Horoscopul săptămânii viitoare

Află ce-ţi rezervă astrele în perioada 5 - 11 decembrie. Vezi ce te aşteaptă din punct de vedere financiar, vezi cum vei sta cu sănătatea sau dacă-ţi vei găsi jumătatea.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Asumându-ţi mai multe responsabilităţi profesionale îţi va consolida abilităţile şi poziţia de lideră. Este foarte important să cunoşti fiecare aspect al unei afaceri şi să-ţi exerciţi autoritatea în mod eficient. Intensificarea rutinei de fiecare zi va produce rezultate impresionante. Eşti genul de persoană care are nevoie să petreacă cât mai mult timp în aer liber, pentru a se simţi pe deplin mulţumită de viaţă. Alergatul, drumeţiile, mersul pe bicicletă sau chiar mersul pe jos îţi vor oferi o strălucire sexy. Să nu te surprindă atunci când persoanele care până acum nici nu te-au observat vor deveni cele mai înfocate admiratoare.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Vei simţi nevoia să iei apărarea unor persoane lovite de greutăţile vieţii, iar acest lucru te va face să te simţi mult mai pură. Caută ca, în această săptămână, să nu te cerţi cu nimeni important din viaţa ta, căci consecinţele vor fi resimţite pe termen lung. Dacă eşti implicată într-o relaţie care scârţâie, pune cărţile pe masă şi fă schimbările care se impun. Nu vrei să petreci sfârşitul de an singură! Dacă eşti singură, poţi cădea în plasa cuiva, aşa că deschide bine ochii.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Dorinţele tale de a ieşi in evidenţă vor oarecum peste limite. Din fericire, ai în jurul tău o mulţime de admiratori. Dacă eşti singură, vei avea posibilitatea să alegi pe cineva care îţi va oferi o deplină stimulare intelectuală. Ai grijă, serile petrecute împreună nu implică doar conversaţie. De multe ori ai avut impresia că ai uitat să scoţi în evidenţă latura fizică. Profită de această ocazie şi adu-ţi aminte de acest lucru. Nu vei avea prea curând o şansă mai bună.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Un prieten, un iubit sau partenerul de afaceri va dori să-ţi extinzi studiile. Trebuie să recunoşti că perspectiva de a te înapoia la şcoală este tentantă. Ai fost binecuvântată cu o imaginaţie debordantă. Fiind capabilă să te concentrezi asupra unui job concret şi creativ, în acelasşi timp, îţi va oferi impulsul de care ai nevoie. Relaţiile cu o rudă sau un vecin se vor îmbunătăţi, mai ales datorită eforturilor tale. Oferă-i tu ramura de măslin, de obicei persoana cea mai evoluată este cea care face primul pas către compromis.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Orele suplimentare iţi pot aduce câştiguri substanţiale, aşa că nu te feri de muncă tocmai acum. Din fericire, niciodată nu ţi-a fost teama să munceşti din greu. De fapt, chiar îţi place să fii tot timpul ocupată. Să nu fii surprinsă dacă în această săptămână îţi vei face noi prieteni. Colegii de muncă îţi apreciază atitudinea caldă, sprijinul pe care îl acorzi celor din jurul tau, şi te poţi baza pe ei ca să te ajute să-ţi îndeplineşti responsabilităţile. Vei şti căror lucruri sa acorzi prioritate şi îţi vei realiza sarcinile repede şi cu uşurinţă. Dacă îţi vei folosi din plin talentele, vei deveni mai împlinită, atât din punct de vedere spiritual, cât şi material.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Vei fi mai hotărâtă ca oricând să duci o viaţă mai liniştită, profitând din plin de timpul liber pe care îl vei avea. Mult, puţin, e al tău şi vei căuta să profiţi. Găsirea unei modalităţi de a lucra mai puţin se poate dovedi la fel de simplă ca o discuţie cu un prieten sau o rudă. Perspectiva asupra unei situaţii te va ajuta să stabileşti câteva reguli importante. Poate că activitatea profesională nu te stimulează suficient, dar totuşi este profitabilă. Dacă eşti în căutarea dragostei, s-ar putea să te simţi atrasă de cineva pe care de obicei nu l-ai remarca.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

