Horoscopul săptămânii. Ce-ţi rezervă astrele pentru perioada 16 - 22 ianuarie

Sărbătorile au trecut, vacanţa s-a terminat, gata cu visele, trebuie să ne concentrăm asupra aspectelor importante din viaţa noastră. Pentru început este indicat să ascultăm astrele, de multe ori ele ne dau cele mai bune sfaturi.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Prezenţa ta are un impact profund asupra celor pe care îi cunoşti. Doar cu un singur cuvânt rostit de tine oamenii vor renunţa la angajamente morale îndoielnice. O rudă ar trebui să fie tratată pentru un obicei care îi face rău şi s-ar putea să cadă în sarcina ta să te ocupi de ea. Partenerul tău te va susţine şi va încerca să-ţi îndeplinească toate dorinţele. Concentrează-te pe ceea ce vrei să obţii de la viaţă, fără să uiţi că posibilităţile sunt nelimitate. Un fost partener va încerca să intre din nou în viaţa ta. Gândeşte-te bine înainte de a te aventura pe această cale.

Vărsător (21 ianuarie - 18 februarie)

Îţi va fi destul de greu să păstrezi un secret, dar fă tot posibilul şi nu-l spune nimănui. Elementul surpriză va lucra în favoarea ta. Dacă vor exista unele scurgeri de informaţii în legătură cu planurile tale, un rival va încerca să profite de pe urma lor. Dacă ai avut probleme cu achiziţionarea sau vânzare unei proprietăţi, mai încearcă o dată. Circumstanţele s-au schimbat şi poţi încheia un acord sau un aranjament profitabil. O rudă generoasă va putea să te ajute cu plata avansului sau la negocieri.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Acceptă invitaţia la o petrecere, pentru că vei cunoaşte anumite persoane ce vor juca un rol important în viaţa ta. Ai nevoie de cineva care să te susţină în muncă, pentru că eşti prea timidă să faci singură acest lucru. Din fericire, eşti pe cale să cunoşti pe cineva care are atât bani cât şi influenţă. Cu ajutorul acestei persoane poţi lua o decizie curajoasă în ceea ce priveşte viitorul tău. Vei relua contactul cu cineva care cândva ţi-a pus la grea încercare răbdarea.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

O oportunitate profesională interesantă este pe cale să îţi aducă prestigiu şi o mulţime de bani. Este de aşteptat să mai simţi câte ceva din spiritul sărbătorilor şi îţi este greu să te concentrezi asupra muncii tale, mai degrabă te-ai bucura dacă ai mai petrece câteva zile alături de familie şi prieteni. E timpul să te concentrezi şi să realizezi că timpul nu stă în loc. Mai ales că te aşteaptă noi oferte în această săptămână. Cu toate acestea, vei avea şi timp liber pentru distracţie şi relaxare.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

În ceea ce priveşte activitatea profesională, vei avea de îndeplinit numeroase sarcini în urma cărora poţi fi răsplătită cu un premiu neaşteptat. Completarea studiilor, publicarea unei lucrari sau o excursie în străinătate sunt activităţile pe care le vei avea după ce vei obţine această victorie. Uşile care cândva ţi-au fost închise, brusc se vor deschide larg pentru tine. Acum este momentul potrivit pentru a-ţi actualiza imaginea şi pentru a adăuga câteva lucruri luxoase în garderoba ta. Toţi ochii se vor aţinti asupra ta. Este foarte uşor să fii respectată, atunci când imaginea ta este de profesionistă. Acum totul este imagine.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Banii pe care îi vei obţine acum sub forma unui cadou, bursă sau după rambursarea unui împrumut îţi vor oferi pe termen lung securitate pe plan financiar. Rezistă dorinţei tale de a risipi banii pe lucruri scumpe. Mai bine i-ai pune întru-un cont cu dobândă, pentru a fi la adăpost de zilele negre, ajunse deja proverbiale. O puternică atracţie sexuală te va îndemna să te apropii mai mult de o anumită persoană din anturajul tău. Pentru început, încearcă să-ţi ţii ascunse sentimentele. Totuşi, ar fi distractiv să-ţi imaginezi ce s-ar putea întâmpla în viitor. Te vei bucura de o aventură amoroasă romantică.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Asocierea cu o persoană care are o afacere extinsă va constitui un avantaj imens pentru tine. Ai fost binecuvântată cu un talent extraordinar pentru afaceri, dar îţi lipsesc contactele şi mediul în care să te foloseşti de ele. Acum când eşti alături de această persoană puternică, vei atinge înălţimi la care nici măcar nu ai visat. Un grup de care ai aparţinut şi tu cândva se poate întoarce în viaţa ta. Asigură-te că vei participa şi tu alături de ei. Vor fi câţiva membri noi care te vor ajuta să-ţi îndeplineşti un obiectiv la care visezi de o viaţă.

