Horoscopul săptămânii 2-8 iulie. Descoperă previziunile astrelor

Află care sunt previziunile astrale pentru tine, în prima lună a lunii iulie. Vezi cum vei sta cu dragostea, banii, sănătatea sau cariera în săptămâna 2-8 iulie.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Profită de toate ocaziile acestei săptămâni şi fa-ţi puţină ordine în locuinţă. În ultima vreme, ai fost prea ocupată cu petrecerile şi ai avut prea puţin timp pentru gătit, cumpărături şi curăţenie. Acum lucrurile s-au mai liniştit şi te poţi ocupa mai mult de casa ta. Pregăteşte mai multe mese în avans, astfel încât să poţi mânca bine chiar şi atunci când eşti presată de timp. Mâncarea gătită în casă este mult mai gustoasă şi mai hrănitoare decât cea de la restaurante.

Leu (22 iulie - 22 august)

Munca alături de o mare echipă îţi va permite să-ţi faci cunoscute talentele creative. Eşti foarte bună pentru delegarea diverselor sarcini profesionale oamenilor potriviţi, astfel încât să te poţi concentra în linişte asupra aspectelor artistice ale muncii tale. Unii membri ai echipei tale sunt foarte diferiţi de tine, dar acest lucru nu te va deranja. Eşti dispusă să treci cu vederea această situaţie, doar de dragul de a păstra armonia în echipa ta. În fond, toţi avem ciudăţenile noastre, dar acest lucru nu trebuie să ne stea în cale pentru a face o treabă excelentă.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Poţi rezolva un dezacord profesional, dacă îţi vei păstra calmul. Unul dintre superiorii tăi, foarte emotiv, nu gândeşte foarte clar această problemă. Ajutându-l să vadă situaţia apărută într-un mod obiectiv, vei reuşi să rezolvi o problemă care putea să discrediteze întreaga societate la care eşti angajată. Dacă eşti în căutarea unui loc de muncă, acum este momentul potrivit să participi la cât mai multe interviuri subliniindu-ţi capacitatea ta de a îndeplini la termen şi cu succes sarcinile asumate. Viitorul tău angajator este în căutarea unei persoane dispuse să-şi folosească experienţa şi abilităţile pentru binele echipei.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Viaţa ta sentimentală este pe cale să cunoască o experienţă de neuitat. O pauză, care câteodată este necesară, te va apropia de cel pe care îl iubeşti sau partenerul tău îşi va cere scuze pentru comportamentul său nepotrivit. Oricare ar fi situaţia, îţi va fi mult mai uşor să treci peste ea cu bunătatea şi curtoazia care te caracterizează. Dacă eşti singură, ai putea cunoaşte pe cineva special la un eveniment educaţional sau cultural. Ţi se va deschide o lume nouă cu o mulţime de posibilităţi.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Eşti pe cale să descoperi un secret important cu privire la bunăstarea ta. Regimul alimentar nesănătos este cauza dezechilibrului tău fizic. Eliminând acele obiceiuri alimentare nesănătoase din viaţa de zi cu zi, te vei simţi mult mai bine. La început, vei tânji după plăcerile interzise, dar dacă vei reuşi să nu cazi pradă tentaţiilor, vei vedea că nivelul energiei tale creşte din ce în ce mai mult şi vei arăta mult mai bine. Unele sacrificii sunt relativ mici, iar acesta este unul dintre ele.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Un prieten înţelept îţi va prezente perspective interesante, de aceea fii deschisă ideilor inedite. Vizionarea unui film de artă, literatura clasică sau chiar gastronomia internaţională îţi vor îmbogaţi experienţa de viaţă. Într-adevăr, procesul poate fi confuz din când în când, dar, din fericire, cei din jurul tău îţi vor admira atitudinea aventuroasă şi vor încerca să-ţi uşureze experienţa. Te va spriji in special, iubitul, partenerul de afaceri sau cel mai bun prieten.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Este timpul să-ţi stabileşti câteva planuri financiare pe termen lung. Nu trebuie să te culci pe lauri. Dacă nu ai un loc de muncă stabil, învaţă o nouă meserie care să-ţi permită să-ţi majorezi veniturile, iar dacă slujba pe care o ai în prezent este sigură, iar veniturile sunt substanţiale, pune o sumă de bani deoparte în mod regulat. Planificarea viitorului este esenţială pentru securitatea ta şi este cel mai important lucru pentru tine în acest moment.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Eşti pregătită să te implici într-o nouă aventură romantică. Daca ai deja o relaţie de dragoste, este timpul să adopţi o atitudine mai romantică faţă de partenerul tău, chiar dacă nu este o abordare naturală. Practica te va ajuta ca totul să iasă perfect. Într-un mod mai prozaic, nu trebuie să încerci să cumperi afecţiunea nimănui. În ceea ce priveşte situaţia financiară, ar trebui să renunţi imediat la cheltuielile inutile şi să încerci să-ţi pui ceva bani deoparte. Fa-ţi un obicei şi economiseşte în fiecare lună o anumită sumă de bani, iar iubitul tău va respecta această decizie şi chiar o va urma.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Ai încredere în instinctele tale, în ceea ce priveşte o problemă în ceea ce priveşte viaţa de familie. O rudă sau un prieten apropiat are nevoie de ajutor, dar este prea timid pentru a-l cere cuiva. Din fericire, eşti expertă în intuirea nevoilor oamenilor. Oferindu-i câteva sfaturi şi încurajându-l, acesta îşi va găsi curajul ca să îşi asume un risc foarte important.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Este timpul să nu mai vorbeşti atât de mult, ci să treci la acţiune. Discuţi despre un proiect foarte important de câteva săptămâni. Dacă nu vei lua măsuri să-ţi realizezi acest vis, el se poate risipi ca fumul. Din fericire, o rudă sau chiar un vecin este dispus să te sprijine din punct de vedere financiar. Cu ajutorul acestor fonduri te poţi lansa într-o afacere ce va avea succes, fie singură, fie împreună cu asociaţi. Riscurile pe care ţi le vei asuma vor fi în final rasplătite, iar acţiunile tale vor fi cunoscute şi apreciate de foarte multe persoane.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

O persoană binevoitoare îţi va recomanda un loc de muncă absolut minunat. Acest prieten ştie cât de mult te-ai luptat sa găseşti o slujbă potrivit pentru tine. Poziţia pe care o vei ocupa nu numai că va fi stabilă şi bine plătită, dar te va obliga să-ţi foloseşti la maximum abilităţile creative. Nu există altceva mai bun decât acest lucru. Dacă eşti deja mulţumită de locul tău de muncă, în curând este posibil să primeşti o majorare de salariu semnificativă şi binemeritată. Ar fi bine să ieşi în oraş cu prietenii şi să sărbătoriţi împreună această realizare a ta.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

În general, oamenii sunt receptivi la ideile tale, de aceea acum este momentul potrivit să încerci să obţii un împrumut bancar, o bursă sau un rol creativ la job. Dacă, la început, vei întâmpina o mică rezistenţă, nu te îngrijora. Continuă să-ţi susţii punctul de vedere, cu farmec şi umor. Refuzul tău de a accepta un răspuns negativ îi va impresiona pe cei care au puterea de a decide. Cheia succesului tău este de a-ţi menţine tot timpul o atitudine pozitivă. În această săptămână, va fi destul de uşor să cazi pradă descurajării, dar dacă vei refuza să fii o victimă a negativismului, vei întoarce această situaţie în favoarea ta.