Horoscopul săptămânii viitoare

Află ce-ţi rezervă astrele în perioada 18 - 24 iulie 2011.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Ai putea întâlni persoane uimitoare în situaţii neaşteptate. Munca ta sau alte responsabilităţi te vor ţine ocupată aproape toată săptămâna. Mai sunt şi alţii în aceeaşi barcă cu tine şi prin intermediul unei sume de angajamente poţi ajunge să cunoşti numeroase persoane. Comunicarea şi interacţinea promit mult, iar farmecul tău va fi convingător, în special în ultimele zile ale săptămânii.

Leu (22 iulie - 22 august)

Pierderea unei relaţii, a unui angajament sau a poziţiei în care ai investit detul de mult te-ar putea face să te simţi singură şi lipsită de raţiune. Acest lucru ar putea să apară brusc, fără să cunoşti motivele care au condus la acest eveniment. Poate că cei din jurul tău cunosc adevăratul motiv al acestei pierderi, dar tu chiar nu îţi dai seama ce ar fi putut să provoace asemenea ruptură. Dacă vei privi în urmă, îţi va fi destul de uşor să vezi unde ai pierdut semnale importante. Este de aşteptat să cunoşti pe cineva important la sfârşitul săptămânii.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

O experienţă din trecut va avea un rol foarte important legat de aşteptările tale de viitor. Dacă te tulbură încă anumite amintiri, nu este neapărat un lucru bun pentru tine şi nu îţi vor fi de niciun ajutor. Nu poţi schimba sau retrăi la nesfârşit ceea ce ţi s-a întâmplat rău în trecut, chiar dacă ţi-ar placea să-i demonstrezi cuiva cât de mult a greşit. Uită şi mergi înainte. Activităţile de grup vor fi distractive şi chiar te vei bucura de puţină relaxare. Dacă eşti singură, cineva este pe cale să intre în viaţa ta, oferindu-ţi numeroase momente de pasiune.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Un prieten mai agitat îşi va reaminti vechi supărări atunci când ar trebui să le uite definitiv. Va trebui să depui eforturi susţinute pentru a reuşi să-l linişteşti, mai ales când sentimentele lui sunt foarte puternice şi greu de potolit, dar nu vei avea nevoie de ajutorul nimănui pentru a rezolva această situaţie, ba chiar e bine de evitat acest lucru căci doar va inrăutăţi situaţia. Ar fi mult mai bine să-i încurajezi pe ceilalţi să-şi păstreze calmul în preajma ta sau să petreacă mai mult timp în aer liber, pentru a cugeta. Ciorovăiala constantă nu va ajuta la nimic.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

În această săptămână vei începe să vezi anumite lucruri într-un mod total diferit, iar această situaţie te va îndruma către noi căi de evoluţie. Va apărea un nou sentiment despre propria persoană, prin hotărârea ta de a călători, de a-ţi schimba domiciliul sau pentru a-ţi căuta un loc de muncă în străinătate. Determinarea de a da un nou sens vieţii tale va atrage în jurul tău oameni pozitivi şi te va ajuta să iei contact cu oportunităţi importante. Vei fi optimistă în ceea ce priveşte viitorul tău.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Prin intermediul prietenilor tăi vei cunoaşte oameni noi, iar lucru acesta te va ajuta să-ţi lărgeşti orizonturile şi te va conduce către noi oportunităţi în intensificarea contactelor sociale. În relaţiile cu familia poate că ar trebui să fii mai tolerantă, mai ales dacă nu prea mai exista comunicare şi distanţele sunt mari. Uneori te poti simti ca şi când ai trăi lângă un străin şi trebuie neapărat să depui unele eforturi pentru a remedia imediat această situaţie.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Entuziasmul şi fericirea unei persoane din anturajul tău sunt contagioase. Chiar dacă nu te bucuri de prea mult noroc, pe cât se pare că are această persoană, te vei bucura pentru ea. Cineva încearcă să te ademenească să-ţi asumi unele riscuri inutile. Precauţia ta te va ajuta să faci mari progrese în proiectele în care te vei implica în această săptămână. Se pare că vei şti instinctiv când să spui NU şi când să profiţi de cele mai bune oportunităţi care ţi se vor ivi, astfel, în curând, poţi fi şi tu o persoană norocoasă.

Vărsător (21 ianuarie - 18 februarie)

Circumstanţele din această săptămână te pot face conştientă de cât de mult se bazează şeful sau colegii pe tine. Întotdeauna au ascuns acest lucru faţă de tine solicitându-ţi creierul în conversaţii generale. Chiar acum vei descoperi că acţiunile sau sugestiile care au trecut ca fiind ale lor, au fost de fapt ideile tale. Dacă te vei uita înapoi, vei vedea că acest lucru s-a întâmplat destul de regulat, iar de acum înainte te vei hotări să-ţi păstrezi gândurile şi ideile doar pentru tine.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Modul în care vei comunica în această săptămână va fi decisiv în contactele cu ceilalţi. Întotdeauna ai fost sensibilă la uşurinţa cu care alte persoane pot lega relaţii si contacte noi. Ceea ce un prieten nu realizează este faptul că nu se pot obţine niciun fel de avantaje printr-un mod de comunicare negativ. Atitudinea lui nu te va ajuta să dobândeşti nivelul de cooperare şi armonie la care aspiri. Încurajează-i pe ceilalţi să discute despre modalităţile de rezolvare a conflictelor şi dacă aceştia nu vor, nu lăsa ca eventualele tensiuni să te doboare.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Este foarte bine că nu eşti genul de persoană care nu lasă pe nimeni să se amestece în treburile sale. Cineva pe care îl vei cunoaşte în această săptămână va încerca, însă, să se amestece în viaţa şi afacerile tale şi să-ţi spună ce ar trebui să faci. S-ar putea să dea vina pe curiozitate şi ajutor, dar iti vei da seama de comportamentul deranjant în foarte scurt timp. Este puţin probabil ca o astfel de relaţie să dureze măcar până la sfârşitul verii. În această săptămână vei avea parte de numeroase evenimente. Fii activă, în aşa fel încât să fii sigură că obţii ceea ce îţi doreşti.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Implicarea puternită în cât mai multe activităţi sociale te va ajuta să cunoşti mai bine oamenii din jurul tău. Ai putea fi surprinsă când vei descoperi cât de multe moduri există pentru a-i ajuta pe ceilalţi, chiar făcând muncă voluntară. S-ar putea să ai o dorinţă subită de a fi mai apreciată de persoanele apropiate ţie. Ideile tale pot fi puţin mai intense decât ca de obicei, iar acest lucru i-ar putea surprinde pe cei din jurul tău. Vei face sau vei primi o propunere romantică.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Dacă nu eşti mulţumită de felul în care sunt cheltuiţi banii în familie sau la locul de muncă, lasă pe altcineva să se ocupe de acest lucru. Dacă cineva îţi sugerează să-ţi schimbi rutina de fiecare zi, dar, care pentru tine este extrem de benefică, obiectează cu putere. Este estenţial să rămâi fermă pe poziţie şi să refuzi categoric sugestiile altor persoane pentru a face unele schimbări. Anumite persoane vor trece de la impunere la tentative de a te convinge subtil.

MAI MULT DESPRE: horoscop, zodii, astre, preziceri