S-ar putea să te confrunţi cu o problemă care ţi-a tulburat copilăria. Dacă până acum ţi-ai înăbuşit talentele creative, va trebui să renunţi la această atitudine. Oferă-ţi posibilitatea de a încerca o activitate care pare a fi în întregime aşa cum ţi-ai imaginat-o. Această experienţă te va elibera, iar multe semne de întrebare se vor şterge. La început, nu te vei simţi confortabil, pentru că nu îţi va fi uşor. Totuşi, va trebui să înveţi să mergi, înainte să alergi!

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Stimularea intelectuală pe care o aştepţi cu nerăbdare o vei descoperi în activităţile de grup. Aderarea la un club, o echipă sportivă sau orice alt grup cu activitate intensă îţi va oferi o nouă perspectivă asupra vieţii. În plus, vei intra în contact cu persoane realizate pe care le admiri. Aceşti noi prieteni îţi vor oferi inspiraţia de care ai nevoie pentru a-ţi îndeplini un vis din copilărie. Stai alături de ei şi nu vei da greş. Ascunderea talentelor faţă de cei din jurul tău va fi o pierdere. Este timpul să-ţi faci cunoscute aceste daruri, astfel încât acestea să poată să crească şi să înflorească.

Leu (22 iulie - 22 august)

E timpul să te implici cu trup şi suflet într-un proiect la care ţii foarte mult. Ai obosit să faci anumite lucruri care pentru tine nu au nicio semnificaţie personală. Chiar dacă îţi vei schimba locul de muncă sau te vei alătura unei organizaţii de voluntariat, nu va însemna nimic pentru tine. Lucrul cel mai important este să găseşti o activitate care să te pasioneze. Vei putea încheia o afacere ce îţi va aduce publicitate favorabila, lucru ce te va încânta. Dacă există ceva ce urăşti, este să trudeşti din greu în obscuritate.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Munca grea şi sârguinţa ta va impresiona o persoană influentă. Dacă îţi vei folosi atuurile aşa cum trebuie, ţi se va oferi o perioadă de ucenicie. Deşi perspectiva de a lucra pe gratis nu te încântă, şansa de a fi formată de un specialist nu o poţi refuza. Încearcă să fii mai realistă în ceea ce priveşte regimul alimentar. Alegând o dietă de moment va avea rezultate doar la început, dar nu vei putea să le păstrezi pe termen lung. Vei face progrese mai mari, dacă vei alege calea mai lentă.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Încercă, săptămâna asta, să nu ieşi in evidenţă prea tare şi vei avea rezultate mult mai bune, pentru că vei putea să foloseşti anumite informaţii care îi vor surprinde pe rivalii tăi. În trecut, colegii au profitat de eforturile tale şi ţi-au furat succesele. Dacă vei reuşi să-ţi ascunzi talentele, vei obţine aprecierea pe care ai meritat-o dintotdeauna. Dacă te gândeşti să adopţi un animal de companie, acum este momentul potrivit. Dragostea poate veni dintr-o direcţie surprinzătoare.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

O relaţie de prietenie se poate transforma, cu foarte puţin efort, într-o poveste de dragoste puternică şi tot timpul veţi fi cu ochii şi cu mâinile unul pe celălalt. Legătura dintre voi va fi atât intelectuală, cât şi fizică. Dacă eşti deja implicată într-o relaţie, trebuie să fii atentă să nu depăşeşti anumite limite. Flirtul cu o altă persoană se poate transforma într-o trădare. Poate că, la început, nu ţi se va părea aşa, dar vei avea tendinţa să-ţi pierzi capul la cea mai mică provocare. Află care îţi sunt slăbiciunile şi acţionează în consecinţă.