Horoscopul săptămânii viitoare

Vezi ce-ţi rezervă zodiile în perioada 26 septembrie - 2 octombrie. Află cum vei sta cu dragostea, dacă-ţi va mai juca feste sănătatea sau dacă o să te mai taxeze şeful că ai întârziat.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

O sumă de bani obţinută în urma unei moşteniri, a unei donaţii sau rambursarea unui împrumut îţi va permite să iei o pauză atât de necesară de la rutina de fiecare zi. În ultima vreme ai fost foarte ocupată şi deja dai semne de oboseală. Prietenii te-au solicitat foarte mult, în viaţa de familie ţi-a fost foarte greu să găseşti liniştea de care ai nevoie. Acum ai putea să dispui de o sumă de bani cu care te poţi juca, de aceea cheltuieşte-i într-o excursie. Caută un loc pitoresc, renumit pentru grădinile, pădurile sau livezile sale. Nimic nu-ţi va ridica moralul ca un loc plin de verdeaţă.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Acceptă orice ajutor care ţi se oferă. Întotdeauna te-ai mândrit cu faptul că poţi face orice de una singură. De data aceasta, pur şi simplu nu poţi face totul fără să primeşti ajutor. Lasă un prieten, iubit sau partenerul de afaceri să-ţi mai ia din responsabilităţi. Acceptă un împrumut sau un dar generos de bani. Vorbeşte mai mult despre grijile şi problemele tale, în loc să le ţii îngropate. Rudele s-ar putea să nu te înţeleagă, dar prietenii da. În ceea ce priveşte activitatea profesională, vor exista puţine şi rare oportunităţi.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei avea posibilitatea să obţii o poziţie extrem de favorabilă, dar cu condiţia să afli de la prieteni şi prietene ce se întâmplă în spatele tău. Abilitatea ta de a te înţelege cu oameni din orice categorie socială este cel mai mare avantaj al tău si ar trebui s-o exploatezi mai mult, în orice fel de reuniuni financiare sau profesionale. Pe plan social, îţi faci prieteni foarte uşor acum, deci te poţi aştepta să cunoşti numeroase persoane în această săptămână şi ar trebui să te pregăteşti pentru câteva invitaţii interesante sau oferte din parte cuiva, pe care urmează să-l cunoşti.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Încetează să mai arunci cu banii pe lucruri inutile şi speranţe deşarte. Fii mai atentă cu ei. Găseşte o asociaţie caritabilă care are un nume recunoscut. Banii pe care îi ai au fost câştigaţi cu foarte multă muncă. Ai putea fi aleasă pentru cunoştinţele acumulate de-a lungul timpului în domenii ultra specializate sau care cer foartă multă îndemânare şi unicitate. Nu-ţi ascunde calităţile. Acum poate fi şansa ta să deschizi câteva uşi interesante multumită experienţei tale.

Vărsător (21 ianuarie - 18 februarie)

Cineva îţi va răstălmăci deliberat cuvintele într-un loc public, cu speranţa că te va putea prinde nepregătită sau chiar te va putea umili. Fii pregătită să te aperi. Nu te agita, calmează-te şi încearcă să fii raţională, astfel îţi va fi mult mai uşor să pui la punct acea persoană, după care vei câştiga sprijinul de care ai nevoie pentru îndeplinirea planurilor şi proiectelor tale. La sfârşitul săptămânii, un prieten îţi poate trimite un email prin care îţi va sugera un anumit lucru care, de fapt, va însemna o schimbare de plan.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Cineva apropiat are mare încredere în tine şi va dori să te ajute să promovezi, atât în plan social, cât şi profesional. Deşi ideea este tentantă, nu eşti foarte sigură că poţi îndeplini această sarcină. Forţează-te şi pune-ţi mintea creativă să muncească. Nu intra în discuţii cu subiecte controversate, cum ar fi religia sau politica, pentru că îţi poţi pierde foarte repede prietenul sau colegul. Nu vei ieşi învingătoare din aproape nicio dispută.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

În această săptămână vei avea o oportunitate rară pentru a-ţi creşte veniturile, iar acest lucru poate însemna chiar schimbarea locului de muncă, cu unul care să corespundă aptitudinilor tale. Deşi, la început, ţi se va părea stânjenitor, până la urmă te vei bucura de munca ta. La noul loc de muncă îţi va face plăcere să oferi oamenilor serviciile de care au nevoie. Munca alaturi de animale este o altă posibilitate. Ai obosit de atâtea divergenţe cu colegii puşi pe ceartă. Animalele de companie nu-ţi vor comenta niciodată deciziile şi, în plus, se vor bucura de compania ta.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Toţi ochii vor fi pe tine şi te vei simţi grozav să fii în centrul atenţiei lor admirative. În trecut, ai preferat să adopţi o atitudine modestă. Acum, pentru că arăţi şi te simţi excelent, e minunat să întoarcă oamenii capul după tine. Dacă eşti în căutarea dragostei, o poţi găsi într-o librărie, sală de clasă sau bibliotecă. Fii atentă la cineva cu o constituţie sportivă. Amândoi veţi simţi o atracţie irezistibilă. Nu începe să lucrezi la un proiect până când nu vei şti exact la ce te-ai angajat.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Un admirator secret lucrează pe ascuns în numele tău. Chiar dacă acest lucru te scoate din minţi, este plăcut să ştii că talentele tale sunt apreciate. Dacă eşti în căutarea unui nou domiciliu, mai degraba te poţi bucura de viaţă într-un loc unde există multă agitaţie, decât într-unul liniştit. Naveta şi cumpărăturile vor fi mai uşor de făcut dacă eşti într-un loc central. Deja eşti fericită acolo unde trăieşti? S-ar putea să ţi se ceară să-ţi asumi răspunderea pentru dezvoltarea unui proiect social.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Cercul tău de prieteni se pare că va deveni mai mare după ce veţi participa la acţiuni comune. Un grup de persoane interesante o să vă ureze bun venit printre ele. Poate fi o săptămână în care să faci o cură de relaxare în familie, mai ales dacă-ţi plăce să găteşti sau să grădinăreşti. În această săptămână iţi va fi greu să obţii o majorare de salariu, iar dacă te vei prezenta la un interviu pentru ocuparea unui loc de muncă, acceptă salariul care ţi se oferă.

Leu (22 iulie - 22 august)

În această perioadă nu vei fi în măsură să farmeci pe cineva care îţi place. De fapt, cu cât vei spune mai puţine lucruri, cu atât mai populară vei fi. Dacă vrei cu adevărat să faci o bună impresie, mai bine ascultă decât să vorbeşti. Lucrul acesta poate fi cam dificil la un moment dat, dar sacrificiul va fi răsplătit. Din fericire, poti obţine aprecieri favorabilă de pe urma unei munci sau iniţiative politice. Oamenii vor răspunde cu entuziasm căldurii şi generozităţii tale şi vor depune toate eforturile ca tu să cunoşti succesul.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Eşti un fel de celebritate în domeniul tău de activitate. Nu fi surprinsă dacă cineva îţi va cere să predai şi celorlalţi din cunoştinţele şi experienţa ta. Dacă te gândeşti să mai adaugi încă ceva la propriile abilităţi şi calificări, acum este momentul să acţionezi. Nu lua în seamă opoziţia şi sarcasmul persoanelor care cred că-ţi pierzi timpul cu astfel de activităţi. Acum este şansa ta faci o diferenţă reală între perspectivele viitorului tău.

MAI MULT DESPRE: horoscop, zodii, astre, previziuni