Horoscopul lunii februarie 2012. Află ce ţi-au pregătit astrele

Nativii din Rac găsesc soluţii pentru probleme mai veche în luna februarie 2012. Citeşte horoscopul pentru a afla care sunt alte aspecte astrologice deosebit de importante pentru a doua lună din an.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

În această lună, probabil că va trebui să faci faţă unor divergenţe cu rudele apropiate, prieteni apropiaţi, parteneri de afaceri, iar în orice necaz cu care te vei confrunta, cât ar fi el de mic, toţi cei implicaţi vor încerca să braveze. În luna februarie, activităţile pe care le faci zi de zi pot fi presărate cu diverse complicaţii şi necazuri. Încearcă să nu faci mai multe lucruri în acelaşi timp sau să încerci să realizezi prea multe lucruri măreţe, nimeni nu se aşteaptă la miracole, deci renunţă la acest obicei. Relaţia ta de dragoste a luat o întorsătură serioasă în ultima perioadă, iar toată luna te vei concentra doar pe acest eveniment, dar ar trebui să începi să vezi situaţia mult mai clar.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Februarie este o lună bună pentru a-ţi canaliza energia în activităţi profitabile şi pentru a te lansa în diverse investiţii financiare. Gândindu-te doar la excursiile pe care în curând ţi le vei putea permite, va fi suficient  să te stimuleze pentru a-ţi investi veniturile în ceva extrem de profitabil. Totuşi fii atentă să nu cazi victima escrocilor. În general, te poţi aştepta ca în această lună să munceşti din greu în mai multe domenii din viaţa ta, dar lucrurile se vor linişti la sfârşitul lunii februarie.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

În luna februarie, înflăcărarea specifică mai degrabă lunilor de vară îţi va domina acţiunile. Sub influenţa lui Marte în semnul tău, calmul şi liniştea ta s-ar putea nărui. Aspectele dificile ale lui Marte arată că poţi avea numeroase ciocniri şi conflicte cu cei dragi şi apropiaţi din familia ta. O metodă mai bună de a-ţi canaliza această energie este în dragoste şi sex, mai ales pe la mijlocul lunii când se formează o legatură fiebinte cu romantica Venus şi pasionalul Pluto. Până la sfârşitul lui februarie, nivelul energiei tale se va stabili la un ritm constant şi mai uşor de gestionat, perfect pentru a rezolva cu succes orice problemă practică.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Vei începe luna concentrat(ă) şi aşteptând să fii luat(ă) în serios. Ceilalţi vor fi convinşi că metoda ta de abordare este ideală pentru a face faţă oficialităţilor cum ar fi directorii de bănci, contabilii şi superiorii tăi. Lucrurile, în curând, se vor simplifica pentru tine, iar o întâlnire cu cineva special te va ajuta să-ţi recapeţi entuziasmul. Aşteaptă-te ca viaţa să devină cu adevărat arzătoare, atunci când Venus împreună cu arzătorul Marte şi Pluto îţi promit „focuri de artificii” la mijocul lunii. Poţi fi sigur(ă) că această situaţie se va menţine până la sfârşitul lunii, când legatura lui Venus cu imprevizibilul Uranus te pot găsi acţionând într-un mod ce va surprinde pe toată lumea, inclusiv pe tine.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Îţi va fi destul de greu să-ţi păstrezi aproape neatinse veniturile tale, mai ales atunci când prietenii te vor invita în oraş să petreceţi împreună timpul liber. Refuzându-i, vei simţi că pierzi toată distracţia. Dar nu te supăra, pentru că atunci când vei plecă în vacanţă într-un loc unde puţine persoane îşi pot permite, te vei bucura că ai făcut aceste economii şi vei putea să simţi căldura verii care va veni în mai multe feluri. În curând, vei descoperi că viaţa ta amoroasă a ajuns la un punct de fierbere, pe la mijlocul lui februarie. Acum, inteligenţa ta este foarte ascuţită aducându-ţi numeroase beneficii, aşa că foloseşte toate informaţiile doar în avantajul tău.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Eşti plin(ă) de viaţă în această lună, dar oare vei reuşi să profiţi de această stare? Există posibilitatea să obţii destul de puţin în schimbul eforturilor pe care le-ai depus, iar lucrul acesta poate fi frustrant, dar o idee genială pe care o vei avea la sfârşitul lunii te va ajuta să găseşti soluţiile perfecte la problemele tale. Se pare că vei fi destul de necăjit(ă) în această lună, dar nu te lăsa doborât(ă) de această perioadă trecătoare, încearcă să-ţi păstrezi calmul şi atitudinea optimistă. Cel mai bun sfat pentru tine este să eviţi ieşirile de la mijlocul zilei şi să profţti din plin de serile petrecute acasă înconjurat(ă) de familie.

