Horoscopul săptămânii viitoare

Vezi ce-ţi rezervă astrele în perioada 07- 13 noiembrie. Cariera, sănătatea şi dragostea sunt foarte importante pentru tine şi aşa este şi normal. Haide să vedem ce se întâmplă la aceste capitole spătămâna viitoare.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Un admirator secret munceşte din greu să-ţi facă viaţa mai uşoară. Să nu te surprindă dacă o organizaţie exclusivistă brusc îţi deschide uşile, sau ţi s-ar putea oferi un interviu cu cineva care până acum a rămas indiferent la farmecele tale. Aprecierea eforturilor tale va veni din locuri înalte, iar talentele îţi vor fi recunoscute la adevărata lor valoare.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

În ultima perioadă, ai fost obligată să laşi pe locul doi activităţile distractive, dar în această săptămână vei avea mai mult timp pentru relaxare. Vei prelua conducerea în planificarea evenimentelor viitoare, iar scopul principal va fi să te concentrezi pe cele mai dragi ambiţii ale tale. Odată ce totul va fi pus la punct, te vei grăbi să acţionezi conform planurilor stabilite. Dezvoltându-ţi ideile şi punându-le în practică, vei avea un sentiment de împlinire. Evită să-ţi asumi prea multe responsabilităţi deodată, altminteri vei descoperi că îţi va fi foarte greu să le îndeplineşti, mai ales în săptămânile ce vor urma.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Dedicându-ţi mai mult timp şi bani unei cauze caritabile îţi va creşte reputaţia. În trecut, atitudinea ta de om de afaceri a pus o barieră între tine şi potenţialii prieteni. Acum când latura ta compătimitoare a ieşit la suprafaţă îţi va fi mai uşor să legi relaţii. Din punct de vedere emoţional, te vei simti puternică, dacă vei face alegerile corecte şi vei lua deciziile potrivite. Schimbările care vor avea loc în viaţa ta vor implica unele angajamente obligatorii.

Vărsător (21 ianuarie - 18 februarie)

Bunătatea şi compasiunea îţi vor deschide multe uşi. Un prieten apropiat sau un coleg îţi va oferi posibilitatea de a lucra ca ucenic al lui. Lasă-l să te ia sub aripile sale. Cunoştinţele pe are le vei acumula vor fi de nepreţuit. O persoană autoritară va fi invidioasă pe această oportunitate şi ţi-ar putea face zile grele. Din fericire, lucrezi cel mai bine sub presiune.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Tăcerea este de aur. Prezenţa ta calmă poate fi liniştitoare pentru cei care sunt stresaţi, confuzi sau supăraţi. La începutul săptămânii va trebui să încurajezi pe cineva să se relaxeze, să se calmeze şi să-ţi asculte sfaturile. La început s-ar putea opune, dar vei persevera. Împreună veţi găsi o cale pentru ca această persoană să facă faţă problemelor sale curente. Mulţumită determinarii şi eforturilor tale se poate aştepta la fericire.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Ai fost dintotdeauna o persoană muncitoare, dar acum vei începe să te gândeşti mai mult la o viaţă relaxantă şi odihnitoare. Dacă îţi vei rezerva mai mult timp pentru proiecte creative, vei avea numeroase satisfacţii. Ai fost binecuvântată cu o imaginaţie impresionantă. Dacă te vei concentra pe activităţi creative sau artistice, vei da un nou sens vieţii tale. Iubitul tău îţi poate cere un împrumut, iar tu s-ar putea să consideri că gestul este iresponsabil. Pregăteşte-te să-l refuzi. Nu îţi poţi permite să arunci pe fereastră banii câştigaţi din greu. În plus, nimic nu este mai dureros decât atunci când iubitul tău îţi cere bani cu împrumut.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Fă-ţi mai mult timp pentru lucruri plăcute, în felul acesta vei ţine stările de depresie departe de tine. Întotdeauna ţi-au făcut plăcere lucrurile frumoase, culorile vii şi muzica frumoasă. Privarea de aceste delicii te va face iritabilă. Nu-i asculta pe cei care spun că eşti răsfăţată. Sunt doar invidioşi pe curajul şi farmecul tău. Din fericire eşti prea deşteaptă să cazi în această capcană. Un prieten sau un iubit se bucură de fericirea ta.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Lărgindu-ţi orizonturile, prin intermediul călătoriilor sau studiului, în viaţa ta va fi numai primăvară. Nu eşti genul de persoană care prosperă bazându-se doar pe noroc. Aventurându-te pe un teritoriu necunoscut, îţi va reveni pofta de viaţă. Mediul de fiecare zi se va transforma şi se va schimba, iar tu vei fi încântată de rezultate. Dacă există ceva ce nu suporţi este o atmosferă posomorâtă. Fiind capabilă să adaugi câteva nuanţe personale în activitatea profesională te va face să fii şi mai productivă.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Dragostea iubitului tău te va face să te simţi mai bine în legătură cu modul în care ai gestionat o dispută familială. Alte persoane vor spune că decizia ta a fost dură şi nejustificată. Cei care te cunosc cu adevărat vor spune că ai acţionat rezonabil. Nu uita acest lucru atunci când vei lua hotărâri dureroase. Un om de afaceri puternic sau partenerul tău te va îndemna să-ţi dezvolţi talentele creative. Profită de această oportunitate şi scrie primul capitol al unui roman, ia ore de pictură, sau învaţă noi mişcări de dans.

Leu (22 iulie - 22 august)

Este important să-i mulţumeşti iubitului tău petru toate acele lucruri pe care tu crezi că ţi se cuvin. Recunoaşte că tot ceea ce face el, cum ar fi cumpărăturile, gătitul, curăţenia, plata facturilor îţi face viaţa mai uşoară. La început nu te va lua în serios. Nu lăsa ca acest lucru să te descurajeze, ci continuă să-ţi lauzi partenerul. Până la urmă mulţumirile tale îşi vor atinge ţinta şi vei reuşi să construieşti o relaţie mai strânsă şi mai fericită. Fereşte-te să-ţi faci de râs în public o rudă, altfel vei arăta ca un tiran.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Vei avea o ocazie minunată să-ţi majorezi veniturile prin activităţi umanitare. Iţi face o deosebită plăcere să fii în serviciul celorlalţi. Fie că munceşti la o întrunire, cureţi cuştile animalelor sau strângi fonduri, nu contează, important este să-ţi direcţionezi compasiunea într-un mod care crezi că este înălţător şi plin de satisfacţii. Rezistă dorinţei tale de a-i spune iubitului tău sau unui prieten apropiat exact ce gândeşti despre comportamentul său iresponsabil. Asta dacă vrei să mai ai prieteni.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Căldura şi simţul tău creativ te vor face un produs rar pe piaţa romantismului. Dacă eşti singură, vei cunoaşte o persoană specială la un spectacol de teatru sau într-un club. Uită-te după un bărbat neconvenţional şi cu înclinaţii umanitare. Ai deja un partener? Atunci este momentul să plecaţi într-o vacanţă relaxantă care vă va ajuta să vă consolidaţi relaţia. Rezistă tentaţiei de a cere bani împrumut de la o rudă.

MAI MULT DESPRE: horoscop, zodii, astrologie, predictii