5 semne că ai puteri neobişnuite

Puterile neobişnuite nu sunt chiar atât de neobişnuite pe cât s-ar crede. De fapt, se spune că fiecare dintre noi deţine un al şaselea simţ, care aşteaptă să fie descoperit. Iată cinci indicii care îţi arată că ai puteri neobişnuite:
Puterile neobişnuite nu sunt chiar atât de neobişnuite pe cât s-ar crede. De fapt, se spune că fiecare dintre noi deţine un al şaselea simţ, care aşteaptă să fie descoperit.

Iată cinci indicii care îţi arată că ai puteri neobişnuite:


Ai premoniţii

Ţi se întâmplă destul de des să anticipezi cuvintele sau acţiunile celor din jurul tău. Pur şi simplu îţi apar în minte imagini ca din senin, pe care în foarte scurt timp le vezi transpuse în realitate.
Acelaşi lucru se întâmplă şi atunci când discuţi cu cineva şi fără să realizezi, anticipezi ceea ce urmează să spună, cuvânt cu cuvânt.

Ai presentimente care se adeveresc


Atunci când iei o hotărâre, simţi ce trebuie să alegi. Un fel de instinct îţi spune că una dintre căi este mult mai bună decât cealaltă, iar apoi descoperi că alegerea făcută a fost cea mai bună.

Simţi când se întâmplă ceva rău


Înaintea unui eveniment negativ, ai o stare de spirit ciudată, eşti neliniştită şi simţi un gol în stomac. Dacă ţi se întâmpla asta destul de des, poate fi vorba de o capacitate deosebită.

Simţi adevăratul caracter al oamenilor


Reuşeşti din primele clipe să îţi formezi o părere despre o persoană care se dovedeşte a fi cea corectă. Dacă cei din jurul tău au nevoie de zile întregi ca să realizeze cum este de fapt o persoană, tu poţi face asta în numai câteva minute.
Faptul că poţi cunoaşte pe cineva dincolo de aparenţe, într-un timp scurt, indică o putere neobişnuită.

Ai vise care se adeveresc


Dacă ai vise care ulterior coincid cu ceea ce se întâmplă în realitate, poţi fi posesoarea unei capacităţi deosebite. Oricui i se poate întâmpla asta cel puţin o dată în viaţă, dar când se întâmplă frecvent trebuie să fii convinsă că nu este o coincidenţă.