Horoscop: 6 cupluri de zodii care se îndrăgostesc la prima vedere

Dragostea la prima vedere este un subiect care ne fascinează, în special pe noi, femeile. Dar momentele magice în care se întâmplă sunt determinate şi de astrele care ne guvernează viaţa. Descoperă care sunt zodiile care simt o atracţie extrem de puternică de la prima vedere:

Berbec - Balanţă


Nativii din berbec şi balanţă se atrag chiar din prima clipă, iar în cazul lor dragostea la prima vedere se poate finaliza cu o căsnicie care durează o viaţă. Hotărârea şi dinamismul berbecului este ca un motor pentru balanţe, care acceptă să cedeze frâiele relaţiei. Pe de altă parte, calmul şi blândeţea balanţelor, dar şi capacitatea de a întoarce o problemă pe toate părţile, temperează impulsivitatea berbecului.

Taur - Scorpion


Atracţia dintre taur şi scorpion este în principal una sexuală, erotică. Dragostea la prima vedere este de fapt o pasiune arzătoare care îi cuprinde pe amândoi şi care adesea se reduce la sex. Pentru că ambele zodii sunt orientate către plăcerile fizice, nu este de mirare că formează un cuplu foarte compatibil din punct de vedere sexual.

Gemeni - Săgetător


Atracţia dintre gemeni şi săgetător este una mentală, discuţiile şi schimbul de idei fiind printre primii factori care o declanşează. Interesele comune sunt adesea un liant important. Şi atracţia sexuală este puternică şi pasională. Nativul din gemeni, care este adesea mai aerian şi visător, este adus cu picioarele pe pământ de săgetător, care este ceva mai practic.

Rac - Capricorn


Nativii din capricorn şi rac se atrag şi se îndrăgostesc de la prima vedere. Ceea ce îi aduce împreună este orientarea către familie, copii, viaţa în doi şi armonia casnică. Stabilitatea şi hotărârea capricornului este ideală pentru nativul din rac, foarte emoţional şi sensibil, care are nevoie de un sprijin solid. Chiar dacă iniţial pare o dragoste efemeră, relaţia dintre capricorn şi rac este una de lungă durată.

Leu - Vărsător


Atracţia din vărsător şi leu se manifestă din primele clipe. Leul este atras de originalitatea vărsătorului, care iese tot timpul în evidenţă prin ceva anume, iar vărsătorul este fascinat de puterea, încrederea şi strălucirea nativului din leu. Relaţia poate fi una de durată, mai ales că vărsătorul îi poate oferi nativului din leu admiraţia la care acesta visează.

Fecioară - Peşti


Relaţia dintre nativii din fecioară şi cei din peşti se manifestă iniţial printr-o foarte bună colaborare, indiferent de plan, sau printr-o prietenie instalată chiar din primele clipe. Este o relaţie care se poate dezvolta foarte bine în timp, nativul din fecioară fiind suficient de practic şi organizat încât să completeze foarte bine sensibilitatea emoţională a peştilor.