Horoscopul săptămânii viitoare

Află ce-ţi rezervă astrele în perioada 29 august - 4 septembrie. Vrei să vezi cum vei sta cu banii, dacă-ţi găseşti sufletul pereche sau dacă vei trece peste probleme de sănătate care te-au apăsat în ultima vreme? Un simplu click îţi va răspunde la toate întrebările.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

În această săptămână va trebui de multe ori să alegi între dorinţa (...sau nevoia) de a-ţi urma glasul inimii şi a-ţi mulţumi prietenii. La un moment dat, va trebui să-ţi stabileşti anumite limite. Deşi îţi face plăcere să munceşti, asta nu înseamnă că trebuie să-ţi laşi de fiecare dată nevoile tale pe locul doi. Data viitoare când vei ieşi în oraş cu prietenii, lasă-ţi acasă agenda de lucru. Cei dragi vor fi uimiţi de comportamentul tău rebel, dar până la urmă îţi vor respecta deciziile.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă viaţa ta casnică a devenit prea tensionată şi nu eşti fericită cu felul tău de viaţă, a sosit momentul să renunţi la tot şi să o iei de la capăt. Acest lucru poate însemna să-ţi cauţi un al doilea loc de muncă sau alt coleg de cameră, dar este mult mai bine decât să fii nefericită tot timpul. Dacă îţi vei găsi un nou loc de muncă, s-ar putea să fie nevoie să te muţi într-o nouă casă. Cu toate că nu agreezi perspectiva acestor schimbări din viaţa ta, este totuşi un preţ mic pe care trebuie să-l plăteşti pentru a te simţi împlinită. Lasă deoparte lucrurile care îţi sunt familiare.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Fă lucruri mici şi fă-le bine. Se prea poate să fi trecut prin momente grele, dar, de asemenea, ai avut şi noroc. În plus, rudele şi câţiva prieteni au fost şi sunt de partea ta şi te-au susţinut în toată această perioadă. Fă-ţi un obicei şi uită-te tot timpul în jurul tău descoperind lucrurile minunate cu care ai fost binecuvântată. Ar putea suna de modă veche, dar acest tip de atitudine pozitivă asupra vieţii te va ajuta să descoperi oportunităţile pentru dezvoltarea personală şi chiar obţinerea succesului pe plan profesional şi financiar.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Să acţionezi împotriva principiilor tale te-a speriat intotdeauna. Urăşti să fii nevoită să te decizi dacă te ridici să-ţi aperi principiile sau să-ţi protejezi interesele, dar tocmai acest lucru va trebui să-l faci în această săptămână. Solicită sfatul unei persoane specializate, dacă ţi se cere să faci ceva nu foarte la locul său. Sfatul acestei persoane va fi nepreţuit. Poate că lucrurile se vor aranja în aşa fel încât să nu fii nevoită să iei o decizie prea dificilă.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Va trebui să renunţi la un element de control, daca ai de gând să păstrezi o relaţie apropiată. Chiar dacă te sperie să-i acorzi partenerului tău mai multă libertate, poate că nu vei avea de ales. Limitându-i mişcările prea mult nu vei face altceva decât să-l îndepărtezi de tine. Încetează să-i mai dai ordine şi fii mai receptivă la propunerile lui. Fii dispusă să ai încredere în el. Dacă eşti singură, este din cauză că eşti o persoană prea dificilă. Revizuieşte-ţi standardele, în special cele care au legătură cu viaţa ta sentimentală.

