponentului tău, chiar dacă tu speri că vei putea să-l faci să vadă care sunt greşelile comise de el. Chiar dacă nu poţi schimba pe nimeni, eşti destul de înţeleaptă să ştii că le poţi da de gândit sau că îi vei putea trezi la realitate.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Din cauza sarcinilor şi responsabilităţilor asumate, care vin din mai multe direcţii, este greu să ştii ce să faci în primul rând sau cum să împlineşti aşteptările tuturor, fără ca tu să ai de suferit. Atitudinea calmă este întotdeauna cea mai bună modalitate de reuşită. Trebuie să te concentrezi asupra nevoilor membrilor de familie, iar dacă ai nevoie de sprijin şi suport din partea celorlalţi nu ezita să-l ceri. La locul de muncă, împarte din sarcinile tale şi colegilor competenţi. Uită-te în jurul tău, nu eşti singură.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Pentru că, de cele mai multe ori, pui oamenii şi relaţiile pe primul loc, îţi faci cu uşurinţă prieteni. Deşi acest lucru pare a fi un mare avantaj în viaţa ta, are şi o latură negativă la care trebuie să fii foarte atentă în această săptămână. Unul dintre aceşti prieteni va încerca să profite cât de mult de pe urma ta. Poate fi vorba de timp, informaţii, favoruri sau chiar bani. Un lucru foarte important este să înveţi să spui NU. Depinde numai de tine să-ţi stabileşti limite rezobabile.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Vei avea de înfruntat tot felul de întârzieri şi piedici în realizarea obiectivelor tale, dar imediat ce vei descoperi cine stă în spatele acestor obstacole, le vei depăşi cu uşurinţă. O gândire puţin mai analitică te va ajuta să îndeplineşti cu succes ceea ce ţi-ai propus. O prietenie se poate transforma într-o legătură amoroasă sau îţi vei găsi un nou partener. Ispitele vor răsări din toate colţurile, te poţi delecta cu ele, dar nu exagera.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Întotdeauna ai fost dispusă să-ţi faci noi prieteni în orice fel de circumstanţe sau situaţii, dar o nouă cunoştinţă va deveni din ce în ce mai iritantă şi te va calca pe nervi, asta dacă nu a şi făcut-o deja. Ceea ce la început a părut a fi o glumă, se va termina lăsându-ţi un gust amar şi cu un sentiment de dezamăgire. Cel mai bine este să renunţi înainte de a începe, nu te implica deloc în această relaţie şi în curând vei vedea beneficiile acestei hotărâri.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Dacă vei reuşi să fii tot timpul ocupată şi destul de implicată în ceea ce faci, nu vei oberva neplăcerile din jurul tău. Concentrează-te pe munca ta sau bucură-te din plin de hobby-ul ales. Lucrurile acestea te vor ajută să-ţi îmbunătăţeşti situaţia materială sau să creezi ceva util şi te vor ţine departe de situaţiile periculoase. Echilibrul financiar îţi va oferi o minte limpede, în aşa fel încât să-ţi poţi stabili un plan de economii care te va ajuta în viitor.

Vărsător (21 ianuarie - 18 februarie)

Dacă numele tău nu este deja cunoscut, reputaţia ta este. Las-o să lucreze pentru tine şi vei fi implicată în ceva extraordinar si de anvergură şi-ţi vei dori să mergi cât mai departe. Ai grijă la persoanele invidioase şi răutăcioase, cât şi la cele care se gândesc numai la „combinaţii”. Activitatea profesională îţi oferă acum numeroase avantaje şi beneficii la care şi acestea visează: o idee, un concept, un iubit, un partener, o maşină sau orice altceva care poate însemna ceva pentru o persoană invidioasă.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Acum este o perioadă în care visurile pot deveni realitate, deci pregăteşte-te să-ţi vezi proiectele încununate de succes. Câteva dorinţe te vor stimula să nu mai stai pe gânduri şi să treci la acţiune. Dacă vei avea nevoie de un credit, încearcă să-l obţii, dacă vrei să-ţi îmbunătăţeşti garderoba, mergi la cumpărături, dacă locul tău de muncă nu îţi oferă satisfacţiile la care visezi, caută-ţi altul sau deschide-ţi propria afacere.

MAI MULT DESPRE: horoscop, zodii, astre, previziuni