Horoscopul săptămânii. Ce-ţi rezervă astrele în perioada 12 - 18 martie?

Peştii preiau conducerea, iar acesta lucru le va pune în valoare toate calităţile. Berbecii îşi schimbă locul de muncă, iar taurii trebuie să-şi stimuleze neapărat oamenii, altfel îi pierd. În plus, balanţelor nu le stă capul decât la schimbări.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Preluarea conducerii unui grup te va ajuta să-ţi pui în valoare talentele. Eşti foarte intuitivă în ceea ce priveşte oamenii şi poti descoperi calităţile ascunse ale fiecăruia. Trasând anumite sarcini oamenilor potriviţi, vei crea o atmosferă plină de entuziasm şi astfel oamenii vor fi nerăbdători să vină la muncă şi să-ţi împărtăşească ideile lor. Poate fi o perioadă în care vei neglija viaţa sentimentală, dar asta nu este neapărat un lucru rău, căci poţi pune bazele unei evoluţii de pe poziţii mai solide financiar pe viitor.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

În activitatea profesională, vor avea loc mari schimbări, iar aceste schimbări ar putea însemna că trebuie să stai la birou până târziu încercând să rezolvi în timp record sarcinile pe care ţi le-ai asumat. Din fericire, sacrificiul tău va fi răsplătit, mai ales dacă vei face toate aceste eforturi fără să te plângi. Poziţia la care visezi şi-o doresc mulţi dintre colegii tăi, dar tu eşti candidatul preferat de superiorii tăi.  Dacă vei primi o ofertă pentru un nou loc de muncă, fii îndrăzneaţă şi solicită mai mulţi bani decât ţi s-au oferit iniţial. Eşti într-o poziţie extrem de puternică pentru a negocia.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

De obicei, ştii cum să stimulezi oamenii. Această calitate îţi va fi folositoare când vei fi implicată într-un proiect de grup. O parte dintre membrii echipei tale vor avea nevoie de încurajare, iar alţii de o mână de fier. Nu lasa pe cineva care crede că le ştie pe toate să controleze lucrurile. Dacă, totuşi, se întâmplă acest lucru, toată lumea va deveni abătută şi, în curând, echipa ta se va destrăma. Cineva apropiat doreşte să te sprijine într-o manieră total neaşteptată. Dă-i voie şi ai putea avea o surpriză plăcută.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Un profit neasteptat te va ajuta să petreci mai mult timp făcând activităţile care îţi fac plăcere şi doar ceea ce-ţi place. Deşi îţi iubeşti prietenii foarte mult, opiniile lor, câteodată, îţi pot întuneca judecata. Un prieten îţi va oferi câteva sugestii excelente cu privire la petrecerea unei seri în oraş sau o excursie la sfârşitul săptămânii. Dacă banii constituie o problemă pentru tine, există mai multe moduri de a-ţi petrece timpul liber fără a cheltui o avere.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Ideile tale despre succes şi fericire s-ar putea schimba, dacă îţi vei împărtăşi planurile şi proiectele de viitor cu prietenii şi partenerul tău. Această schimbare ar putea fi cel mai bun lucru ce ţi se poate întâmpla pe termen lung, în timp ce te vei lasă dusă de vânt şi vei analiza cu mai multă atenţie alternativele şi ofertele. Nu ar trebui să iei nicio decizie pe termen lung ce nu poate fi schimbată, modificată sau pur şi simplu abandonată şi uitată pe viitor.

Leu (22 iulie - 22 august)

Acum este o perioadă de dezvoltare şi transformare personală, o perioadă în care ar fi bine să te gândeşti la unele schimbări în viaţa ta şi să cauţi metode de a-ţi îmbunătăţi situaţia actuală. Făcând mai multe exerciţii fizice, scăpând de kilogramele acumulate în plus, lăsând deoparte factorii de stres din lumea ta, sunt cele mai bune metode de a merge mai departe. Un prieten sau un iubit te va încuraja să mergi pe acest drum şi să fii fericită cu fiecare pas pe care îl vei face.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

O schimbare de atitudine sau de abordare îţi poate creşte şansele de succes financiar sau profesional. Nu trebuie neapărat să faci o schimbare radicală, chiar şi o uşoară schimbare de atitudine poate face o mare diferenţă şi îţi poate netezi calea spre discutţii şi negocieri. La un nivel mai intim, viaţa ta personală şi romantică par a fi excelente. Poate că ai obosit să fii etichetată strict ca o persoană practică şi de nădejde. Cumpără-ţi ceva extrem de extravagant care să te înfrumuseţeze.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Poate să fie o săptămână în care să ai chef să faci schimbări în locuinţă, indiferent de protestele rudelor tale. Ai obosit să fii înconjurată de haos. Organizează-te şi găseşte un loc pentru fiecare lucru şi insistă ca lucrurile să rămână curate şi ordonate. Dacă locuieşti singură, fă-ţi ordine în lucruri, creând trei categorii, de exemplu: donează, vinde şi aruncă. Scapă de tot ce este inutil sau urât. Când vine vorba de lucruri practice, aruncă orice nu ai mai folosit de peste un an.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Studiul poate avea darul să te determine să-ţi schimbi radical înfăţişarea. Încă din copilărie ai fost învăţată să respecţi anumite idealuri. Multe dintre acestea par a fi îngrozitor de demodate, forţându-te să te opui. Acum ai câştigat puţină experienţă de viaţă, vei vedea că unele principii şi valori de familie sunt cu adevărat importante. Desigur, nu te forţează nimeni să fii de acord cu aceste principii, eşti genul de persoană care nu urmează orbeşte instrucţiunile.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Să nu te mire dacă o rudă generoasă îţi va dărui o sumă de bani sau o bijuterie valoroasă. Acceptă acest dar cu inima deschisă, nu ascunde nicio obligaţie. Este posibil să obţii o slujbă care să-ţi permită să munceşti de acasă, cel puţin o parte din timp. Acest aranjament, de asemenea, îţi va permite să găteşti mai mult, în loc să mănânci tot timpul în oraş. Economii simple ca acestea te vor ajuta să-ţi construieşti un alt viitor.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Farmecul tău este din ce în ce mai puternic. Foloseste-ţi această calitate pentru a controla evenimentele acestei săptămâni. La locul de muncă şi în viaţa socială vei fi căutată pentru sfaturi şi sugestii. Lucrul acesta te-ar putea ajuta să-ţi promovezi un proiect pe care tu îl crezi îndrăzneţ şi avangardist. Ai putea fi surprinsă de cât de bine va fi primit şi cât de repede te va putea ajuta să-ţi câştigi reputaţia unui guru.

Vărsător (21 ianuarie - 18 februarie)

Menţinerea unei atitudini modeste poate fi o idee bună. Făcând doar ceea ce ţi se spune şi stând departe de prim planul acţiunilor riscante, vei câştiga încrederea colegilor şi a aventualilor clienţi. De asemenea, vei putea pune în discuţie şi o majorare de salariu. Una din rudele tale este preocupată de starea ta de sănătate. Ia-i sfaturile în serios. Dacă vei mai continua să te neglijezi de dragul profesiunii tale, vei avea probleme serioase. Încearcă să păstrezi un echilibru între viaţa profesională şi cea personală.

MAI MULT DESPRE: horoscop, zodii, astrologie, astre, previziuni