Horoscopul indienilor din America: Află care este zodia ta, în funcţie de data naşterii

Descoperă care este semnul tău în zodiacul nativ american, în funcţie de data naşterii. Află ce ţi-a rezervat destinul potrivit horoscopului folosit de mii de ani de şamanii indieni din America de Nord.

Vidra (20 ianuarie - 18 februarie)

Persoane adesea percepute ca neobişnuite de către cei din jur, nativii din semnul vidrei sunt foarte inteligenţi şi au metode originale de a privi lumea. Găsesc soluţii inedite pentru problemele cu care se confruntă şi adesea reuşesc să facă faţă provocărilor într-un mod cu totul original. Sunt prieteni foarte buni, care ascultă cu atenţie şi dau dovadă de multă empatie şi sinceritate în relaţiile cu cei dragi. Caracteristicile negative pot şi atitudinea rebelă dusă la extrem sau izolarea.

Lupul (19 februarie - 20 martie)


Nativul din semnul lupului are o personalitate puternic emoţională şi pasională. Este capabil să iubească profund şi să-şi ofere afecţiunea fără reşineri, dar cu toate acestea îşi iubeşte foarte mult şi independenţa, de aici şi asocierea cu lupul singuratic. În familie şi cercul de prieteni, nativul lup este protector, generos, gentil şi afectuos. Caracteristicele negative pe care le poate dezvolta sunt obsesivitatea, tendinţa de răzbunare.

Vulturul (21 martie - 19 aprilie)


Un lider înnăscut, nativul din semnul vulturului ia întotdeauna iniţiativa şi este persoana căutată în cele mai dificile situaţii. Nativul din acest semn nu pierde niciodată timpul şi acţionează întotdeauna la momentul potrivit, cu multă energie. Este o persoană competitivă, care se descurcă de minune în situaţiile critice. Uneori poate fi îngâmfat când reuşeşte în detrimentul altora sau când are dreptate (ceea ce se întâmplă destul de des), dar este de înţeles şi face parte din farmecul său personal. Caracteristicile negative care se pot dezvolta dacă nu sunt menţinute sub control sunt intoleranţa, graba, impoliteţea.

Castorul (20 aprilie - 20 mai)


Nativii din semnul castorului sunt persoane muncitoare, devotate, care se pricep de minune la afaceri şi la rezolvarea problemelor într-un mod practic şi eficient. Acest nativ are o capacitate mentală de invidiat şi adesea încăpăţânarea îi poate face probleme, pentru că vrea ca lucrurile să fie făcute într-un anumit fel. Trebuie să lucreze la tact, pentru că adesea sunt destul de direcţi. În mediul familial, nativii castor sunt generoşi, loiali şi dispuşi întotdeauna să ofere ajutor. Caracteristicile negative care se pot dezvolta dacă nu sunt menţinute sub control sunt nervozitatea, laşitatea, posesivitate, aroganţa.

Căprioara (21 mai - 20 iunie)


Reprezentanţii acestui semn sunt vedetele zodiacului. Nativii căprioară sunt agili şi veseli, iar simţul umorului de care dau dovadă îi ajută să se facă foarte plăcuţi într-un timp record. Abilităţile lor de comunicare sunt excelente. Întotdeauna conştienţi de ceea ce se întâmplă în jurul lor şi foarte atenţi la aspectul lor fizic, nativii căprioară pot părea uneori narcisişti. Dar cu toate aceste îi pot inspira pe cei din jur cu jovialitatea lor. Caracteristicile negative care se pot dezvolta dacă nu sunt menţinute sub control sunt egoismul, nerăbdarea, irascibilitatea, lenea.

Ciocănitoarea (21 iunie - 21 iulie)


Reprezentanţii acestui semn sunt printre cei mai protectori reprezentanţi ai zodiacului nativ american. Sunt foarte buni ascultători, foarte empatici şi înţelegători, persoanele potrivite atunci când ai nevoie de suport. Aceşti nativi sunt părinţi extraordinari, prieteni şi parteneri de viaţă de încredere. O altă caracteristică importantă a acestor nativi este organizarea desăvârşită şi simţul practic când vine vorba de asigurarea resurselor necesare familiei. Caracteristicile negative care se pot dezvolta dacă nu sunt menţinute sub control sunt posesivitatea, furia sau gelozia.