Leu (22 iulie - 22 august)

În această săptămână, energia ta va fi debordantă. Este greu să-ţi revizuieşti activităţile de rutină, dar rezultatele vor merita. Oamenii vor remarca imediat o îmbunătăţire în atitudinea şi aspectul tău fizic. Să nu fii surprinsă atunci când vei capta atenţia unei persoane care totdeauna te-a ignorat. Acum este momentul potrivit de a prezenta un proiect indrăzneţ unui şef ierarhic. Înfăţişarea ta aproape strălucitoare va câştiga încrederea unei persoane care îţi poate transforma visurile în realitate.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Dragostea este în aer, respiră adânc şi las-o să circule prin întreaga ta fiinţă. Dacă eşti singură, vei cunoaşte pe cineva foarte special la o petrecere. Cu un aspect simplu, vei face o impresie excelentă. Alte persoane au nevoie de haine şi bijuterii ostentative pentru a atrage atenţia, dar pentru tine simplitatea este totul. O excursie pe care ai amânat-o îţi va capta din nou atenţia şi în ultimul moment îţi vei face planuri de plecare. Vei avea o perioadă veselă şi emoţionantă.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Pregăteşte-te pentru o îmbunătăţire semnificativă a atmosferei din familie. Te vei simţi de parcă ai reuşit să evadezi dintr-o cuşcă. Fie că îţi vei redecora o cameră, te vei muta sau vei extinde locuinţa din prezent totul este să faci ceva. Cel mai important lucru este să fii  înconjurată de mobilier, artă şi culori care să-ţi ridice moralul. Frumuseţea pentru tine este la fel de esenţială ca apa şi mâncarea. Nu te supăra dacă îţi vei cheltui banii pe prosoape pufoase, lenjerii de mătase şi mobilă luxoasă, în curând vei câştiga o sumă importantă de bani.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

O schimbare radicală a înfăţişării tale te va ajuta să rezolvi o problemă importantă. Ai obosit să te tot gândeşti la un incident dureros din trecut. Îndată ce vei reuşi să te concentrezi asupra posibilităţile ce vor urma, vei merge din nou înainte. Un parteneriat de afaceri sau romantic va trece la un nivel superior. Având pe cineva alături de tine care să te ajute să-ţi promovezi interesele şi să-ţi îmbunătăţeşti imaginea îţi va da un nou elan şi te va stimula. Două minţi sunt cu siguranţă mai bune decât una singură.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Situaţia materială ţi se va îmbunătăţi semnificativ pentru că veniturile tale vor creşte simţitor, astfel perioada de criză se va încheia. Acum dispui de mijloacele necesare pentru a-ţi sprijini persoanele apropiate şi vei fi mult mai încrezătoare. Profită de această ocazie şi caută-ţi un loc de muncă mai potrivit dorinţelor tale. Lucrul cu plantele sau animalele îţi va oferi satisfacţiile la care visezi. Îţi place să lucrezi în aer liber şi nu blocată într-un birou, magazin sau fabrică.

MAI MULT DESPRE: horoscop, zodii, astre, previziuni