5 semne că ţi s-au făcut vrăji

Pentru persoanele superstiţioase, orice semn poate însemna ceva şi poate fi interpretat într-un anumit fel. Dar chiar dacă eşti complet raţională şi foarte sceptică, uneori ai senzaţia că unele lucruri sunt extrem de ciudate şi parcă e greu de găsit imediat o explicaţie simplă şi plauzibilă.
Pentru persoanele superstiţioase, orice semn poate însemna ceva şi poate fi interpretat într-un anumit fel. Dar chiar dacă eşti complet raţională şi foarte sceptică, uneori ai senzaţia că unele lucruri sunt extrem de ciudate şi parcă e greu de găsit imediat o explicaţie simplă şi plauzibilă.

Foarte multe persoane se tem că prin intermediul unor forţe nevăzute, cineva sau ceva intervine în viaţa lor, de cele mai multe ori în sens negativ. Adesea lucrurile acestea sunt puse pe seama vrăjilor malefice. Chiar dacă termenul de "vrăji" ne aduce instant în minte ideea de cotoroanţă care învârte într-un ceaun imens spunând lucruri de neînţeles şi folosind obiecte cel puţin ciudate, de fapt o vrajă poate fi considerată orice energie negativă care ne afectează viaţa.
Şi aici poate fi vorba despre oameni obişnuiţi, care prin gândurile negative la adresa noastră ne pot face rău.

Iată cum observi semnele care îţi arată că anumite energii negative acţionează asupra ta:

Ţi se întâmplă multe lucruri rele, într-un timp scurt

Dacă te loveşti de numeroase necazuri, într-un timp foarte scurt, fie că sunt mai mari sau mai mici, ai putea fi ţinta unor energii negative. Nimic nu este întâmplător, iar coincidenţele nu sunt întotdeauna coincidenţe.

Simţi o prezenţă negativă în preajma ta

Ai senzaţia că eşti urmărită, că cineva sau ceva îţi priveşte în permanenţă mişcările, mai ales când eşti singură.

Te simţi rău, deşi eşti perfect sănătoasă

Ai o slăbiciune şi o stare de rău greu de justificat, mai ales dacă ţi-ai făcut toate analizele, de la cap la coadă, şi totul pare OK. Senzaţia de apăsare, de gol în stomac ca şi cum ceva rău urmează să se întâmple şi o presiune în piept care nu este neapărat durere sunt semnale serioase de alarmă trimise de organismul tău.
De asemenea, irascibilitatea permanentă, fără explicaţii fizice, nu trebuie ignorată.

Ai coşmaruri

Ai coşmaruri mult mai des decât înainte, fără să ai griji sau să te gândeşti tot timpul la ceva rău. Apar pur şi simplu şi uneori sunt extrem de reale, ca şi cum le-ai trăi.

Eşti deprimată, fără motiv

Te simţi brusc deprimată, fără niciun motiv, chiar dacă eşti un om vesel din fire. O astfel de depresie, fără motivaţie şi fără explicaţii medicale este un alt semn serios că în preajma ta există energii negative.

Nu uita că "vrăjile" nu sunt neapărat cele fizice, adică lumânări aprinse în faţa uşii sau altfel de obiecte dubioase. Şi, mai ales, nu aşa-zisele vrăjitoare sunt periculoase, ci oamenii care îţi doresc răul, din diverse motive, şi ale căror gânduri negative te afectează.


Cum te poţi proteja?

În primul rând, trebuie să ştii că puterea minţii este extrem de mare, chiar dacă cei mai mulţi dintre noi nici nu o iau în calcul. Energiile negative pe care le emiţi, prin gânduri negative la adresa altora sau chiar prin viziunea negativă pe care o ai despre tine sau despre viitorul tău se întorc împotriva ta.

Prin urmare, trebuie să te protejezi prin meditaţie, relaxare şi rugăciune, care nu este altceva decât o formă de a contracara tot ceea ce este rău. Ritualurile banale, cum ar fi aprinderea de tămâie sau a unei candele te ajută prin simplul fapt că mintea ta le percepe drept protectoare. Deci gândurile tale vor acţiona ca o barieră împotriva energiilor negative. Este un fel de placebo la nivel energetic.

Nu uita că orice element care crezi că te protejează te va proteja cu adevărat, fie că este vorba de icoane, obiecte Feng Shui sau amulete norocoase.
De fapt, gândurile tale sunt cea mai puternică formă de protecţie.