Horoscopul săptămânii 14 - 20 ianuarie. Descoperă previziunile astrelor!

Nativa din Gemeni poate avea o confruntare cu o persoană mai în vârstă. Află care sunt previziunile pentru zodia ta în săptămâna care urmează.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Lucrul în echipă este în dezavantajul tău, în această săptămână. Fii mereu pe fază, pentru că poţi fi beneficiara unor oportunităţi şi perspective noi. Reacţiile tale emoţionale vor fi destul de reci. Discuţiile în contradictoriu sau problemele de sănătate vor avea nevoie de atenţie suplimentară. Cheltuielile sau discuţiile despre bani pot răbufni în orice zi, de aceea va trebui să le tratezi cu atenţie extremă. O amintire veche, o persoană de demult ori un anumit lucru pot fi responsabile pentru unele situaţii neaşteptate, în apropierea sau în week-end. Ai nevoie de un plus de energie, mai practică, pentru a îmbunătăţi lucrurile. Fii de ajutor şi receptivă la nevoile prietenilor tăi. Spune-ţi punctul de vedere, fără, însă, să-i faci să se simtă aiurea.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Se întâmplă să fie o nouă săptămână plină de distracţie şi fără prea mari complicaţii pentru tine. Energia de care vei da dovadă te va ajuta să aplanezi tensiunile apărute în ultimile săptămâni. Ar trebui sa fii în măsură să convieţuieşti perfect, alături chiar şi de duşmanii tăi. Limitează-te la ceea ce ştii tu mai bine, în ceea ce priveşte munca şi profesia. Orice proiecte noi - sau persoane - sunt susceptibile de a genera câteva necazuri. În orice caz, va fi ceva la care nici nu te-ai gândit. Te vei regăsi în mijlocul unui vârtej de activităţi, în acest week-end, şi s-ar putea să nu fii în măsură să-ţi petreci suficient de mult timp cu familia şi prietenii.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

O săptămână în care vei fi prea ocupată şi în care pot apărea cheltuieli ridicate, cauzate de nevoile sporite ale familiei, sănătăţii şi, posibil, unele reparaţii. O problemă neaşteptată, ar putea reprezenta un risc pentru liniştea familiei. Nu fi supărată pe tine, ci caută să vezi situaţia cât mai clar posibil. Poţi participa la o discuţie de afaceri eficientă care va avea loc împreuna cu lansarea unui proiect important. Întreaga săptămână vei simţi o lipsă de cooperare la locul de muncă şi nerecunoaşterea meritelor. Din această cauză, nu este, cu siguranţă, un moment bun pentru a purta discuţii importante.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Această săptămână poate fi una de schimbare radicală pentru tine, cu o mulţime de noi responsabilităţi, călătorii, plata unor taxe etc. Multe lucruri se pot întampla şi pe plan personal. Aceste schimbări vor conduce la o stare de bine şi, prin urmare, vei trăi cu mai multă bucurie. Este necesar, pentru a menţine lucrurile într-un plan pozitiv, să fii mereu calmă. Panica nu te ajută. Prietenii se vor aduna în jurul tău, pentru diverse motive, cum ar fi munca şi distracţia. Nu te plange, dacă cineva este prea exigent cu tine. Te poţi aştepta să primeşti o îndatorire nu foarte plăcută şi deloc dorită. Caută să tratezi orice situaţie cu respect şi umor şi să rămâi rece la provocările neavenite.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Nu spune nimănui despre o eventuală problemă emoţională care te macină. În această săptămână, nu vei avea timp să te relaxezi la locul de muncă. Un efort suplimentar şi, eventual, o cheltuială substanţială te vor necăji în week-end. Fii practică, fără să pari zgârcită. Cooperarea cu colegii şi subordonaţii va fi slabă, dar se va îmbunătăţi treptat. La începutul săptămânii, nu-ţi pune prea mari speranţe pentru o aventură romantică. Dacă, însă, ai un partener, poţi să îl sensibilizezi faţă de anumite probleme personale. Prietenii noi sunt posibile, mai ales în timpul week-end-ului. În cazul cuplurilor recente, relaţia se poate transforma în parteneriat de lungă durată, dacă îţi doreşti acest lucru. Şefii şi alţi oameni cu putere vor fi foarte cooperanţi, în relaţia cu tine, în această săptămână.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Te poţi aştepta, în această săptămână, la o confruntare cu persoane mai în vârstă, dar şi pe tema autorităţii în familie. Nu va fi nimic grav. Fii răbdătoare şi calmă, şi foloseşte tot timpul un ton blând. Partenerul tau va fi, la rândul său, înţelegător şi răbdător. Vor fi suficient de multe şanse pentru tine, pentru a-ţi dovedi calităţile la locul de muncă. Vei beneficia de o energie pozitivă şi prietenoasă, până la urmă, în cadrul familial. Prietenii tăi pot ieşi la suprafaţă în situaţiile cele mai neaşteptate, pentru a-şi oferi ajutorul. Pune-ţi obiectivele într-o lumină mereu pozitivă şi crede cu tărie în realizarea acestora. Există şanse ca, în această perioadă, să ajungi într-un cerc de oameni puternici şi influenţi.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Cheltuielile curente pot să crească prea mult, pe fondul unui amestec de necesităţi şi cheltuieli neaşteptate. Acest lucru te va pune sub stres financiar. Dragostea, însă, poate reveni arzătoare, pentru multe din voi, săptămâna aceasta, doar dacă dorinţa de a o atinge şi de a-ţi fi bine este un motiv la un nivel rezonabil. Dacă nu ai partener, vei avea tendinţa să intri în acţiune şi să te laşi purtată de val. Cumpărăturile, împreună cu o prietenă, în week-end, te vor revigora. Deciziile privitoare la cariera ta trebuie luate după analizarea circumstanţelor actuale, performanţe şi ierarhie. Acestea toate ar trebui să fie în favoarea ta. Nu acorda atenţie solicitărilor nerealiste şi iraţionale.

