Horoscop: Ce vrea să facă de Sărbători, în funcţie de zodia lui

Dacă, noi, femeile suntem mult mai hotărâte atunci când vine vorba de ce ne dorim de Crăciun, ori de Revelion, bărbaţii sunt greu de înţeles. Află ce i-ar plăcea!!

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu este adeptul tradiţiilor, dar ţine la Crăciunul alături de familie, şi de Revelionul în compania prietenilor. Chiar dacă nu este atras de bradul împodobit sau de mesele fastuase, el va onora invitaţia ambelor familii, urmând ca de Revelion să îşi facă de cap. Îşi doreşte să petrecaă la munte, cu vin fiert şi multă zăpadă.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Chiar dacă nu spune, din diverse motive, iubitul tău din această zodie şi-ar dori enorm să îl laşi pe el să organizeze petrecerile sau mesele festive. Adoră să facă liste cu invitaţi şi să aleagă mâncarea, aşa că fă un efort şi ascultă şi părerea lui, dacă vrei să îl vezi fericit.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul nu este adeptul lucrurilor obişnuite, aşa că i-ar plăcea să aibă parte de Sărbători inedite. Nu vrea mese îmbelşugate alături de familie şi nici brad împodobit pe muzica lui Fuego. Lasă-l pe el să organizeze ceva special, ca să se poată simţi bine.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

De Sărbători, nativul din Peşti va dori să stea în sânul familie, iar căldura sufletească să fie peste tot în jur. Îi place când vede oameni fericiţi şi mai buni, aşa că respectă-i dorinţele. Lasă-l pe el să se ocupe de invitaţi, tu organizează meniul, iar împreună veţi face o echipă bună.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Iubitul tău din această zodie adoră să respecte tradiţiile, aşa că nu îl poţi scoate din ale lui. Va dori să meargă în oraş la târgurile de Crăciun şi să se răsfeţe cu bunătăţile de sezon. Vrea şi cină în familie, dar şi distracţie maximă alături de prieteni. Un club sau acasă la un prieten sunt alegerile perfecte pentru Revelion.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Nativul din zodia Taur adoră să mănânce preparatele de sezon, aşa că nu vei putea să îl convingi să se abţină de la ceva. Vrea să participe la pregătirea lor, şi vrea să se bucure alături de toţi cei dragi de ele. Propune-i să gătiţi împreună, şi lasă-l pe el să se ocupe de lista de invitaţi.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Iubitul tău din această zodie crea să îşi petrecaă Sărbătorile alături de prietenii voştri comuni. Este o fire mai rebelă, aşa că va opta pentru un club şi pentru astfel de distracţii nocturne. De Crăciun, însă, va vrea să fie cu familie, pentru că părinţii şi bunicii sunt foarte importanţi pentru el.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Nativul din Rac îşi doreşte să îşi surprindă persoanele dragi, măcar de Sărbători. Cadourile şi surprizele nu pot lipsi din această perioadă, aşa că lasă-l să se ocupe de acest lucru în linişte. Îşi doreşte să petreacă alături de cei dragi, dar şi de acele persoane pe care nu le-a mai văzut de multă vreme sau cu care se întâlneşte foarte rar.

Leu (22 iulie - 22 august)

Iubitul tău din zodia Leu vrea ca în aceste momente să fie în centrul atenţiei. Pentru că se vrea înconjurat de cât mai multă lume, îşi va alege foarte bine ţinuta, şi îţi va cere şi ţie să faci acelaşi lucru. Este un prilej bun pentru a se lăuda, aşa că va vrea să meargă la toate petrecerile de care aude.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nativul din Fecioară este un foarte bun organizator şi un perfecţionist înnăscut. Nu va vrea să te amesteci nici măcar în treburile culinare, aşa că dacă vrei să îi faci pe plac, mergi pe încredere. Vrea să pună totul la punct de la A la Z în organizarea petrecerilor, atât celei în familie, cât şi în cea cu grupul de prieteni.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Nativul din Balanţă nu îşi doreşte nimic mai mult decât compania ta. Nu îl pune să mergeţi în vizite sau la petreceri cu necunoscuţi, altfel rişti să stea retras tot timpul. Bradul împodobit alături de tine, o cină romantică la lumina lumânărilor şi multă dragoste îl va satisface la maxim.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nativul din Scorpion este foarte selectiv şi pretenţios atunci când vine vorba de momentele speciale ale anului. Va refuza orice invitaţie dacă este vorba de persoane la care nu ţine şi nu vrea să facă niciun fel de sacrificiu în acest sens. Familia, iubita şi câtiva prieteni buni înseamnă tot ce are nevoie pentru a fi fericit.

MAI MULT DESPRE: dorinte, alegere, sarbatori, horoscop, zodia lui