Horoscop 2012: Totul despre zodia Scorpion. Vezi ce-ţi rezervă astrele

Anul 2012 îţi va da mult de muncă şi vei fi ocupată tot timpul. De aceea, pentru nativul Scorpion, odihna este minimă anul acesta. Desigur, te vei bucura până la urmă de acest program încărcat, de muncă şi de viaţă.

Anul 2012 îţi va da mult de muncă şi vei fi tot timpul ocupată. De aceea, pentru nativul Scorpion, odihna este minimă anul acesta. Desigur, te vei bucura până la urmă de acest program încărcat, de viaţă şi de lucru.


2012 va fi sinonim cu o uşurare imediată şi cu un nou angajament pentru noi proiecte. Totul se va face sub oblăduirea lui Jupiter. Trecerea la un nou ciclu nu este o odihnă completă. De fapt, te conectează fără pauză intr-o nouă formă care a fost pe primul loc anul trecut şi vei începe să vezi efectele sale în acelaşi timp.

Vei simţi o mai mare libertate de acţiune şi îţi vei canaliza energia ca să-ţi scoţi la iveală dorinţele intr-un sens mai larg. Îndrăzneala îţi va salva timpul!  Marte şi Uranus vor avea un efect uimitor asupra ta. Vei fi mult mai energică şi mai optimistă decât de obicei.
 
 
Social
Ritmul de viaţă este mult mai accelerat în acest an. Şi asta poate însemna că efectele vor fi mult mai răsunătoare, ceea ce te va face să iei decizii dure şi imediate, ce vor aduce după sine unele consecinţe necalculate. În aceste situaţii, vei şti să acţionezi în interesul tău, însă va trebui să-ţi aloci şi un timp de revenire după efort. Acest lucru va avea şi darul de a-ţi mai potoli elanul când vei încerca să scotoceşti în vieţile private ale celor din jurul tău. Oriunde te vei afla, acţiunea este cuvântul de ordine, pe întreg parcursul anului 2012.


În plan social, vei avea de înfruntat câteva obstacole. Vor fi câteva dezacorduri între tine şi colaboratorii sau asociaţii tăi.

Va trebui să accepţi şi câteva provocări. Răbdarea este o virtute ce trebuie să te caracterizeze, pentru că atitudinea impulsivă îţi va provoca numeroase necazuri. Anul acesta, orice strategie stabilită pe termen lung se va dovedi profitabilă.
 
 
Dragoste
Apariţia unei perioade grele în carieră se va compensa cu o perioadă bună în viaţa sentimentală de care să te bucuri anul acesta. Pentru nativul Scorpion se prevede un partener de vis în primele luni ale anului. Asta înseamnă că este o perioadă specială de fericire pentru aceşti nativi. Cei care sunt deja într-o relaţie primesc veşti bune. Legătura ta se poate întări mai mult. Lucrurile pot lua o întorsătură negativă în a doua parte a anului 2012, ceea ce înseamnă că ar trebui să fii prudentă în această perioadă.


Totuşi, pasiunile furtunoase de anul trecut te vor urmări şi acum, pregătindu-te pentru schimbările care vin. Abilitatea ta de a anticipa îţi va folosi în unele situaţii în care vei merita renumele de cuceritoare a zodiacului. Întâlnirile par a veni singure în calea ta, de parcă totul ar fi aranjat dinainte, iar rezultatele vor fi mereu imprevizibile. Dacă nu ai pe nimeni, vei avea parte de multe oportunităţi şi vei învăţa să vorbeşti din inimă şi cu sentiment. Experienţa va juca un rol important de-a lungul anului, iar viaţa amoroasă va fi mai plină de pasiune ca niciodată. Cei care au o relaţie la început sau cuplurile căsătorite trebuie să-şi plănuiască unele momente de liniştite şi romantice doar pentru ei. Fii optimistă, anul acesta îţi va merge bine în toate domeniile!

 

Deciziile impulsive ale nativului Scorpion se vor dovedi benefice atât în relaţia de dragoste, cât şi în viaţa profesională.

În multe momente, viaţa ta sentimentală va fi ceva de genul: un pat de trandafiri, dar plini de spini. Pasiunea ocupă un loc foarte important în relaţiile tale. Nu poţi să ghiceşti cum vor decurge lucrurile pentru tine, pentru că te aşteaptă numeroase surprize. O relaţie de prietenie aşteaptă să facă următorul pas, iar în acest an poţi vedea cum această legătură se va transforma intr-o relaţie de dragoste.

