Horoscopul săptămânii 2-8 noiembrie. Află previziunile pentru zodia ta!

Nativa din Balanţă va întâmpina probleme de ordin sentimental şi va trebui să iasă cât de repede poate din relaţia toxică în care este angajată.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Socializezi mai mult în aceste zile şi datorită acestui lucru poţi în sfârşit să îţi faci noi prieteni.

Unii dintre ei sunt vizibil atraşi de tine, aşa că dacă eşti singură poţi să alegi aventura şi flirtul. La serviciu vei avea mult de muncă şi din păcate banii nu vor fi pe măsura efortului depus. Este nevoie să cauţi ceva suplimentar sau să îţi schimbi jobul! Nu te lăsa influenţată în continuare de trecut, ci încearcă să iei totul de la zero!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta va fi una destul de distractivă şi vei avea parte de multe întâlniri cu prietenii tăi.

Este foarte bine că îţi găseşti mereu câte ceva de făcut, mai ales dacă ai trecut recent printr-o despărţire. La serviciu ar trebui să pui punctul pe i şi să ceri o mărire de salariu dacă consideri că o meriţi. Nu există riscul să înrăutăţeşti situaţia, ci doar poate să nu o primeşti. Încearcă să fii mai optimistă şi să extragi o parte bună din orice rău.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Săptămâna aceasta va fi foarte agitată pe plan sentimental, şi asta doar din cauza obsesiei tale pentru control.

Ai ajuns să vrei să ştii totul, iar când acest lucru nu se întâmplă, reacţionezi vulcanic. Încearcă să asculţi de sfaturile prietenelor, dar mai ales ale iubitului tău care nu va mai rezista mult aşa. Nu te poţi concentra nici la locul de muncă, iar asta îţi poate aduce unele critici din partea superiorilor tăi.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Te vei ocupa mai mult de viaţa ta de familie în această săptămână şi este cea mai bună decizie pe care o poţi lua.

Fie că eşti singură sau nu, veştile bune şi atmosfera plăcută nu vor lipsi în aceste zile. Se anunţă succes şi pe plan financiar, însă doar dacă ai încredere în persoanele cu care faci afaceri. În alte condiţii, riscul de pierderi creşte simţitor. Atunci când te simţi slăbită, ai grijă să iei o pauză şi să te odihneşti!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

În această perioadă trebuie să fii mai îndrăzneaţă şi să îl abordezi pe acel băiat draguţ pe care ai pus ochii.

Nu aştepta ca el să facă primul pas pentru că rişti să nu dai o şansă acestei posibile relaţii. Dacă ai un partener stabil e posibil să ajungi la concluzia că nu mai aveţi nimic în comun, dar să nu te simţi pregătită totuşi să o iei de la capăt. Pe plan financiar ai toate şansele să obţii ceea ce îţi doreşti dacă nu cedezi presiunilor din jur!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vei avea parte de o reîmprospătare a vieţii tale sentimentale în această perioadă, de aceea micile ciondăneli dintre tine şi iubit sunt benefice de această dată. Ai succes şi pe plan profesional, dar asta doar dacă eşti dispusă să colaborezi mai mult cu colegii şi să le oferi ponturi.

Cu toate că ai multe pe cap, nu îţi neglija organismul şi nu sări peste mesele principale ale zilei!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Pe plan amoros, săptămâna aceasta îţi va aduce numai surprize plăcute din partea iubitului.

Te simţi împlinită şi nimeni nu se poate pune în calea fericirii tale. Este o perioadă bună pentru afaceri şi investiţii, însă nu înainte de a te informa suficient. Este foarte important să fii cu ochii în patru şi să nu ratezi oportunităţi grozave. Vei fi plină de energie şi nu ţi-o vei irosi inutil!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Trebuie să fii mai optimistă în această perioadă dacă vrei ca lucrurile să meargă mai bine în viaţa ta.

Se anunţă unele întâlniri cu persoane dragi care îţi vor schimba modul de gândire şi te vor ajuta cu privire la unele decizii pe care trebuie să le iei. Adoptă o atitudine mai curajoasă la locul de muncă, şi astfel vei putea fi remarcată exact de cine trebuie pentru a putea obţine mai mulţi bani în viitorul apropiat!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Încearcă să fii mai romantică în această săptămână şi să încerci să îţi surprinzi plăcut iubitul.

Nu sunt probleme între voi, însă aşa poţi evita ca monotonia să se instaleze în relaţia voastră. La serviciu trebuie să fii mai retrasă şi să ţii doar pentru tine anumite informaţii care te pot ajuta în carieră. Atenţia sporită te poate ajuta să câştigi mai mulţi bani din sarcini suplimentare care vor fi plătite bine. Mănâncă mai sănătos pentru a avea mai multă energie!

Leu(22 iulie - 22 august)

Se vor produce schimbări notabile pe plan financiar în această perioadă şi toate îţi sunt benefice.

Poţi primi o moştenire sau poţi avea câştiguri considerabile de pe urma unei afaceri proprii. Cu familia vei avea unele discuţii pe tema succesului tău. În ultima perioadă ai neglijat pe toată lumea, copii, părinţi, iubit, iar acum când ai timp şi ar trebui să te bucuri alături de ei, nu o faci. Revizuieşte-ţi de urgenţă comportamentul şi rămâi cu picioarele pe pământ!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă vei avea o nelămurire cu privire la viaţa ta amoroasă, cere fără teamă sfatul cuiva în care ai încredere deplină şi care crezi că te-ar ajuta.

O prietenă sau poate chiar sora ta îţi poate oferi exact impulsul de care ai nevoie pentru a lua o decizie. Pe plan profesional e posibil să faci o schimbare negândită şi să îţi pară rău când deja este prea târziu. Încearcă să te gândeşti mai mult la tine în aceste zile şi să laşi nevoile celor din jurul pe locul secund.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ai renunţat la tot pentru partenerul tău de viaţă, iar în această săptămână începi să ai regrete că ai făcut-o.

Nu mai ai prieteni şi nici cu familia nu ai o relaţie apropiată, iar iubitul tău profită de acest lucru şi se simte extrem de bine că eşti dependentă de el. Această relaţie este una toxică şi trebuie să iei măsuri cât de repede poţi! Nici pe plan profesional nu te poţi concentra aşa cum trebuie şi îţi vor scăpa printre degete oportunităţi grozave.