Horoscopul lunii septembrie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Vrei să ştii cum stai cu dragostea, sănătatea şi banii în această perioadă? Află ce ţi-au pregătit astrele şi cum vei fi influenţată, în funcţie de zodia ta

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Dragoste
Venus, planeta iubirii, se află în semnul tău în luna septembrie. Iar dacă mai punem la socoteală şi faptul că Soarele va fi acolo până aproape de finalul lunii, se poate spune că astrele sunt de partea ta! Puterea ta de seducţie este la cote înalte, iar dacă eşti singură, pregăteşte-te să nu mai fii! Eşti ca un adevărat magnet pentru persoanele de sex opus. În viaţa de cuplu oferi multă afecţiune, iar armonia şi înţelegerea vor fi cât se poate de naturale între tine şi persoana dragă.
Sănătate
Nu-ţi va lipsi deloc energia în luna septembrie. Te simţi excelent în pielea ta, iar asta se vede cu ochiul liber. Este posibil să resimţi mai puternic stresul în prima parte a lunii, dar cu mult optimism îl risipeşti rapid. Încearcă să nu te sărbătoreşti cu prea multă mâncare sau băuturi alcoolice, ca să eviţi posibilele neplăceri legate de sănătate.
Bani
Deşi luna septembrie se anunţă a fi bună pentru tine în privinţa banilor, este necesar totuşi să fii atentă pentru că pot apărea şi unele situaţii neaşteptate. Deşi în mod normal nu eşti o persoană impulsivă, ai putea avea în această perioadă tentaţia de a te arunca cu capul înainte în chestiuni care presupun cheltuieli majore.
Cumpene
Este necesar să ai grijă când vine vorba de tranzacţiile financiare. Poţi avea câştiguri suplimentare, dar este important să nu exagerezi cu cheltuielile sau cu promisiunile care te vor obliga să scoţi bani din buzunar.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste
Viaţa ta amoroasă va fi marcată de discreţie, secrete sau schimbări subtile în luna septembrie. Venus, planeta iubirii, se află pentru tine în casa a XII-a, casa Sacrificiilor şi a Izolării. Ţii totul departe de ochii şi urechile celor indiscreţi, iar acest lucru te-ar putea ajuta să înţelegi mai bine încotro se îndreaptă relaţia ta. În a doua jumătate a lunii vei avea parte de mai mult dinamism în plan sentimental.
Sănătate
Luna septembrie nu este cea mai bună pentru tine din punct de vedere al sănătăţii şi al formei fizice. Energia ta este la cote scăzute, iar sistemul imunitar este slăbit. Relaxează-te mai mult, menajează-te şi ai grijă să consumi alimente în stare cât mai naturală, care să-ţi ofere vitamine şi minerale esenţiale.
Bani
Este posibil ca în această lună să apară surse noi de venit pentru nativii din zodia Balanţă. Va fi o lună relaxată pentru tine din punct de vedere financiar, iar şansele de câştig suplimentar apar în a doua jumătate a lunii.
Cumpene
Nu ai cumpene majore în luna septembrie, dar cu toate acestea nu te simţi prea bine în pielea ta. Nu ai suficientă energie, iar posibilele probleme minore de sănătate îţi pot da planurile peste cap. Ai grijă să te odihneşti suficient.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste
Te simţi foarte bine în compania persoanei iubite în luna septembrie. Vă distraţi de minune împreună, iar activităţile în care sunt implicaţi şi prietenii voştri sunt şi mai plăcute. Astfel de perioade sunt excelente pentru consolidarea relaţiei. Dacă eşti singură, tot grupul tău de prieteni ar putea să contribuie cumva la descoperirea unui potenţial partener.
Sănătate
Primele două săptămâni ale lunii îţi pot aduce neplăceri în sectorul sănătăţii. Nu lăsa stresul şi tensiunile să te afecteze puternic. Păstrează-ţi calmul în situaţiile de criză, gândindu-te la efectele asupra sănătăţii tale. Din a doua jumătate a lunii situaţia se limpezeşte, iar stare ta de bine va reveni rapid.