Dacă în ultimii ani viaţa ta sentimentală nu ţi-a adus niciun fel de satisfacţii, în 2012 vei lua o pauză şi vei merge înainte, iar dacă vrei ca dragostea să între în viaţa ta, comunicarea este cheia.
 
 
Cariera
Pentru chestiuni financiare şi profesionale, primele luni ale anului nu sunt prea bune. Cei care sunt implicaţi în afaceri ar putea avea o perioadă grea de înfruntat în această fază specială.

Veşti nu foarte bune sunt pentru nativii Scorpion fără serviciu. Aceştia chiar trebuie să se zbată anul acesta.

S-ar putea să cheltuieşti foarte mult, împotriva statutului tău financiar. Cu toate acestea, situaţia nu va mai fi la fel în ultima parte a anului, probabil de prin iunie-iulie.
O pendulare între nerăbdarea schimbării şi lupta pentru supremaţie este o parte importantă a muncii tale în acest an. De fapt, impulsurile lui Marte şi Uranus împreună cu zodia ta prezic nevoia de schimbare imediată. Ultimele zece luni au permis proiecţii demne de luat în seamă la nivelul competenţei. Acum trebuie să apeşi pedala. Dacă tu cauţi o slujbă, şansele sunt promiţătoare, dar în a doua parte a anului.

Tot ce vine în atingere cu evoluţia, specializarea, creaţia este încurajată. Este timpul pentru  a scoate la lumină dosarele încuiate de primăvara trecută, ca să completezi ceea ce va fi.


Nu încetini ritmul, deoarece munca grea te va face să câştigi mai mult. Dacă vrei o schimbare a locului de muncă, vei avea parte de succes. Acesta este valabilă în special în partea a doua a anului. Implicarea ta poate fi apreciată numai dacă nu devine îndrăzneală.
 
 
Finanţe
Principalul scop pentru nativul Scorpion în 2012, în ceea ce priveşte banii, va fi să-şi asigure liniştea şi stabilitatea. Acţiuni radicale şi directe pot avea loc în Martie, pentru a înlătura unele obstacole sau pentru a găsi noi resurse financiare pentru finalizarea planurilor deja începute. Este o perioadă de revenire cu picioarele pe pământ, în care se vor vedea lecţiile învăţate în anii anteriori.

Elimină orice neplăceri în relaţiile cu băncile sau alte instituţii financiare. Scorpionii implicaţi în afaceri private vor încerca să convingă, fiind mult deschişi ca până acum, norocul fiind de partea lor. Dacă ai de încasat datorii, nu mai ezita şi recuperează-le folosindu-ţi puterea de convingere. Sunt favorizate şi investiţiile pe termen lung. Dacă vrei să clarifici anumite lucruri la locul de muncă cu privire la competenţa cuiva, îndrăzneşte şi supune-l la un test..

 

Cu privire la bani, vei atinge acea balanţă între a cheltui şi a aduna rezerve financiare. Mai întâi vei încerca să economiseşti tot ce câştigi, apoi, ca o risipitoare ce eşti, vei cheltui tot ce ai economisit.

Ai nevoie de echilibru pentru ca anul acesta să-ţi meargă bine, atât în ceea ce priveşte economiile, cât şi cheltuielile. Fondurile de învestiţii şi cele mutuale vor fi cele mai înţelepte opţiuni. Tranzacţiile imobiliare, fie că vinzi, fie că vrei să cumperi, vor fi favorabile.

Dacă cineva îţi datorează o sumă de bani, nu-ţi fie teamă să-i ceri înapoi, iar dacă eşti tu dator cuiva, cel mai bine este să-ţi achiţi datoria până în luna septembrie.
 
 
Sănătate
Vitalitatea va fi la un nivel ridicat pe parcursul anului 2012, ceea ce-ţi va permite să-ţi menţii sub control sănătatea. Sub influenţele lui Marte şi Uranus vei avea o formă excelentă, atât mentală, cât şi fizică. Cei de lângă tine vor rămâne surprinşi când vor realiza că vei justifica orice acţionând. Practic, energia ta va fi un mod de comunicare. Atenţie, însă, să nu o dispersezi şi să cauţi mai mereu să faci mai multe lucruri deodată.

 

Poţi încerca încă din primele luni ale anului să-ţi schimbi meniul, poate chiar prinr-o drastică diminuare a cantităţii de carne. Metabolismul tău este rapid, iar acest lucru îţi va fi de ajutor.