Horoscopul săptămânii viitoare

Ce-ţi rezervă astrele în perioada 24 - 30 octombrie. După o săptămâna nebună, nebună, te aşteaptă surprize din cele mai interesante şi incitante. Nu sta cu mâinile în sâni... Află ce-ţi spun zodiile ca să nu te prindă pe picior greşit.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Lupta pentru putere îţi va face viaţa personală mizerabilă. Este greu să te relaxezi după ce ai petrecut o zi întreagă luptându-te cu o persoană autoritară. Nu-ţi fă cunoscute temerile tale. Dacă duşmanii tăi vor şti cât eşti de nervoasă, te vor putea învinge foarte uşor. Pe de altă parte, dacă vei reuşi să-ţi păstrezi sângele rece, aceştia vor începe să caute o altă victimă, mai accesibilă. O rudă îţi va oferi posibilitatea să ieşi din această situaţie şi să te relaxezi.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu are niciun rost să te contrazici pe subiecte religioase sau politice. De fapt, poţi chiar să provoci daune serioase unei relaţii dacă vei continua să-ţi impui punctul de vedere. Diferenţele de opinie trebuie respectate, mai ales atunci când ai de-a face cu colegii tăi. Un prieten vechi iţi poate oferi un sfat extrem de bun în ceea ce priveşte cariera. Trebuie să acorzi mai multă atenţie detaliilor, astfel încât să poţi face o impresie bună unui superior. Veşti bune în legătură cu o oportunitate extrem de generoasă.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Presiunile pe care le vei face asupra iubitului tău se vor termina cu un dezastru. Atunci când propui un lucru, fă-o într-un mod cât mai atractiv posibil, după care retrage-te strategic. Acordă prietenului, logodnicului sau soţului tău tău mai mult timp pentru a lua o hotărâre. Între timp, concentrează-ţi energia pentru organizarea unei reuniuni importante. Până când vei termina, vei obţine răspunsul şi este de aşteptat să fie cel pe care îl doreşti.

Vărsător (21 ianuarie - 18 februarie)

Un prieten bun, iubitul tău sau vreun partener de afaceri va încerca să te facă de râs în faţa unei mari audienţe. Reacţia lor va fi foarte diferită faţă de felul în care se poartă în public şi în viaţa privată. Trebuie să recunoşti, ai tendinţa să fii mai puţin afectuoasă şi generoasă atunci când eşti în mijlocul mulţimii. Încearcă să fii mai atentă cu prietenii foarte apropiaţi. Dacă ai de gând să te înscrii într-o organizaţie culturală, religioasă sau educativă, vei avea de dat un test foarte dificil.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Este mai bine să pui la îndoială un anumit proiect, decât să rămâi tăcută şi să nu faci nimic. Trebuie să-ţi faci cunoscute cu fermitate atât opoziţia, cât şi eşecurile din trecut, altminteri oamenii nu vor ţine cont de părerile tale. Cu o astfel de atitudine nu vei câştiga niciun concurs de popularitate, dar până la final, vei câştiga respectul tuturor. Poate că va trebui să completezi o grămadă de formulare până când vei reuşi să primeşti un împrumut, o moştenire sau alte beneficii financiare. Ai încredere în instinctele tale în ceea ce priveşte o persoană care pare să aibă o pasiune pentru tine.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Fereşte-te să participi la diverse jocuri de noroc, nu este perioada potrivită să-ţi asumi asemenea riscuri şi să pierzi din câştigurile sau lucrurile tale preţioase. O discuţie serioasă cu partenerul tău de viaţă sau cu unul dintre colaboratorii tăi te va face să fii puţin îngrijorată în ceea ce priveşte viitorul tău. Unul dintre voi va trebui să facă unele compromisuri dacă vrei să păstrezi în continuare această relaţie. Un prieten bun te sprijină în realizarea visurilor şi planurilor tale. Gândeşte-te dacă nu cumva standardele tale sunt prea ridicate. Cu paşi mici, dar siguri vei câştiga bătăliile.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Un prieten sau o rudă poate provoca o scenă într-un loc public ceea ce te va face să te simţi foarte jenată. Aminteşte-ţi că nu eşti responsabilă pentru comportamentul acestuia. Îndepărtându-te de această persoană, reputaţia ta va rămâne intactă. La locul de muncă sau acasă vei fi prinsă sub un volum de muncă enorm. Din păcate, nimeni nu va fi disponibil sa te ajute în munca ta. În vremuri precum acestea, cea mai bună strategie este să rămâi calmă, să te organizezi luând lucrurile uşor şi unul câte unul, relaxându-te de câte ori este posibil.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Un conflict puternic ar putea izbucni între tine şi o rudă sau un vecin. Ai obosit să-i asculţi la nesfârşit. Din păcate, nimic din ceea ce vei spune sau vei face nu le va putea schimba părerea. Spune-le ceea ce gândeşti, după care tratează-i cu indiferenţă. Un proiect de creaţie se pare că nu evoluează aşa cum ai sperat. În această săptămână vei fi foarte ocupată cu obligaţiile de rutină, lucru ce nu va putea declanşa un progres în viaţa ta. S-ar putea să ţi se deschidă apetitul pentru politică.Ţi se va prezenta o minunată oportunitate pentru a călători sau a studia, aşa că nu ezita şi profită din plin de această ocazie.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Eşti tentată să-ţi ignori principiile doar pentru a câştiga ceva bani în plus. În final, vei regreta o asemenea decizie. Respectă-ţi în continuare principiile, chiar dacă îi vei supăra pe cei din familie. Există lucruri mult mai importante decât să ai la dispoziţie o grămadă de bani. Din fericire, partenerul tău este dornic să-şi împartă resursele cu tine. Mergi înainte şi acceptă-i această ofertă generoasă. Ai ajutat o mulţime de oameni în trecut, acum este momentul să primeşti câteva recompense.

