Horoscopul săptămânii viitoare. Ce rezervă astrele în perioada 30 ianuarie - 5 februarie

Iată că s-a scurs şi luna ianuarie. Săptămâna aceasta trecem în cea dea doua lună a anului şi este important să vedem ce ne rezervă astrele în următoarea săptămână, atât din punctul de vedere al sănătăţii, relaţiilor sau banilor.

Vărsător (21 ianuarie - 18 februarie)

De multe ori ţi-ai spus “eu nu pot face asta”. Acum este momentul să ai o atitudine mai pozitivă şi să începi să crezi din nou în tine. Săptămâna aceasta vei avea posibilitatea să fii în ofensivă şi să începi să faci lucrurile să se întâmple. Începând de la activitatea profesională, până la viaţa particulară şi chiar tot ce are legătură cu situaţia materială, de data aceasta poţi face ca totul să meargă. La sfârşitul săptămânii, răsfaţă-te cu ceva special, indiferent de costuri.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Farmecul, inteligenţa, generozitatea şi personalitatea deschisă sunt cele mai mari calităţi pe care le ai. Oamenii vor fi mult mai receptivi la planurile, ideile şi sugestiile tale, astfel încât, dacă vrei să-ţi găseşti un nou loc de muncă, să obţii un împrumut sau să ceri o întâlnire cuiva anume, acum este momentul să fii curajoasă şi să mergi înainte. Dacă nu vei obţine imediat un răspuns afirmativ, foloseste-te de puterea ta de convingere. Mai devreme sau mai târziu vei obţine ceea ce îţi doreşti şi oamenii te vor înţelege mai bine.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Gândurile tale te vor îndemna să te retragi de pe scena socială, cel puţin temporar. Alege cu grijă paşii pe care urmează să-i faci, după care profită de orice oportunitate şi foloseşte-ţi farmecul personal pentru a fi remarcată. Este greu pentru o persoană activă ca tine să-şi încetinească ritmul, dar dacă îţi vei depăşi limitele vei ajunge la epuizare. Mai bine profită de această perioadă calmă şi bucură-te de liniştea şi pacea din jurul tău. Te va ajuta sa te reconectezi la latura spirituală.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Un obiectiv iţi va sta la îndemână, iar prietenii tai vor fi nerăbdatori să te ajute să ţi-l îndeplineşti. La un moment dat, vei intra în conflict cu o persoană puternică şi căreia îi place sa deţină controlul care va încerca să te facă să crezi că ştie ce este mai bine pentru tine. Continuă să-ţi dezvolţi metodele şi nu căuta aprobarea nimănui. Aceasta este şansa ta de a fi recunoscută ca o persoană unică şi talentată profesional. Eşti pe cale să faci schimbări radicale în comportamentul tău.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Vei face o impresie bună tuturor, deci este momentul potrivit pentru a merge la interviuri şi negocieri. Atitudinea ta deschisă şi compătimitoare este extrem de atrăgătoare. Nu te obosi să-ţi ascunzi vulnerabilităţile în spatele unui comportament dur. Exprimându-ţi pasiunea pentru viaţă vei reuşi să intri în contact cu o instituţie artistică, culturală sau caritabilă. Relaţia cu partenerul tău se va confrunta cu o problemă sexuală sau financiară. Este momentul unei discuţii deschise.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

O carte despre artă, muzică sau fotografie îţi va capta interesul. Chiar dacă este puţin cam scump, ar trebui să te resfeţi cu o asemenea activitate frumoasă. Eşti genul de persoană ce are nevoie de inspiraţie creativă. Un prieten te va încuraja să te aventurezi în noi domenii. Îţi face plăcere să stai acasă, dar o călătorie lungă iţi va face bine. Poate că ar fi bine să vizitezi câteva locaţii mai îndepărtate.

Leu (22 iulie - 22 august)

Va trebui să cheltuieşti bani, pentru a face bani. Dacă vrei să ai un loc de muncă bun, investeşte în lucruri utile. Cumpără un computer care îţi va permite să-ţi depui CV-ul mult mai repede şi uşor. Cumpără-ţi un telefon performant astfel încât să primeşti si să răspunzi la mesaje într-un timp record. Ai nevoie de toate avantajele pe care le poţi obţine. Partenerul tău îţi va da un sfat excelent în ceea ce priveşte viitorul carierei tale. Poate că este nevoie să studiezi mai mult pentru a-ţi dezvolta calităţile de lider.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

O relaţie intimă se va încălzi. Este uşor să-ţi laşi deoparte latura defensivă atunci când eşti alături de partenerul tău, care se pare că îţi cunoaşte cele mai întunecate secrete. Veşti dezamăgitoare în legătură cu locul de muncă te vor face să te întrebi ce trebuie să faci pentru a obţine şi tu o poziţie bună. Răspunsul are nevoie de mai multă pregătire. Dacă vei urma câteva cursuri de management, vei face o impresie mult mai bună la interviruri. De asemenea, vei putea obţine şi o mărire de salariu. Ţine-ţi ascunsă latura jucăuşă până când vei avea o ofertă fermă.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Lucrurile se schimbă şi se vor schimba în bine, dar asta nu înseamnă că de acum înainte vei obţine totul cu uşurinţă. Partenerul tău te poate dezamăgi, pentru că îţi pune la îndoială motivele şi calităţile. Dacă vei îngădui să se întâmple acest lucru, speranţele tale pentru viitor se vor nărui. Fii curajoasă şi înfruntă cursul evenimentelor fără să permiţi ca insultele, ironiile şi criticile nimănui să te oprească din drumul tău. Tu ai ceea ce aceştia îşi doresc, şansa de a obţine lucruri mari şi bune.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragostea este în aer. Dacă ai o viaţă de cuplu, fă tot posibilul să-i oferi persoanei iubite fericirea totală. Eşti foarte inventivă, atunci când îţi pui mintea să muncească. Acordă mai multă atenţie gusturilor şi sensibilităţii acestuia. Ai şi tu dreptul să te bucuri din plin de viaţă. Discuţia cu un prieten te va ajuta să rezolvi o anumită problemă care te necăjeşte. Ai nevoie de un loc unde poti fi complet cinstită, fără teama de a fi pedepsită.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Un prieten se va oferi să te ajute, nu-l refuza. Ca o regulă generală, nu da prea multă importanţă factorilor externi. Odată ce te-ai înhămat la muncă, te vei simţi excelent şi vei obţine o nouă apreciere pentru realizările tale. Mergi înainte şi bucură-te de lucruri frumoase şi, mai ales, de artă. Acestea te vor inspira chiar şi în zilele negre. Cineva îţi va cere un împrumut, dar ai grijă, dacă îl vei acorda nu-ţi vei mai vedea banii inapoi niciodată.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Acum este o săptămână bună pentru o reuniune veselă cu noi cunoştinţe, mai ales dacă vei descoperi că ai multe interese comune cu acestea. Ai grijă la timpul pe care ţi-l petreci în afara casei tale. Partenerul tău se poate simţi dat la o parte. Nu te împotrivi indicaţiilor superiorilor tăi, poţi avea probleme. Urmându-le instrucţiunile vei reuşi să eviţi problemele. Nu poţi fi niciodată 100% completă, atunci când vine vorba de muncă.

MAI MULT DESPRE: zodiac, horoscop, astre, previziuni