Bani
Din a doua parte a lunii septembrie poţi observa schimbări pozitive în ceea ce priveşte banii şi finanţele. Vei avea şansa de a câştiga mai mult sau de a primi ajutor financiar din partea unei persoane apropiate.
Cumpene
Cumpenele tale pot avea legătură cu starea de sănătate în luna septembrie. Încearcă să ignori persoanele şi situaţiile care te enervează. Impune-ţi să fii relaxată şi ceva mai nepăsătoare în privinţa acestora, altfel stresul şi tensiunea interioară se acumulează şi îţi fac rău.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste
Pentru tine, luna septembrie aduce ambiţii serioase în ceea ce priveşte viaţa amoroasă. Simţi o atracţie deosebită pentru persoanele de sex opus care se fac remarcate prin reuşite, succes sau talent în diverse domenii. Îţi doreşti mai mult ca de obicei de la persoana iubită să se realizeze sau să te ajute pe tine cumva în carieră. Venus în Casa Carierei este responsabil pentru toate acestea. Iar dacă eşti singură, o persoană din mediul tău profesional s-ar putea să-ţi atragă atenţia în mod deosebit.
Sănătate
Vei fi plină de energie în luna septembrie. Ai senzaţia că poţi muta munţii din loc! Dar ca să nu se transforme în energie negativă, este necesar să faci cât mai mult sport. Altfel ai putea deveni agitată, tensionată şi grăbită, ceea ce duce la riscul de accidentări sau conflicte.
Bani
Luna septembrie va fi una reuşită pentru tine în privinţa carierei şi afacerilor. Vei avea succes în relaţiile de colaborare, în parteneriate şi la locul de muncă, iar rezultatele se vor simţi pozitiv şi în buzunarul tău.
Cumpene
Din fericire nu se anunţă cumpene pentru tine în luna septembrie. Stai bine din toate punctele de vedere, iar asta se vede şi în starea ta de spirit. Încearcă totuşi să nu ceri prea mult de la persoana iubită, pentru că în această lună ai tendinţa de a fi deosebit de pretenţioasă.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Dragoste
Este posibil să cunoşti pe cineva din străinătate sau aflat la mare distanţă care să-ţi dea viaţa peste cap, în sens pozitiv. Relaţiile la distanţă sunt favorizate în luna septembrie, datorită prezenţei lui Venus în Casa a IX-a. Dacă ai o relaţie stabilă, călătoriile alături de persoana iubită vor fi cât se poate de romantice şi relaxante.
Sănătate
Dai dovadă de mult entuziasm şi energie în această lună. Faptul că din punct de vedere profesional toate îţi merg ca pe roate te face să te simţi excelent. Dar ai grijă să nu exagerezi cu munca, chiar dacă îţi doreşti rezultate cât mai bune, într-un timp cât mai scurt.
Bani
În această lună vei demara acţiuni importante menite să-ţi aducă mai mulţi bani. Ai idei bune şi nimic nu te împiedică să le pui în practică. De aceea vei observa rapid o îmbunătăţire a situaţiei tale materiale în luna septembrie.
Cumpene
Vrei să realizezi cât mai multe într-un timp cât mai scurt, iar această grabă îţi poate provoca neplăceri. Există riscul de accidentări minore pentru tine în luna septembrie, prin urmare ai grijă ce faci şi înceracă să încetineşti puţin ritmul.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste
Luna septembrie este foarte importantă pentru tine din punct de vedere sentimental. Este o perioadă bună în care să analizezi cu atenţie sentimentele adânci, motivaţiile şi nevoile. Unele secrete care ţin de partenerul tău sau de relaţia voastră pot ieşi acum la suprafaţă. De asemenea, ai putea descoperi că aşteptările tale referitoare la viitorul relaţiei sunt mult prea mari.
Sănătate
Stai cam prost cu nervii în luna septembrie. Te enervezi din orice, mai mult ca de obicei! Din această cauză rişti să te accidentezi destul de uşor. Foloseşte-ţi energia cu înţelepciune, pentru că nu se află la cote prea mari în această perioadă.