Vărsător (21 ianuarie - 18 februarie)

Izolându-te de lume nu vei rezolva nimic. De fapt, problemele tale se vor înmulţi. Este important să te ocupi de cineva sau de ceva care te chinuie de câteva săptămâni, pur şi simplu abordează aceste probleme într-un mod direct. Va trebui să aduci unele schimbări vieţii tale din prezent. O dată ce ai preluat initiaţiva şi ţi-ai fixat clar obiectivele, vei descoperi că viaţa ta devine mai uşoară şi cu siguranţă te vei simţi mai responsabilă şi independentă.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Ai pierdut timp preţios. Dacă ai de gând să-ţi îndeplineşti visurile, trebuie să începi să munceşti serios. Rezervă-ţi în fiecare zi timp pentru a-ţi continua educaţia, pentru a dezvolta un proiect creativ sau pentru a avea grijă de corpul tău. O persoană visătoare ca tine trebuie să acţioneze conform unui program bine stabilit. Fără un asemenea program, îţi vei pierde din vedere obiectivele. Roagă un prieten să te dojenească de fiecare dată când nu vei respecta acest program. Anumite persoane din viaţa ta îţi încurajează obiceiurile rele, aşa că stai departe de ele. Este timpul să-ţi creezi o reţea de prieteni care să te ajute în îndeplinirea obiectivelor pe care ţi le-ai propus.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

În această săptămână, poţi să te aştepţi ca să fii prinsă în vârtejul unor jocuri pentru putere din jurul tău. Vei fi nevoită să te împarţi eficient între casă şi locul de muncă. Nu va conta cât de mult vei încerca să fii corectă, niciuna dintre părţi nu va fi satisfăcută. Atunci când te vei simţi că eşti ruptă în două, caută un loc liniştit unde să-ţi poţi strânge gândurile la un loc. Dacă vei reuşi să-ţi orientezi gândurile către un proiect creativ te vei linişti. Ai ochi buni pentru culoare, aşa că de ce să nu încerci să te lansezi într-un proiect de design redecorându-ţi camera.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Niciodată nu ai avut prea mare încredere în puterile tale intelectuale, preferând să te bazezi pe intuiţie şi instincte. Din păcate, eşti ţintuită pe loc din cauza lipsei de experienţă. Singurul remediu este să încerci să obţii pregătirea de care ai nevoie, iar acest lucru îl poţi face doar cu un sacrificiu considerabil de timp şi bani. Totuşi, rezultatele vor merita acest efort. Consolează-te cu faptul că acum ai mai multă experienţă şi că tu eşti cea care alege când şi cu cine vei merge mai departe.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

A învăţa să trăieşti cu restricţiile unui buget de criză nu este niciodată plăcut. Totuşi, imaginaţia ta este suficientă pentru a te extinde atât cât ai nevoie. Încearcă să tratezi această situaţie ca pe un joc. Dacă vei încerca să faci economii cu mari sacrificii, vei eşua. Pe de altă parte, dacă vei trata fiecare excursie la cumpărături ca pe o provocare, vei salva o grămadă de bani. Fii realistă dacă te vei confrunta cu o chestiune juridică. Poate că ar fi mai bine să rezolvi această situaţie pe cale legală, decât să o amâni săptămâni la rând.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

O relaţie apropiată este pe cale să dea semne de tensiune. De mult timp vrei să fii independentă, dar acest lucru poate însemna să pui o anumită distanţă între tine şi un prieten sau un iubit. Este posibil ca partenerul tău să fie gelos pe succesul tău. Abilităţile tale de conducător îţi sunt deja recunoscute. De fapt, deseori oamenii vin la tine atunci când sunt într-o situaţie grea, ştiind că tu eşti aceea menită să le ofere soluţii inventive la problemele lor. Este un lucru de care ar trebui să te simţi mândră.

Leu (22 iulie - 22 august)

Chiar dacă eşti o persoană plină de energie, şi tu poţi avea momente de oboseală, de aceea mai renunţă la câteva dintre activităţile programate. Ţi-ar prinde foarte bine dacă ai petrece câteva seri liniştite la tine acasă. Este posibil ca la locul tău de muncă să apară lupta pentru putere. Ai obosit să fii cicălită de cineva care nu are niciun fel de autoritate asupra ta. Ridicându-te împotriva acestei persoane, vei provoca mici focuri de artificii, dar ele sunt aşteptate de mult timp.

MAI MULT DESPRE: horoscop, zodii, astre, previziuni