Horoscop: Ce te sperie cel mai tare, în funcţie de zodia ta, în 2014

Chiar dacă vrei să pară că nu îţi e frică de nimic în noul an, e imposibil ca nici măcar un lucru să nu îţi dea fiori. Află de ce ţi-e teamă cel mai mult!

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Ţi-e frică de angajamente şi ţi-e frică să fii comandată sau constrânsă. Ţii foarte mult la libertatea ta şi nu concepi ca cineva să aibă puterea de a te obliga să faci ceva ce tu nu îţi doreşti. Îţi e teamă, deasemenea, să intri în rutină şi să nu poţi ieşi din ea.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Ţi-e foarte frică de schimbări majore, dar cel mai mult te va preocupa situaţia financiară în acest nou an. Nu ai vrea să ţi se schimbe cu nimic viaţa, cu atât mai mult să se întâmple în rău. Refuzi să ai aşteptări exagerate, pentru a nu avea parte de eşecuri.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ţi-e teamă de căsătorie sau de orice angajament de acest gen. Nu vrei să fii constransă de nimic şi nu îţi place să ţi se impună alte reguli decât cele ale tale. Orice idee care îţi pune libertatea în pericol este tăiată de la rădăcină. Ţi-e frică, deasemenea să ai un copil, cel puţin pentru moment. Gândul de a avea grijă de cineva te macină în continuu.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Cel mai teamă îţi este de suferinţă, dar mai ales când vine vorba de viaţa sentimentală. Ţi-e frică să nu fii părăsită, înşelată sau minţită, iar toate aceste gânduri te macină în fiecare zi. Gelozia pe care o capeţi în urma acestor idei te va face să fii nefericită.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Nu te sperie prea multe lucruri în general, dar în anul care vine ai vrea să schimbi ceva la tine. Ţi-e teamă să nu răneşti pe nimeni drag cu vorbele acide pe care eşti obişnuită să le spui, şi ai vrea să nu dezamăgeşti.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Cea mai mare frică pe care o ai pentru anul care vine este să nu fii părăsită de iubit, ţinând cont de atmosfera încordată dintre voi. Ţi-e teamă să nu faci ceva greşit care să pună capac, dar în acelaşi timp nu vrei să superi pe nimeni care vă iubeşte ca şi cuplu: familie şi prieteni. Ţi-e frică de schimbare.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Anul care vine ai vrea să fie unul mai uşor, în care să ai mai multă încredere în tine. Ţi-e teamă să nu fii luată drept oaia neagră a grupului, fie la muncă, fie între prieteni. Ţi-e frică de eşec şi de ruşinea pe care o vei simţi dacă acest lucru se întâmplă, şi acest lucru e valabil în toate sectoarele vieţii tale.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Începi anul cu teama că nu vei reuşi să te faci iubită de cei din jurul tău, dar cel mai frică îţi e să nu îţi faci duşmani. Firea ta emotivă te face să te îngrijorezi de la cel mai mic semn de antipatie, şi nu îţi poţi controla sentimentele, fiind tentată să socializezi din ce în ce mai puţin.

Leu (22 iulie - 22 august)

Pentru tine, imaginea pe care o ai în faţa altora este foarte importantă, aşa că cea mai mare temere pe care o ai este să nu ţi-o strici. Eşti foarte orgolioasă şi nu ai suporta să fii umilită de colegi, sau mai ales de iubit. Ţi-e frică mai tot timpul că nu vei fi apreciată aşa cum vrei, dar în 2014 vei fi obsedată de această idee.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Se ştie deja că cel mai mare defect al Fecioarelor este critica exagerată, aşa că ţi-e teamă să nu îi respingi pe cei din jurul tău din cauza acestei atitudini. Eşti conştientă de acest lucru, şi asta te macină pe interior. Chiar dacă ai vrea să te schimbi, constaţi că nu poţi şi preferi să te izolezi. În acelaşi timp, ţi-e frică să nu fii rănită şi dezamăgită la rândul tău.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Teama ta cea mai mare pentru acest an este să nu fii considerată plictisitoare şi ciudată. De aceea, uneori vei exagera cu amabilitatea faţă de persoane toatal necunoscute. Îţi e ruşine chiar şi de un străin care trece pe lângă tine într-un moment mai penibil de-al tău. Acest lucru te macină şi încerci să găseşti fel şi fel de soluţii.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Cel mai mult ţi-e fică să nu pierzi controlul asupra tuturor lucrurilor, ceea ce este practic imposibil. De aceea, această teamă a ta se va transforma într-o obsesie în căutarea perfecţiunii. Nu vrei să îţi strice nimeni planurile şi nu îţi doreşti nimic imprevizibil în viaţa ta.

MAI MULT DESPRE: teama, frica, temeri, horoscop, zodia ta, 2014