Bani
Ai noroc de bani în această perioadă a anului şi vei reuşi să câştigi mai mult decât ai fi sperat, şi este vorba de sume destul de mari. Patea negativă este aceea că poţi intra şi în situaţii riscante, dacă nu eşti atentă. Evaluează cu atenţie ofertele înainte de a te implica într-o afacere.
Cumpene
Luna septembrie nu este cea mai bună pentru tine. Poţi avea cumpene în viaţa de cuplu, pentru că ai tendinţa de a exagera orice gest al partenerului de viaţă. La locul de muncă îţi doreşti să te impui, dar o faci într-un mod lipsit de orice diplomaţie, iar graba de care dai dovadă te împinge către tot felul de erori sau mici accidente.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Dragoste
Toate merg ca pe roate pentru tine în plan amoros. Soarele şi Venus, planeta iubirii, se vor afla în Casa Cuplului, oferindu-ţi disponibilitatea de a-ţi manifesta sentimentele fără nicio reţinere. Relaţia de cuplu îţi captează toată atenţia. Iar dacă eşti singură, şansele de a întâlni pe cineva cu totul special sunt foarte mari.
Sănătate
Reuşeşti să-ţi îndeplineşti toate sarcinile atât acasă, cât şi la locul de muncă şi asta pentru că te poţi lăuda cu un nivel al energiei destul de mare. Este indicat să nu te implici prea mult în problemele altora pentru că rişti să-ţi strici propria bună dispoziţie.
Bani
Vei avea parte de o lună bună din punct de vedere financiar. Toate îţi merg ca pe roate în plan profesional şi rezultatele se vor observa. Este o perioadă benefică pentru tine.
Cumpene
Norocul este de partea ta în luna septembrie. Nu ai parte de cumpene majore, toate planurile vieţii tale fiind bine aspectate. Este de preferat totuşi să-ţi îngrijeşti mai bine sănătatea.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Dragoste
În luna septembrie planul amoros se va împleti destul de strâns cu grijile şi responsabilităţile cotidiene. Viaţa ta de cuplu este acum marcată de chestiuni care ţin de viaţa de zi cu zi. Dacă eşti sigură, este posibil să apară o idilă la locul de muncă. Venus, planeta iubirii, se afla în casa a VI-a, Casa Serviciului şi a Sănătăţii.
Sănătate
Sănătatea ta sau a partenerului de viaţă va fi în prim-plan pentru tine în această lună. Este o perioadă bună în care să-ţi schimbi stilul de viaţă, să începi o dietă sau să-ţi faci analize amănunţite. Unele probleme de sănătate mai vechi ar putea să-şi găsească acum soluţia.
Bani
În prima parte a lunii septembrie ai putea avea unele dificultăţi materiale, dar spre final vei reuşi să te restabilizezi. Apar oportunităţi care îţi vor umple la loc portofelul.
Cumpene
Din fericire pentru tine, luna septembrie se anunţă a fi destul de relaxată. Nu vei avea parte de evenimente negative majore care să-ţi afecteze starea de bine. Bucură-te de prima lună de toamnă, pentru că ai toate motivele.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Dragoste
Luna septembrie va fi excelentă pentru tine din punct de vedere sentimental. Este o perioadă bună în care să-ţi redescoperi relaţia, să restabileşti o legătură puternică şi plină de pasiune cu partenerul tău de viaţă. Iar dacă eşti singură, şansele de a întâlni pe cineva care să-ţi facă inima să tresalte sunt foarte mari.
Sănătate
Descoperi lucruri noi sau auzi informaţii care te vor ajuta să ai mai multă grijă de starea ta de sănătate. Este recomandat să faci mult sport în luna septembrie. De asemenea, ai putea face şi o călătorie în scop curativ, fie că este vorba de un spa, un centru de relaxare sau de tratament.
Bani
Munca ta va fi corect răsplătită în luna septembrie. Vei avea colaborări profitabile şi totul va merge cât se poate de bine în plan financiar. Ai putea face unele achiziţii importante în a doua parte a lunii.