Somonul (22 iulie - 21 august)


Intuitivi, creativi şi plini de energie. Astfel pot fi descrişi nativii acestui semn în câteva cuvinte. Au un entuziasm debordant şi o capacitate de convingere extraordinară care îi ajută să-şi găsească imediat aliaţi, parteneri şi voluntari care urmeze în cruciadele lor. Acest semn reprezintă nevoia de a avea un scop şi de a lupta pentru el. Într-un mediu care îi susţine, nativii somon sunt stabili, calmi, sensibili şi generoşi. Caracteristicile negative care se pot dezvolta dacă nu sunt menţinute sub control sunt egoismul, vulgaritatea, intoleranţa faţă de ceilalţi.

Ursul (22 august - 21 septembrie)


Pragmetic şi metodic, nativul din acest semn este persoana ideală dacă ai nevoie de cineva care este întotdeauna cu picioarele pe pământ. Nativii urs reprezintă adesea vocea raţiunii, fiind cei care reuşesc să vadă cu claritate realitatea. Sunt foarte inimoşi şi generoşi, dar de cele mai multe ori preferă să stea în umbră şi să ofere ajutor pentru că sunt persoane timide. Pentru că au multă răbdare sunt foarte buni mentori şi învăţători. Caracteristicile negative care se pot dezvolta dacă nu sunt menţinute sub control sunt scepticismul exagerat, lenea şi reticenţa.

Corbul (22 septembrie - 22 octombrie)


Plini de entuziasm şi cu spirit întreprinzător, nativii din acest semn sunt carismetici şi se pricep de minune la afaceri. Sunt solicitaţi adesea pentru opiniile şi sfaturile lor foarte bune. Diplomaţia şi sociabilitatea îi ajută să se integreze rapid în orice grup şi să rezolve rapid probleme care altora li se par covârşitoare. Aceşti nativi sunt o companie plăcută, iar în viaţa amoroasă sunt foarte romantici, răbdători şi cu o intuiţie excelentă. Caracteristicile negative care se pot dezvolta dacă nu sunt menţinute sub control sunt instabilitatea, tirania, tendinţa de a bârfi.

Şarpele (23 octombrie - 22 noiembrie)


Nativii din semnul şarpelui au o intuiţie excelentă şi adesea au capacităţi spirituale deosebite. Pot fi lideri spirituali, vindecători sau medici foarte buni. Aceşti nativi au o legătură specială cu lumea nevăzută, sunt misterioşi şi atraşi de ştiinţele oculte sau religie. Sunt foarte ataşaţi de familie, sensibili şi protectori. Caracteristicile negative care se pot dezvolta dacă nu sunt menţinute sub control sunt violenţa, instabilitatea emoţională şi dependenţa exagerată de alte persoane.

Bufniţa (23 noiembrie - 21 decembrie)

Nativii acestui semn sunt schimbători şi au un spirit liber, imposibil de constrâns sub orice formă. Calzi, naturali şi relaxaţi, aceştia sunt foarte prietenoşi şi iubesc lumea cu bune şi rele. Se bucură de viaţă la maximum, iubesc aventura şi nu refuză nicio experienţă nouă şi interesantă. Uneori acest lucru poate fi în detrimentul lor, pentru că pot deveni iresponsabili. Nativii acestui semn pot fi artişti de succes sau foarte buni profesori. Pentru că sunt uşor adaptabili, pot îmbrăţişa orice profesie fără dificultate. Caracteristicile negative care se pot dezvolta dacă nu sunt menţinute sub control sunt viciile, indulgenţa excesivă, agresivitatea.

Gâsca (22 decembrie - 19 ianuarie)


Dacă vrei să realizezi ceva, cere-i ajutorul unui nativ născut în acest semn. Sunt persoane muncitoare, competitive, care vor să reuşească cu orice preţ, chiar dacă asta înseamnă să atragă dezaprobarea celor din jur. Pentru că au un spirit competitiv accentuat, sunt persoane ideale în afaceri şi sporturi. În familie sunt prietenoşi, protectori şi practici, oferind celor dragi tot ceea ce au nevoie. Caracteristicile negative care se pot dezvolta dacă nu sunt menţinute sub control sunt obsesia pentru succes sau promiscuitatea.