Leu (22 iulie - 22 august)

Vei fi înconjurată de energii negative, în această săptămână, lovindu-te foarte des de lipsă de cooperare si de apreciere. Fereşte-te de plictiseală sau nepăsare, mai ales în timpul week-end-ului. Evită comportamentul imatur, căutând să fii mereu pe poziţii şi responsabilă. Atenţie la leziuni şi răceli, fie ele şi minore, căci te vor face să stai acasă, chiar dacă îţi vei reveni repede. O săptămână în care vei fi mai sentimentală decât ca de obicei. Aşteaptă-te la schimbări interesante, la o mare promisiune şi un plus de speranţe. Prietenii îţi vor fi de mare ajutor, în această săptămână, dar nu vor putea fi alături de tine dacă nu eşti deschisă cu ei. O săptămână bună, dar este probabil ca unele boli minore să te sâcâie.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Această săptămână va fi obositoare pentru tine, pentru că îţi va consuma mult din energie şi vei fi nevoită să fii mai mereu concentrată. Acest lucru se poate întâmpla şi din cauza presiunii la care eşti supusă pentru un eveniment amplu şi generos, care-ţi va solicita, toată săptămâna, eforturi, bani şi timp. Încearcă să eviţi epuizarea. Ai face bine dacă ai lăsa-o mai moale cu dragostea, în această săptămână. Lasă totul la voia întâmplării şi lucrurile vor evolua pe un făgaş normal, altfel te aşteaptă o mini criză, undeva la sfârşit de săptămână. Nu fi, totuşi, prea exigentă cu tine. Găseşti susţinere, înţelegere, în familia ta.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Nu te aştepta la cooperare perfectă din partea subordonaţilor tăi, în aceasta săptămână. Pot apărea anumite probleme de sănătate, certuri sau discuţii în sânul familiei care să te prindă la mijloc. Copiii, dacă ai, au nevoie să fie îndrumaţi cu grijă şi înţelegere imensă. Fraţii şi alte rude apropiate îţi vor solicita, de asemenea, atenţie sporită. Evită să împingi orice problemă peste limite. Păstrează suspansul în dragoste, în aceasta săptămână, punându-te pe tine într-o postură calmă, matură şi rezonabilă. Este posibil să fii nevoită să faci o anumită alegere grea, tot în această săptămână. În general, va fi bine pentru cariera ta, în această perioadă, mai ales dacă fie călătoreşti, fie lucrezi în divertisment.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

S-ar putea să fii solicitată să dai o mână de ajutor unor rude mai în vârstă, cu probleme de sănătate. În această săptămână, unele probleme personale pot aduce cu ele teamă sau nesiguranţă, dar nu trebuie să te impacientezi, căci va trece totul, repede. Succesul îţi va fi asigurat de o abordare directă şi de capacitatea ta de a-ţi ţine în echilibru emoţiile. Dacă nu ai partener, atunci o relaţie romantică poate răsări la petreceri sau reuniuni. Prietenii vor fi foarte utili, în această săptămână, mai ales dacă ai avut probleme în relaţie sau nu ai un partener apropiat. Toate sarcinile importante vor fi rezolvate de către tine într-un ritm productiv. Fii sinceră cu tine însăţi, căci altfel pot apărea, într-un fel sau altul, probleme puternice.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

O solicitare pentru ceva muncă suplimentară, va apărea în această săptămână. Aceasta va fi, eventual, pentru o perioadă scurtă, dar, cel puţin, te va menţine ocupată. De asemenea, relaţia cu partenerul tău ori cu o altă rudă ori cu parinţii va necesita un efort suplimentar. Cooperarea cu colegii tăi va fi cam anevoioasă, dar va fi doar pe moment. Păstrează-ţi secrete planurile, altfel vor apărea sabotaje. Dacă vei fi mereu veselă, săptămâna aceasta poate fi plină şi de romantism. Fii receptivă. Nu forţa o problemă întâlnită, nici nu te supra-estima în vreun fel. Retrage-te, daca eşti dezamăgită în vreun fel. Un prieten sau o prietenă cu inima frântă îţi va solicita din plin toată atenţia, pentru a rămâne pe linia de plutire.