Cumpene
Nu vei avea parte de cumpene majore în luna septembrie. Totul merge ca pe roate pentru tine, iar schimbările pozitive din viaţa ta îţi dau multă energie, chiar dacă iniţial îţi este dificil să te adaptezi la nou.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Dragoste
Vei avea parte de o lună cât se poate de pasională. Libidoul tău este la cote înalte, spre încântarea persoanei iubite. Eşti pusă pe flirtat, iar acest lucru nu trece neobservat. Dacă eşti singură, nu este nicio problemă, dar nu acelaşi lucru se poate spune despre nativii care au deja o relaţie. Ai grijă, poţi declanşa conflicte serioase!
Sănătate
Septembrie ar putea fi o lună riscantă pentru tine, dacă nu ai grijă de sănătatea ta. Fă cât mai mult sport, pentru a elibera energia care-ţi dă o stare de nelinişte. Evită excesele de orice fel şi ai grijă mai ales în privinţa alimentaţiei.
Bani
Nu stai prost din punct de vedere financiar în această lună. Eşti mai chibzuită ca de obicei în privinţa cheltuielilor, iar asta se întâmplă pentru că ai un scop clar. Este posibil să investeşti în lucrări de îmbunătăţire a locuinţei, fie că este vorba de renovat sau redecorat.
Cumpene
Poţi avea parte de unele tensiuni în viaţa de cuplu în luna septembrie, dar şi o posibilă problemă de sănătate, dacă nu înveţi să te ocupi mai mult de starea ta de bine. Evaluează-ţi cu atenţie stilul de viaţă, pentru a descoperi unde anume faci greşeli majore care ţi-ar putea distruge sănătatea.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Dragoste
Comunicarea va fi elementul central al vieţii tale sentimentale în luna septembrie. Vei reuşi să discuţi mai mult cu persoana iubită, să dezbateţi chestiuni importante. Subiectul principal al discuţiilor este viaţa voastră în doi, locuinţa şi proprietăţile. Sunt posibile şi unele scurte excursii romantice în această lună.
Sănătate
În primele două săptămâni ale lunii septembrie te poţi lăuda cu o formă fizică de invidiat. Ai multă energie, iar cu moralul stai excelent. Nu acelaşi lucru se poate spune despre a doua jumătate a lunii, când este posibil să apară unele riscuri pentru sănătate. Ai grijă de tine şi învaţă să-i refuzi pe ceilalţi, ca să ai mai mult timp pentru nevoile tale.
Bani
Din fericire pentru tine, capitolul financiar nu este aspectat negativ în această primă lună de toamnă. Munceşti mai mult ca de obicei, iar rezultatele se văd.
Cumpene
Agitaţia de la locul de muncă din a doua parte a lunii septembrie poate reprezenta o provocare pentru tine. Stresul te afectează destul de puternic, iar sănătatea ta ar putea avea de suferit.

Leu (22 iulie - 22 august)

Dragoste
În primele două săptămâni ale acestei luni romantismul şi pasiunea vor fi la cote minime. Tu şi partenerul tău de viaţă vă concentraţi toată atenţia asupra chestiunilor practice din viaţa voastră. Dar în a doua jumătate a lunii, Marte, planeta sexualităţii, te va îndemna să cauţi pasiunea. Dacă eşti singură, călătoriile ar putea să-ţi scoată în cale o persoană cu totul specială.
Sănătate
Septembrie se anunţă a fi o lună cât se poate de bună pentru tine în ceea ce priveşte sănătatea, starea de spirit şi nivelul de energie. Jupiter, planeta expansiunii, care a intrat în semnul tău, este responsabilă pentru vigoarea de care dai dovadă.
Bani
Este una dintre cele mai bune luni din punct de vedere material pentru tine. Veştile din partea astrelor sunt bune. Vei beneficia de o mărire de salariu, un bonus sau un comision semnificativ. Comunică şi socializează cât mai mult, pentru că astfel îţi cresc şansele de câştiguri şi mai mari.
Cumpene
Nu vei avea cumpene serioase de depăşit în luna septembrie. Va trebuie doar să acorzi o mai mare atenţie stilului de viaţă. Este de preferat să eviţi excesele de orice tip, în special pe cele alimentare, pentu că Jupiter în semnul tău îţi dă predispoziţie pentru îngrăşare.