Horoscop: Pantofii perfecţi, în funcţie de zodie

Te-ai gândit că astrele îţi pot influenţa alegerile şi preferinţe vestimentare, dar şi pe cele în materie de pantofi? Îţi prezentăm mai jos care sunt pantofii perfecţi pentru tine, în funcţie de zodie:

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Nativele berbec iubesc pantofii îndrăzneţi şi agresivi, care să oprească traficul, nu altceva. Vor alege modele care şocheze, atât prin design, cât şi prin culoare.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Eleganţa şi rafinamentul te caracterizează, de aceea optezi pentru pantofi foarte feminini, delicaţi. Nu iubeşti foarte tare tocurile, dar îţi place să le porţi din când în când. 

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Pantofii ideali pentru tine sunt foarte sexy şi cumva ieşiţi din tipare. Îţi place la nebunie să-i şochezi din când în când pe cei din jurul tău şi faci asta şi prin alegerea unor pantofi deosebiţi.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Îţi plac pantofii eleganţi, rafinaţi şi foarte feminini, care să te reprezinte total. Nu eşti adepta pantofilor cu tocuri foarte înalte, dar reuşeşti să îi porţi cu graţie de fiecare dată când este nevoie.

Leu (23 iulie - 22 august)

Pantofii perfecţi pentru tine sunt cumva ieşiţi din tipare. Pot fi oricum, dar numai banali nu. Vrei să fii în centrul atenţiei şi nici măcar nu e nevoie să te străduieşti prea mult.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

În materie de pantofi alegi stilul clasic, rafinat şi încerci cu tot dinadinsul să pari extrem de serioasă, iar asta se observă şi în alegerile pe care le faci.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti foarte originală şi asta se observă şi la capitolul pantofi. Îţi este greu să te decizi ce să alegi când vine vorba de cumpărat pantofi, motiv pentru care ai cu siguranţă nenumărate perechi. Porţi o gamă extrem de variată de modele şi culori, dar se poate spune că eşti o împătimită a platformelor.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Tu alegi întotdeauna pantofi care să te definească, iar tocurile înalte parcă au fost concepute special pentru tine! Fermecătoare şi misterioasă, nu te poţi abţine să nu foloseşti şi latura sexy a pantofilor.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Pentru tine, confortul este cel mai important, de aceea vei căuta întotdeauna pantofi foarte frumoşi, dar şi foarte comozi. Stilul retro te atrage iremediabil.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Pantofii în stil business te definesc perfect. Nu îţi place să ieşi prea mult în evidenţă, de aceea alegi modele clasice.

Vărsător (21 ianuarie - 18 februarie)

Încerci tot ce este nou în materie de pantofi. Vrei să fii în pas cu moda (sau chiar înaintea ei) şi optezi pentru pantofi cu un design inovator.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Firea ta duală oscilează între nou şi vintage. Orice ai face, reuşeşti tot timpul să ieşi cumva din tipare şi să asociezi pantofii cu ţinute sau accesorii la care alţii nici nu s-ar fi gândit.

MAI MULT DESPRE: pantofi, horoscop, zodii