Leu (22 iulie - 22 august)

Îţi va fi imposibil să-ţi controlezi temperamentul în faţa unei persoane cu o atitudine autoritară şi arogantă. Te-ai săturat să fii tot timpul la dispoziţia sa. Din păcate, această izbucnire îţi va crea probleme reale. Poate că va fi nevoie să ceri ajutorul unui vecin sau unei rude pentru a ieşi din această situaţie. Ar trebui să fie o lecţie pentru tine şi pe viitor să nu-ţi mai verşi năduful în public. Găseşte altă metodă pentru a-ţi calma emoţiile, poate că un jurnal sau un blog ar fi cea mai buna metodă. Un prieten, iubit sau partenerul de afaceri vrea să mergeţi într-o excursie. O schimbare de decor te va revigora.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Resentimentele ascunse vor îndepărta dragostea de la uşa ta. Este greu să atragi iubirea atunci când gândeşti atât de negativ. În loc să stărui asupra dezamăgirilor, intoarce-ţi atenţia spre oportunităţile financiare. Pe lângă activităţile profesionale obişnuite, încearcă să obţii şi un angajament independent, astfel încât să-ţi majorezi veniturile. Cu această ocazie poţi intra în contact cu persoane sufletiste care te vor ajuta să-ţi recapeţi credinţa în umanitate. Mergi mai departe şi răsfaţă-te încercând să-ţi satisfaci câteva capricii - un nou gadget ori orice altfel de aparat modern - sau cu o noapte în oraş.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Spune ce gândeşti şi gândeşte-te la ceea ce spui, mai ales atunci când ai de-a face cu superiorii tău sau cu autorităţi guvernamentale. Nu are niciun rost să te învârţi în cerc. Prietenii te vor presa să-ţi cumperi lucruri scumpe pe care nu ţi le permiţi. Rămâi surdă la argumentele lor convingătoare. În această perioadă trebuie să economiseşti banii, nu să-i cheltuieşti. Ţi se va ivi şansa să studiezi alături de un artist talentat. Va fi o binevenită schimbare în viaţa ta, pentru că îţi vei putea materializa fragmente ale imaginaţiei tale creative.

MAI MULT DESPRE: dragoste, cariera, horoscop, astrele