Ce nu ar face niciodată zodiile

Berbecii fac întotdeauna ce vor şi nu ar cere niciodată permisiunea cuiva înainte să acţioneze. Sunt extrem de independenţi!

Berbec

Berbecul va face întotdeauna ce îi trece prin cap şi ceea ce îşi doreşte, niciodată cerând permisiunea cuiva. Îi place să fie responsabil pentru faptele sale şi merge pe principiul de a învăţa din propriile greşeli, nu din ale altora.

Taur

Taurul nu va accepta niciodată să i se ia din lucruri fără să i se ceară permisiunea. Nu doreşte să împartă nimic cu nimeni şi se enervează extrem de mult atunci când nu este întrebat.

Gemeni

Nativul din această zodie nu s-ar lua niciodată după bârfe, mai ales dacă acestea sunt negative. Nu ia lucrurile prea în serios pentru că este prea ocupar să se bucure de viaţă.

Rac

Racul nu ar întoarce niciodată spatele cuiva, indiferent cât de mult i-ar fi greşit. Dacă iubeşte, de cele mai multe ori uită situaţiile în care a fost neîndreptăţit.


Leu

Leul nu se dă la o parte de la nimic şi este foarte ambiţios. Nu renunţă la planuri, la idei sau la acţiuni chiar dacă i se pun piedici sau nu are suficiente informaţii pentru a ajunge să obţină ce îşi doreşte.

Fecioară

Fecioara nu va uita niciodată de unde a plecat şi nu îşi va renega originile. Apreciază mereu lucrurile mici, păstrează relaţiile cu familia şi îi ajută pe cei în care se regăseşte.

Balanţă

Balanţa nu va accepta să stea niciodată lângă oameni toxici sau să facă compromisuri într-un loc în care nu se regăseşte. Ea are nevoie de echilibru şi face tot ce e nevoie pentru a menţine această armonie.


Scorpion

Scorpionul nu ar fugi niciodată de responsabilităţi sau de asumarea greşelilor, dacă este cazul. Chiar dacă se simte vinovat, el nu va inventa scuze pentru a ieşi curat dintr-o situaţie.

Săgetător

Acest nativ nu ascunde niciodată ceea ce crede, chiar dacă vorbele lui pot răni uneori. Dacă are ceva de spus, va spune şi nu îi va păsa deloc de ce se va întâmpla apoi. Glasul lui este tare şi răspicat!

Capricorn

Capricornul nu se va lăsa doborât de lucrurile minore. Este atât de determinat încât va merge şi prin furtună pentru a obţine ce-şi doreşte.
Când îşi pune ceva în cap, nu-l poate opri nimeni din drum!

Vărsător

Vărsătotul nu se va mulţumi niciodată cu ceea ce are, aşa că va încerca mereu să evolueze. Indiferent cine l-ar sfătui că e cazul să se oprească, el se va folosi de toate resursele lui pentru a ajunge chiar şi până la stele.

Peşti

Peştii nu vor înlătura persoanele care nu le sunt pe plac şi nici nu vor fugi de situaţiile neplăcute din viaţa lor. Îşi asumă toate experienţele şi consideră că acestea sunt oportunităţi de a învăţa şi de a creşte.


Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.