Leu (22 iulie - 22 august)

Farmecul personal va fi extrem de evident de-a lungul lunii februarie. Discuţiile se vor lega cu uşurinţă şi vei fi încântat(ă) să-ţi foloseşti calităţile native cucerind toate persoanele din jurul tău. Adori să fii în centrul atenţiei, iar în această lună dorinţa ţi se va îndeplini. De asemenea, vei împărţi, la rândul tău, laude tuturor, iar oamenii vor fi bucuroşi să stea în preajma ta. În această lună ai putea începe o relaţie cu un partener de foc ca şi tine, iar împreună puteţi pleca într-o călătorie, poate chiar într-o vacanţă romantică.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Influenţele puternice sosite din partea altor persoane te-ar putea face să te simţi lăsat(ă) pe margine. Ţi se va părea că toată lumea se comportă ciudat. Chiar şi tu vei acţiona cumva într-un mod inedit. Cu toate acestea, vei putea să eviţi toate conflictele doar folosind cuvinte frumoase. Acest ton dulce se poate dovedi foarte util în această lună, când cineva special va fi sedus de manierele tale. Dar farmecul ascuns în interiorul tău arzător poate cere să fie eliberat. Poţi obţine cu uşurinţa promisiunile pe care ţi le doreşti, pentru că nimic nu va putea rezista şarmului tău.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti hotărăt(ă) ca în această lună să pui pe toată lumea pe foc. Vei fi plin(ă) de entuziasm şi gată să faci un pas hotărâtor cu cineva special. Pasiunea şi forţa lui Marte şi Pluto se vor alătura lui Venus şi îţi vor oferi stimulentele de care ai nevoie. Nimeni nu va putea rezista tăriei tale. Este o lună importantă, într-un an important pentru tine. Sub oblăduirea lui Jupiter, este momentul să profiţi din plin de fiecare oportunitate ce-ţi iese în cale. Pregăteşte-te să vezi mai multe din lume şi lasă lumea să vadă mai mult la tine.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Pregăteşte-te pentru o conexiune puternică şi plină de semnificaţii cu o persoană pe care o cunoşti deja sau o vei cunoaşte în curând. Pluto în armonie cu Marte şi Venus înseamnă dragoste şi pasiune în egală măsură. Eşti recunoscut(ă) drept o forţă atunci când ţi-ai stabilit anumite obiective şi nimeni nu te va putea opri în realizarea lor, chiar dacă le plăce sau nu. Nimeni nu va dori să intre în conflict cu tine, chiar dacă ar putea. În această lună vei fi tentat(ă) să-ţi asumi mari riscuri financiare, dar fii prudent(ă) pentru că nu ai nicio garanţie că vei obţine rezultate pozitive.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Chiar de la începutul acestei luni te vei simţi plin(ă) de energie şi îi vei surprinde pe cei din jur cu modul tău de a-ţi asuma sarcini şi noi responsabilităţi imediat cum ai reuşit să le realizezi pe cele vechi. Ai grijă la ciocnirile cu alte personalităţi la fel de puternice ca şi tine care îşi doresc să fie în lumina reflectoarelor. Mijlocul lui februarie te va găsi implicat(ă) în schimburi înflăcărate cu diversi indivizi în faţa cărora cu greu îţi poţi ascunde pasiunea. Pluto în semnul tău se va conecta armonios cu Marte şi Venus stimulându-ţi mintea pentru tot felul de escapade amoroase. Eşti o fire filantroapă şi călător înnăscut, iar acum este momentul potrivit să-ţi scoţi în evidenţă aceste calităţi.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Luna va începe cu un sentiment plăcut de armonie şi echilibru, vei avea mai multă încredere în posibilităţile tale financiare. Îţi vei exprima cu uşurinţă cele mai profunde sentimente faţă de cei pe care îi iubeşti. Cu toate acestea, există posibilitatea apariţiei unor tensiuni între muncă şi viaţa casnică, dar orice fel de provocare cu care te vei confrunta va avea şi o latură pozitivă, pentru că te va ajuta să faci progrese în ambele domenii. În cazul în care vei simţi că această tensiune este prea grea pentru umerii tăi, consolează-te cu faptul că este o furtună într-un pahar cu apă ce se va linişti în curând.

MAI MULT DESPRE: februarie, horoscop, zodii, 2012