Horoscop: Ce rochie de mireasă ţi se potriveşte

Te visezi mireasă sau chiar te pregăteşti pentru marele pas? Dacă nu te-ai hotărât încă asupra rochiei pe care o vei purta, îţi oferim câteva sugestii, în funcţie de zodia ta.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Rochiile clasice, discrete şi foarte feminine sunt pe placul tău. Dantela, materialele delicate şi modelele care îmbrăţişează silueta sunt ideale pentru tine.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Originalitatea este punctul tău forte şi vrei cu orice preţ ca rochia ta să fie cu totul deosebită. Poţi alege modele retro sau chiar rochii vintage. Nativele foarte îndrăzneţe optează chiar şi pentru rochii în culori şi modele mai puţin obişnuite pentru o rochie de mireasă.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Pentru că este cea mai importantă zi din viaţa ta, vrei să arăţi ca o prinţesă, exact aşa cum ai visat. Prin urmare, rochiile romantice sunt ideale pentru tine.

Leu (22 iulie - 22 august)

Orice rochie ai alege, va fi cu siguranţă senzaţională. Îţi place să faci valuri şi rochia ta va fi elementul central al întregii ceremonii. Modelele voluminoase sau cele cu accente puternice de culoare sunt cu siguranţă compatibile cu personalitatea ta.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Preferi o rochie de mireasă clasică pentru că eşti o tradiţionalistă înrăită. Albul pur este opţiunea ta şi nu este exclus chiar să îţi faci nunta în aer liber pentru că iubeşti atât de mult tot ce este natural şi pur.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Eleganţa va fi pe primul plan când îţi alegi rochia de mireasă. Eşti un exemplu de eleganţă desăvârşită şi asta se poate observa cel mai bine în ziua nunţii tale. Modelele feminine, cu o croială simplă, dar deosebită se află în topul rochiilor perfecte pentru o balanţă.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Eşti sexy oricând, oricum, cu atât mai mult în ziua nunţii. Rochiile provocatoare, cu o croială foarte sexy şi îndrăzneaţă reflectă atitudinea ta provocatoare. Modelele din dantelă, mulate pe corp, reuşesc să îţi pună în valoare silueta perfectă.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Iubeşti libertatea mai mult decât orice, prin urmare rochia ta de mireasă trebuie să fie vaporoasă, lejeră, potrivită pentru o ceremonie în aer liber, pe plajă sau în vârf de munte. Satinul este suficient de lejer şi confortabil pentru tine, plus că adori senzaţia sexy pe care ţi-o oferă la atingere.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Eleganţa ta desăvârşită se va manifesta şi în alegerea rochiei de mireasă. Modelele de tip sirenă sunt compatibile cu simbolul zodiei tale şi sunt de asemenea şi extrem de elegante.

Vărsător (21 ianuarie - 18 februarie)

Eşti o adevărată nonconformistă. Rochia de mireasă ideală pentru tine trebuie să fie ieşită din comun, specială şi neapărat în pas cu moda. Pe de altă parte, nativele extrem de creative îşi pot concepe singure modelul perfect.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Eşti o fire foarte sensibilă, romantică şi vrei ca rochia de mireasă să reprezinte perfect ceea ce simţi. Rochia ta poate avea şi o oarecare încărcătură emoţională, poate chiar alegi să porţi o rochie vintage modificată, a mamei sau a bunicii tale. Dantela este materialul perfect pentru tine.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

O rochie grandioasă este exact ce îţi trebuie. Vrei să fii "regina balului", evident, şi rochia care te reprezintă cel mai bine este una voluminoasă, imperială. Accentele în culori puternice precum roşu, violet, burgund se potrivesc perfect personalităţii tale vulcanice.